Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Beh0lder 14-08-2010 12:19

muahahahaha wreszcie skompletowałem runki pod gp i shaco :D
http://img833.imageshack.us/i/page1y.jpg
Cytuj:

Stworzyć postać bezużyteczna... To jest moje zdanie i kupli ale, jak można być zsolowany przez Sorak która nie uciszała... to nie wiem..
Ja wiem jak można być zsolowanym przez Sorake :<.Trzeba być tobą.

_WrD_ 14-08-2010 14:47

Wiesz, sam gram Soraką i udało mi się zsolować parę championów... Ale trzeba się do tego odpowiednio przygotować, przede wszystkim wziąć Ignite I Heala (wtedy podczas solowania masz potrójny heal, z czego jeden możesz praktycznie spamować) i kupować itemy pod AP i cooldown reduction. Reszta jest prosta, spamuję wszystkie skille, a kiedy heal W nie wystarczy, używam ulti / summoner Heal. Easy. I wcale nie znaczy, że ktoś zsolowany przez Sorakę jest noobem :)

Pepeszka. 14-08-2010 20:05

Hehe udało mi się uzbierać na twisted fate :P Teraz się do niego przyzwyczajam. Co o nim myslicie?:p

Jak co dodawać do znajomych eu: Pepeszka

Beh0lder 14-08-2010 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka. (Post 2777393)
Hehe udało mi się uzbierać na twisted fate :P Teraz się do niego przyzwyczajam. Co o nim myslicie?:p

Yyy każda postać jest dobra jak się do niej dostosujesz , sam tf sam w sobie jest taki se, no ale trening czyni mistrza :P.

Mafuss 15-08-2010 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2777329)
muahahahaha wreszcie skompletowałem runki pod gp i shaco :D

I co, będziesz grał tą ulti-lame postacią? Żałosne, to jest postać typu Xin, gówno trzeba robić, żeby zabić.
Apropos - do dupy jest to całe Galio ulti. Może jego reszta umiejętności nie jest bardzo-świetna, ale ulti to total OP.

Beh0lder 15-08-2010 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mafuss (Post 2777424)
I co, będziesz grał tą ulti-lame postacią? Żałosne, to jest postać typu Xin, gówno trzeba robić, żeby zabić.

Nie gram już shaco bo za często banują więc wyszedłem z wprawy :\ no ale gp też jest niezły ;D
Cytuj:

Apropos - do dupy jest to całe Galio ulti. Może jego reszta umiejętności nie jest bardzo-świetna, ale ulti to total OP.
No :\.

rentonB 15-08-2010 14:31

Tez kiedys marudzilem ze cos jest OP itp, ale prawda taka ze nawet ogarnieta Soraka moze zrobic niezly chaos, tu nie chodzi o fragi

Knight Patryk 15-08-2010 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2777412)
Yyy każda postać jest dobra jak się do niej dostosujesz , sam tf sam w sobie jest taki se, no ale trening czyni mistrza :P.

Wykluczam z tego nidalee,ktora nic nie robi;].

Beh0lder 16-08-2010 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 2777535)
Wykluczam z tego nidalee,ktora nic nie robi;].

Nid nadaje się tylko do dwóch rzeczy : ksów i padania

Luker's 16-08-2010 08:59

Wybaczcie ale... Co wy macie do Nid... jest ona z lepszych i fajniejszych postaci jakimi grałem jak potrafisz ogarnąć Nid i jej kocią formę robisz siekę...

@Beho...
Zanim zaczniesz znowu robić z siebie debila to pamiętaj że i tak mam to gdzieś...

Beh0lder 16-08-2010 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luker's (Post 2777585)
Wybaczcie ale... Co wy macie do Nid... jest ona z lepszych i fajniejszych postaci jakimi grałem jak potrafisz ogarnąć Nid i jej kocią formę robisz siekę...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAAHAHAHAH AHAHAHHAAHAHAHAHAH.
Jaja sobie robisz? Nid ? dobra?:faceoff:

Ippe 16-08-2010 17:57

Nie rozumiem, chyba Ty sobie jaja robisz :)?
Nie gram ta postacia ale znam jej mozliwosci i wysmiewac to sobie mozesz eve albo twitcha ktorzy sa tak papierowi ze mozna ich na*******ac ile wlezie, wystarczy ward i juz nic nie zrobi do konca meczu bedzie tylko chodzic po mapie jako free frag.

Beh0lder 16-08-2010 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ippe (Post 2777639)
Nie gram ta postacia ale znam jej mozliwosci i wysmiewac to sobie mozesz eve albo twitcha ktorzy sa tak papierowi ze mozna ich na*******ac ile wlezie,

Ta jasne jakoś widziałem setki dobrych twitchów i eve (ostatnia 22/8) , nid może z jedną
Cytuj:

wystarczy ward i juz nic
Porozstawiasz je na całej mapie? Wiesz , że bardzo łatwo się ich pozbyć?
Cytuj:

nie zrobi do konca meczu bedzie tylko chodzic po mapie jako free frag.
Eve free fragiem? Muahahahha nie dość , że jeden z jej skilli (E) zadaje spore obrażenia to jeszcze może spamować bez przerwy drugim (Q) do tego jeszcze dochodzi lich bane.

Ippe 16-08-2010 21:11

Napisz to na lol.pl/forum to Cie wysmieja :), ktory masz lv 20? 25? Eve i twitch sa dobrymi charami na nisko lvlowych grach, jak zaczniesz grac z graczami 30lv po 200+ winow to juz sie tak nie bedziesz cieszyl graniem eve czy twitchem.
:baby:
Tak wogole co ty mi za teorie wkrecasz na banie? Nie nafeedowana eve jest dobra twoim zdaniem? I bedzie spamowac jakims smiesznym "q"?
Eve potrzebuje w early conajmniej 4 fragow zeby potem orac, a ja do tego nie dopuszczam bo postawie warda na "lejnie" i co ona zrobi?
Najwazniejszy jest early game a jezeli ogarniesz wardy to gowno zrobi a ni sie nafeeduje.

Mafuss 17-08-2010 02:29

Wszystkie postacie są do dupy, no co wy!
Kurna, to jest tak - ogarniasz Nid - jest zajebista. Ogarniasz Twitcha/Eve/ujwiekogo - jest zajebisty/a.

Beh0lder 17-08-2010 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ippe (Post 2777660)
Napisz to na lol.pl/forum to Cie wysmieja :), ktory masz lv 20? 25?

30
Cytuj:

Eve i twitch sa dobrymi charami na nisko lvlowych grach, jak zaczniesz grac z graczami 30lv po 200+ winow to juz sie tak nie bedziesz cieszyl graniem eve czy twitchem.
Gram ,sam mam łacznie 500 wygranych (100 po s1 , reszta przed).Często mi się zdarzało , że twitch zmieniał losy gry...
Cytuj:

Tak wogole co ty mi za teorie wkrecasz na banie? Nie nafeedowana eve jest dobra twoim zdaniem? I bedzie spamowac jakims smiesznym "q"?
Eve potrzebuje w early conajmniej 4 fragow zeby potem orac, a ja do tego nie dopuszczam bo postawie warda na "lejnie" i co ona zrobi?
Zmieni "lejna" i twój ward pójdzie się gonić o tym , że może bez problemu kogoś zgankować nie wspominając no i jeszcze stacki z ss.Te "śmieszne q" ma bardzo niski cd i do tego dochodza obrażenia od lich bane.To , że ty nie potrafisz wyfeedować eve to nie znaczy , że inni też nie

_WrD_ 19-08-2010 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2777609)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAAHAHAHAH AHAHAHHAAHAHAHAHAH.
Jaja sobie robisz? Nid ? dobra?:faceoff:

Spam "HAHAHAH" more.
Wiesz, jakie słowa narzucają się na myśl, gdy czytam tu twoje posty? Dzieciak. Noob.

Chłopie, masz albo 5 level, albo grasz raz na miesiąc. To, że nigdy nie widziałeś dobrej Nidalee, to nie znaczy, że jest beznadziejna. Sam dużo razy widzę kogoś, kto nią lami, tak samo jak często widzę kogoś, kto lami Katariną/Soraką/Annie/Yi/Jaxem/ch*j wie kim jeszcze. I co, to znaczy że te postacie są złe?

Nie chce mi się z tobą dyskutować (jak to mówią - "nie zadawaj się z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem"), ale jak czytam twoje żałosnie dziecinne posty, to... facepalm.

Co do Eve, to żeby była dobra... po prostu trzeba nią umieć grać. Dla mnie wardy nie są problemem, podobnie jak oracle, trzeba tylko grać uważnie, rozważnie i z głową. Wtedy nawet Corki potrafi ownić.

ruszek 19-08-2010 12:46

Zacząłem grać. 2-gi lvl, nick Ruszek, EU, najczęściej gram tą Ninją ;) Jaki build obecnie najlepszy ? Ładuje teraz w utility i mam szybsze zrespienie się po śmierci o -6.66%.

Beh0lder 19-08-2010 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2778069)
Spam "HAHAHAH" more.
Wiesz, jakie słowa narzucają się na myśl, gdy czytam tu twoje posty? Dzieciak. Noob.

Chłopie, masz albo 5 level, albo grasz raz na miesiąc.

Ale mi pojechałeś.Przeczytałeś w ogóle cały post :<?
Cytuj:

To, że nigdy nie widziałeś dobrej Nidalee, to nie znaczy, że jest beznadziejna.
Nie.Nie jest.Czy ja powiedziałem , że jest beznadziejna? Wyśmiałem to , że jest jedną z "lepszych" postaci - matko boska ona się nawet w pierwszej dziesiątce nie mieści.
Cytuj:

Sam dużo razy widzę kogoś, kto nią lami, tak samo jak często widzę kogoś, kto lami Katariną/Soraką/Annie/Yi/Jaxem/ch*j wie kim jeszcze. I co, to znaczy że te postacie są złe?
Ehhh to ja mam jakiegoś pecha bo znacznie częściej widzę kogoś kto lami Nid niż nimi

//Edit

Kupiłem nid , i se zrobiłem pod ap 4/0 w pierwszej grze /wygrana/ 14/6 w drugiej /4v5 tez wygrana/

Mafuss 19-08-2010 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2778092)
Zacząłem grać. 2-gi lvl, nick Ruszek, EU, najczęściej gram tą Ninją ;) Jaki build obecnie najlepszy ? Ładuje teraz w utility i mam szybsze zrespienie się po śmierci o -6.66%.

Zajrzyj na leaguecraft.com albo mobafire.com na buildy. Akali (jeśli o niej mówisz) jest całkiem trudną postacią, nie możesz się porywać na "czole" grupy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02.