![]() |
co do alkoholu na sylwestra - byłem dziś w realu, 0,5l sobieski 16.99zł, poszedłem potem do żabki, a tam... ten sam sobieski, też 0,5l w cenie 27.99
|
2 carslbergi na podklad 0,5 wyborowej i gib gibon ! :D
Bedzie fajnie jak przezyje cala impreze :P Milej imprezy, tylko zebyscie nie zwracali tego co w siebie wlaliscie :) |
Na święta dostałem mandarynki i morele w zalewie 750g, a podczas sylwestrowej nocy będę spał.
|
Cytuj:
A jak tam sylwester w ogóle? Mój przedni, nawet bardzo przedni : D Dobra ekipa sie zgrała, kameralnie ja wiem 15 - 20 kulturalnych osób, tylko dwa trupy się z tego zrobiły niestety jakoś po czwartej rano zabawa się skończyła, bo żołądek się zbuntował - no ale na prawdę, świetnie, dużo lepiej niż np rok temu |
Było zajebiście.
|
ok już chyba wszyscy wstali i chwalenie się kto ile wypił uważam za otwarte.
|
A ja jestem żywym trupem i nie podchodzić bo gryzę.
|
@2up:
Pół litra (bądź 0,75 - nie pamiętam czy butelka była litra, czy półtora) szampana :cup:. Moja zabawa była przednia póki kuzyn nie złapał zgona. xd |
Szampan to gówno, tego pić się nie da.
|
A ja lubie.
|
Ja nie pamiętam smaku :S <fejl>
Ale i tak wódka z pepsi utwierdza mnie wciąż w przekonaniu, ze jest najlepsza <3 |
Cytuj:
|
: D Pamietam tyle ze o 2 wyszedlem od kolezanki na skm (pozdrawiam ziomka z olsztyna : D I oddawaj moja zapalniczke)o 3 mialem autobus we wrzeszczu i mialem wysiadac na swoim przystanku damroki. Ta n3 zalicza chyba wszystkie przystanki w gdansku bo bez korkow mialem tam jechac 50 minut i oczywiscie zasnalem. Obudzilem sie juz w Gdańsku Głównym, kolejny autobus o 5(a bylo przed 4) i 7km z buta do domku. Ale nie narzekam bo zanim doszedłem to zdążyłem wytrzeźwieć : D
@Up Zgadzam sie w 100% Juz lepsza z sokiem |
Cytuj:
|
no chlopcy, to widze ze wszyscy fajnie sie bawiliscie. Ja tez nie mam co narzekac, wiekszosc expowisk byla pusta i w koncu udalo mi sie zdobyc moj wymarzony 15 lvl :cup::cup::baby::cup:
Dzisiaj mysle ze tez nie bedzie duzo ludzi i jak dobrze pojdzie, to do wieczor bedzie 17 8o |
Cytuj:
no, ale kazdy ma swoje upodobania. a te wina musujące sa mega chu owe. szampanem tego nazwać nie można. to co ja piłem smakowało jak płyn do mycia naczyć. |
Cytuj:
|
Podobno jak sie zje przed imprezą coś tłustego, to potem się lepiej pije i trudniej się najebać. Zjadłem więc talerz rosołu i.... Więcej tego nie powtórzę. Wódka się skończyła, ludzie poodpadali a ja nie miałem do picia nic innego niż Tyskie i czułem się prawie-nie-pijany, czym złamałem sylwestrową tradycję mojego corocznego bełta.
Szczęsliwego nowego roku :) |
Wódka z jakąkolwiek popitą jest obrzydliwa.
Szampan jest bardzo dobry(Dorato i ten ruski). A wczoraj Lech i troche albo i więcej wódki, niestety na dworze/w bramie. |
Moja zabawa była fajna ,wypiłem 5 piwek,było ciekawie do póki nie dorwałem się do Martini wiśniowego i do Czystej wódki potem około 23:20 kumpel obudził mnie.
Sylwek na domówce było 18 osób~ czyli dość ciekawie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |