![]() |
oj :( bywa i tak :D nie wiem czemu , ale jakos mi go nie zal :F Miał pecha , że nie zginął odrazu , o to co :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Albo modki mają zapłon szachisty albo umyślnie zostawili ten temat. :D
A dla tego pana co sobie irokeza na twarzy zrobił: :cup: |
Cytuj:
@top idiota z tego kolesia |
Czytałem gdzieś własnie nie pamnietam gdzie że ten koleś umarł po 3 dniach w szpitalu ;/
|
@mezowski86
A czy po każdym dziecku, które umiera z głodu też masz żałobę i jest Ci strasznie smutno? Co 4min umiera ok. 30 takich dzieci! Kolesia mi nie szkoda, jak już ktoś napisał, za głupotę się płaci(słaby trade skill miał), a równie dobrze mógłby jechać autem z tymi koleżankami(te które krzyczały "on jest mój!!111oneoneone") i zabić dziecko na pasach! Pozdrawiam! |
niezly koles, fajny ma ryj czerwony, prawadziwy z niego gangster !!! jp
|
Ale koleś przywalił. :/ Żal mi go, serio. :/
|
Cytuj:
A JAKBY WAM UMARL KTOS BLISKI W PODOBNY SPOSOB TO TEZ BYSCIE MOWILI ZE ZA GLUPOTE SiE PLACI?? :o |
Cytuj:
|
Kurwa. Myślałem, że mało rzeczy mnie już rusza, a tu taka niespodzianka.
Powiem szczerze - wolałbym zginąć od razu niż żyć po czymś takim. |
Cytuj:
|
przykre jest to, ze jak ktos tam up napisal skoczek meczyl sie jeszcze przez 3 dni
|
Cytuj:
|
Ej!! żal mi was naprawdę. Z jednej strony macie rację głupio zrobił i za to się płaci, ale z drugiej jednak trochę szacunku z deka żałosne jest wyzywanie i nabijanie się z osoby zmarłej.
|
Cytuj:
|
za glupote sie placi.
chcial pokazac jaki jest tró zeby nie stracic twarzy przed innymi a i tak stracil :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tia taki uczuciowy jesteś; ]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |