![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Czy Lechista wie co pisze? Czy tylko podłapał temat i robi za klakiera?
(Polecam przejrzeć stronę zalinkowaną przeze mnie). Cytuj:
|
@Up
A co ma piernik do wiatraka ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja codziennie jakiś sprawdzian, klasówkę czy kartkówkę mam. xD
I co? I narzekam, bo już na to sił nie mam... Jeżlei tak ma wyglądać zachęcanie do nauki to dzięki stary idę do domu. Ciesze się że nie chodzę do technikum bo to byłby już horror, idziesz o 7:30 i wracasz o 16. Nic dodać nic ująć. ;) Ale mimo to jestem zadowolony z naszego systemu, na pozimie jest nie powiem i jak życia uczy (szczególnie jak dostaniesz po mordzie i będziesz zagrożony z 3 przedmiotów xD). @up www.twojastarasiedziwkiblu.pl @down Dawaj go zhuńcmy na harmoni to mu się odechce wyzywania od starych. ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma to jak porównywać poziom szkolnictwa w USA do tego w Polsce ROTFL. Do dalej, zaczniecie porównywać zarobki? Jacy amerykanie to idioci, nic nie robią i zarabiają tyle co moi rodzice łącznie!!!1X(X(
Aaaa cześć Albinosek, co bajeczkami miota w nosek. |
Cytuj:
|
i ja tu nie wiem czym sie tu chwalic albertus...
|
nie chwale się , po prostu potwierdzam ten stereotyp ;D
cytrusiu jak myślisz ze to bajeczka to proponuje ci 2 rozwiązania ; 1. Wejdź w akta spraw za kradzieże w sadzie w Bielsku Podlaskim , a jak już tam będziesz to zadzwonisz do mnie a ja ci podam nazwiska (paru miało sprawę za to ) Wstyd się przyznać ale ja tez ;D 2. przyjedz do nas i wejdź z którymś do sklepu , nawet nie zobaczysz kiedy a będzie już coś miał ;D |
Albertus, to choc pojedziemy do ameryki i pojdziemy do zakladu dla psychicznie chorych i udowodnie ci ze amerykanie to debile... znajdz mi miejsce ja ci znajde stereotyp...
|
Tak btw, śmieszna sprawa - dzisiaj mój nauczyciel WOS'u powiedział nam, że tak na prawdę na większości kierunków (studia) poziom jest niższy lub taki sam jak w średniego poziomu liceum, więc...
... patrząc na liczbę studentów w Polsce to jest to bardzo prawdopodobne :p. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego.
Jeżeli ktoś jest choć odrobinę inteligenty, bez żadnej nauki można mieć spokojnie ~3.0. Z niewielkim wkładem (Powiedzmy te 0.5-1h dziennie) 4.0 to nie problem. W pdst i gim miałem zawsze ~5.0 w LO uczę się tylko tego na czym mi zależy (Biol, Chem, Fiz) i w pierwszej klasie miałem 4.1. Zdarza się, że jest po kilka spr dziennie ale nie do wszystkiego się trzeba uczyć... A teraz spipczam naumieć się fizyki ; ) Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |