Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Co nowego dla facc? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=225264)

Dragostino 02-07-2010 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Petross (Post 2768518)
Nie mówcie, że nic nie ma dla facc, bo dodano dość sporo nowych creature products, jak "dragon tail tip" , "orc leather", itd. Może nie są to "kokosy" ale zawsze coś. Cieszcie się, że możecie w ogóle grać za free.

Z czego się cieszyć?

Gdybym chciał wydać kasę na jakąś grę to musiałaby być ciekawa, a nie gra , która idzie z ideą dzieci neo , które nauczyły się grać na ots i chcą to samo w realnej grze.

Gdyby autorzy WoW'a czy innej gry online sukcesywnie by jej nie polepszali to na pewno nie przynosiłaby coraz większych zysków.

Niestety słowa że Tibia upada to najbardziej dobrze użyty komentarz w tym temacie. Cipki robią wszystko aby zrobić to w ots'a (łącznie run, ots yalahar) więc nie dziwcie się że z 60 parę tysięcy zrobiło się ledwie 30-40 tys :)

Archdevil Tarzan 03-07-2010 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragostino (Post 2769455)
Z czego się cieszyć?

Gdybym chciał wydać kasę na jakąś grę to musiałaby być ciekawa, a nie gra , która idzie z ideą dzieci neo , które nauczyły się grać na ots i chcą to samo w realnej grze.

Gdyby autorzy WoW'a czy innej gry online sukcesywnie by jej nie polepszali to na pewno nie przynosiłaby coraz większych zysków.

Niestety słowa że Tibia upada to najbardziej dobrze użyty komentarz w tym temacie. Cipki robią wszystko aby zrobić to w ots'a (łącznie run, ots yalahar) więc nie dziwcie się że z 60 parę tysięcy zrobiło się ledwie 30-40 tys :)

Masz racje tylko w teori poniewaz Tibia miala swoj przelom w latasz 2006-2007 gdzie juz w polowie 2007 prawie kazdy biegal na bocie i wydaje mi sie ze srednia wieku tej najliczniejszej grupy oscylowala kolo 16 lat, nic wiec dziwnego ze 20 letnie osoby juz nie graja a a grupa ktora miala wtedy 10-12 lat nie chce grac w gry ze slabsza grafika wiec mimo ze gorsze od tibii przyciagaja wiecej graczy. Ale to tylko moja teoria

Anossan 06-07-2010 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Archdevil Tarzan (Post 2769806)
Masz racje tylko w teori poniewaz Tibia miala swoj przelom w latasz 2006-2007 gdzie juz w polowie 2007 prawie kazdy biegal na bocie i wydaje mi sie ze srednia wieku tej najliczniejszej grupy oscylowala kolo 16 lat, nic wiec dziwnego ze 20 letnie osoby juz nie graja a a grupa ktora miala wtedy 10-12 lat nie chce grac w gry ze slabsza grafika wiec mimo ze gorsze od tibii przyciagaja wiecej graczy. Ale to tylko moja teoria

Ja jestem w grupie 12-15.
I zaczynam Szukanina nowej gry.
Ale z Forum tego nie zrezygnuje.B)

polaczyna123 06-08-2010 01:34

Wydaje mi sie ze FACC powinien z kazdym update'm dostawac cos co w poprzednim dostal PACC. Albo na przyklad mozliwosc addonow na FACC oraz mozliwosc do przemieszczania sie statkiem, to by ulatwilo FACC'a 'zycie' i moze przyciagnelo by tez jakis nowych graczy.
Bardzo podoba mi sie tez to ze nie trzeba juz nosic po kilka bp run tylko mozna je stack'owac.

Thunus 06-08-2010 20:00

Najlepsze co byłoby dla Facc to powiększenie mapy i dodanie respów (z silniejszymi i słabszymi potworami).

Revy 07-08-2010 12:07

FACC ewentualnie mogli by dostać jakieś niewielkie respy z dragami (takie po 70k/h), ze 2-3 nowe questy (1. coś jak BS quest; 2. jak Banshee quest; a 3. do pomyślenia - jak dreamers quest).
Dodatkowo mogli by dołożyć jakieś miasteczko na facc, gdzie opodal były by jakieś Necro i koniec.
Bo na FACC i tak jest dużo - Drag Lair - veno, Worlo - Demonia tam można kroić po 150k/h i wyjść na 30k+/h przy 5h huncie

Game_Over 10-08-2010 09:46

@ Dla FACC???

Mogli by dołożyć jakieś expo z dragami, ewentualnie jakieś słabe questy, ale na dodatkowe miasta czy coś nie ma co liczyć.
FROSTY POD FOLDĄ PLAX PLAX !!!!1111oneoneone

Malinovy 04-12-2010 19:28

Na FACC już nic chyba nie dodadzą ;>
No może jakieś marne słabe questy ...
Nie płacicie - nie wymagajcie, to chyba logiczne ? :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45.