![]() |
a ja nie głupi i będę komentował.
składanie 45 sorca gromadą 30,40 i pare 50 nie jest wyczynem. tak samo jak zabicie 30 lvl 15. Walka jest z góry przesądzona. tak samo z 50. Jedynie przy 100+ można to nazywać akcją. bo 40,50 to idzie się na nie solo. A co do subkultury blokersów należą również słowa typu: ziomuś itp. :) |
elo zią co tam u ciee? $upcio akcja <33 pozdruuufka
|
Cytuj:
|
ja nje profokóje zią ;/
|
Cytuj:
maszyada roaprtaata 1111 |
Cytuj:
CZY MY SIĘ KUR.WA JARAMY, ŻE ZABILIŚMY 45 MSA? NAPISAŁEM TO BO BYŁE INVADERS Z NAMI TOCZYŁO WOJNE A, ŻE ON JEST OD NICH WKLEIŁEM JEGO DOBRANOCKI MAMY NAWET PRAWO WOBEC CIEBIE JARAĆ SIĘ TYM 45 MSEM, HAAHAH SOLO TAKICH? CHYBA KUR.WA MINOTAURY W MINTWALLIN, NIGDY NIE DOJDZIESZ DO TAKIEGO ETAPU W TWOICH PIKSELACH, ŻEBY ZABIJAĆ SOLO 45 MSÓW CHYBA NA AFKU POD DOMKIEM http://img263.imageshack.us/img263/6...95byebye2g.jpg |
@Zero~
przetłumacz mu obrazek, bo może nie zrozumiał ;/ |
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1)
Pepeszka.., Seereek, zero_skillu_szczylu I zaraz wam coś pierdolnie,wy mu pierdolniecie i tak dalej. To co do północy wyrobicie 6 stron?:D |
Ale nooby. Ja byłem takich miejscach w Tibii i takic ludzi biłem, że wam to się nie śniło ;< 45 ms ? lol. gdybym rał jeszcze na poważnie to takic bym codzienie solo składał nawet 30 lvl ;<
|
@up
jakie ip? chętnie pogram |
Rzepki , miszczowie "cientej" riposty. Serio , jesteście idiotami , że w ogóle z tym debilem gadacie.
|
jak tu slythia wpadnie to rozpi.erdol
|
Cytuj:
--- Seereek dodał 1 minut i 15 sekund później --- Cytuj:
po 2. Oni zaczęli ;< |
@ Up : Dobra już skończ, zaczęło się od twojego płakusiania, jacy to my ciency jesteśmy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak :)
frajerua :baby::baby::baby: |
Cytuj:
--- Seereek dodał 2 minut i 8 sekund później --- Cytuj:
|
Uahahahahaha xD!! Ej a wbijesz mi 100 lvl w 3 dni ?
Btw. Może ktoś sprawdzić czy to nie jest multi konto hakuje_palte_sety ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |