![]() |
To bodajze Calmera.
Calmera: 67.15.99.102 |
mam problem z IP
moze mi ktos pomoze... mam internet w kablowce.. i takie same ip moze miec pare osob jak ja ... i jak sie chcem zalogowac to mi wyskakuje IP blocked 30 min. pleass waiting .... czasem po 30 min udaje mi sie wejsc a czasem czekam caly dzien i nie moge.. moze ktos wie czemu tak mam i jak mogo tego nie miec ?;> ....X(
|
Aktualne IP NEBULI:
193.47.187.139 PS. Mam taki problem mam lagi w tibii, ale troche inne, bo widze jak sie wsyzscy poruszają i to normalnie, ale ja sie już nie moge ruszać... jedynie co to w późnej nocy i to nie zawsze. mam internet radiowy.. byłem pierwszym klientem i na początku, jak było niewielu użytkowników to chodziło wszystko idealnie, ale po ok 3 miesiącach, jak sie firma rozbudowała to zaczęły się wielkie lagi... Pytanie, czy da sie jakoś zapobiec tym lagom? przecierz pakiety z serva przychodzą bo widze jak inni się normalnie poruszają i gadają a ja stoję jak patyk... |
To MogĄ ByĆ Hacki
LOL ludzie nie wiecie może ten kolo zrobił swoje hack servery i teraz pisze na forum.
Radze wam nie wchodzcie. |
zna może ktoś aktualne IP Saphiry?? z góry dzięki :)
|
podajcie ip Secury
|
Tutaj są najnowsze:
Cytuj:
|
Jak wpisac IP??
|
dajcie ip refugi PLX xD
|
O co chodzi
O co chodzi z tymi IP po co one sa?
:baby::baby::baby::baby::baby: |
Problem
Mam mały problem więc tak jak wpisuje w windowsie
netstat to pokazuje mi ze komp łączy się z Owntibia.com Kod HTML:
W C:\Windows\System32\drivers\etc mam zablokowane łączenie się z owntibia i lotem, a nie wchodziłem na żadne strony, anie nic nie ściągałem. @Edit Mam cały czas włączonego firewalla oraz Kasperskiego i po skanie kompa nic nie wykryto Z góry dziękuję za pomoc :) |
15-02-2008, 11:48 << ostatnia data
No i jest przyklejone... Stąd pytanie: PO co te ip i inne te rzeczy? |
Cytuj:
|
Po co są te IP ??? Bo ja też niewiem.
|
omg po jajco sa te ip -.- poczytaj wyzej to sie dowiesz a nie co drugi post to " po co sa te ip " lepiej byscie zajeli sie pozbyciem lagow i wymiana informacji na ten temat jak zmniejszyc lub zlikwidowac lagi bo to jest glowny problem...
|
eh
jak i gdzie mam wpisac adres IP?
A i jak mozna zrobic zdjecie postaci? Pozdro! |
Cytuj:
A na 2 To sobie kur.wa pi.rdolona mac poszukaj w dziale zdjecia bo juz czytam twoj 2 post i znowu sadzisz tepe pytania.Manuale sa od tego itd a na koniec napisalas ze ci sie nie chcialo szukac.To rusz ta swoja dupe dziecko i poszukaj w koncu. |
za puzno bo juz znalazlam i jesli ci sprawia przyjemnosc obrazanie mnie to napisz to odrazu !
|
Cytuj:
A teraz przestaje pisac tutaj bo tylko zasmiecam temat(przez takich jak ty i twoje pytania) I nastepnym razem poszukaj zanim cos napiszesz bo nei tylko mnie tym wkur*wiasz |
to po co piszesz odpowiedzi to ty zasmiecasz forum ja sie tylko pytam !X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |