![]() |
Cytuj:
|
No jasne ze macie,tylko cos wam nie idzie od poczatku tego war moda.Miejmy nadzieje ze to nie ostatnie battle z waszej strony
|
@ Wszystkie Rude kojoty, Ansecoś tam, i inne nupchary
A się jeszcze kurwa zdziwicie :P |
A ja mam pytanie, co sie dzieje z nasza Lady - Ziarno? (to ta panienka z wodoglowiem ktora na czarno-bialych fotkach wyglada lepiej niz na kolorowych) :D
|
Cytuj:
|
^
nie musimy jak wy lamusy plaszczyc sie przed ludzimi (patrz kath ktory na kazdym forum na tibia.com pisal ALL TURKS COME AZURA) z innych swiatow zeby pomogli nam was rozjebac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta wojna się nie skończy ;( Neph przegra war moda i zacznie brakować im kasy to bez war moda znowu poexpi i zarobi kasy tak samo 2 strona, a wszystko dzięki CIPSOFTOWI :cup:. Chyba że po 6 miesiącach antica wróci do siebie i neph uzna siebie za wygraną stronę ://
|
Cytuj:
co do brazoli to oni przylisz WAM pomoc dopiero pozniej do nas doszli i teraz sobie porownaj ile osob doszlo do nas a ile do was (z tego polowa od nas miala chary na azurze jak np halianter) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale beda powiedz mi czy zle powiedzialem, brazole na poczatku byli z wami czy nie ? :)
|
Jak już cytowałem napisałeś "przyszli wam pomóc" a to prawdą nie jest, ale owszem byli z nami :D z tym się zgodzę 8o
|
Cytuj:
Cytuj:
|
nie, po prostu mnie smieszy ze potrzebujecie pol tibi zeby pokonac nep ; )
|
problem taki ze moze ich byc 3x tyle co nas a i tak przegraja ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Co do wypowiedzenia war moda - niżej już chyba się upaść nie dało. Nawet my na początku stycznia mimo góra 20-30 aktywnych ludzi podpisaliśmy war moda. Co prawda skończyło się na wyniku 6-3 po tygodniu, ale jednak... widocznie nic więcej nie dało się zrobić. Wy natomiast macie masę ludzi (150-160) i bez >ŻADNYCH< problemów moglibyście walczyć w war modzie. Gdybyście się tak bardzo nie troszczyli o swoje levele oczywiście.
Nie mniej jednak, gratuluję posunięcia ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |