![]() |
Nie to nie jest fake i gratulacje dla tego pana!!
|
Niezły SS .......... ktory on ma lvl? patrzyliscie na eq........ 8o
|
Skulla ma pewnie dlatego ze byli bez party i walil z burstow wiec burst wybucha walnol demonka i kolesia ktory byl obok - proste , a skull jeszcze nie zdazyl minac i ma w dodatku attack od Demonow :)
|
Troche to malo prawdopodobne...
|
zastanawia mnie jedno.jak ogladam filmiki nie widac zeby na tych dżwiach byla taka klamka i za dżwiami przycisk jak przy depo :p
Może się myle, no ale zobaczcie sami :evul: |
za macno
niezły jest, na naprawde Gz ;)
Troche ma tych life ringów :p Szkoda, że nie napisałes jakie hity dostawał itd |
O.o GRATZ! B)
|
Gratz dla tego pana
moim zdaniem to nie fake. |
!!!!!!PANOWIE TO JEST FAKE!!!!!!!
Nie sprawdzalem czy nie wszystkie zapadki dzialają, ale jest jedno : NA ANIHILATORZE NIE MA TAKIEJ ZAPADKI , PODLOGA JEST WSZEDZIE TAKA SAMA. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@DominikGonzo Zgadzam się z tobą i jednocześnie dziwi mnie, że na każdym zdjęciu jest taka klamka i przycisk, a na filmach nie ma. Czyżby każde zdjęcie było fake? |
poprostu bil z burstow -.- i bloker tez dostal ... luudzie
|
Lol
OMG ja tego kolesia znam z rl
Jeżeli już to on używa na 100% TibiaSuite - normalka na tym Qeście.. Stonecutter Axe to on już mial na 80 lvl czy coś takiego... Co do skulla to niektórzy mają racje.. pewno się bawil z kimś albo coś... Jak można se pomylić SoV i Stonecutter Axe??!! Chyba tego Qesta robił już drugi raz.. może pomagał kolegom.. :D A koledzy padli.. Tak czy inaczej nie ma się co.. Tylko on sam wie o co w tym wszystkim chodzi.. To by było na tyle. |
O.o Spox... ;] a jaki loot z demona^^ lol B)
|
Deesan z aurea tez sam skonczyl anni 8o
|
Dobra, czas skonczyc tego slownego ping-ponga (fejk - niefejk).
Nie jest to fake. Wszyscy na quescie (oprocz Sanoxxa) zgineli i sam dokonczyl zabijanie demonow. A SCA kupil wczesniej (zanim zrobil annihilatora), od innego gracza. I tyle. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |