![]() |
Cytuj:
lech , heineken , desperados z braku laku, trixy z bezdomki latwo wchodza takwiec mozna uznac ze tez sa dobre. |
Ta, dokładnie - czerwony ;)
|
Mocny Full ofc...
|
Ogólnie piwa bardzo mało pije ostatnimi czasy (najwyraźniej przeszedł mi już ten okres dorastania, w którym ma się fascynację alkoholem ;P). Jak już to Piast albo Carlsberg.
|
Nie piję alkoholu.
|
Cytuj:
Wole pić vodke, przynajmniej do kibla nie trzeba tak ganiać. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie wiem jak Wy, ale ja więcej niż 4-5 piw nie wypiję, nie z powodu słabej głowy lecz tego, że zaczyna brzuch mnie boleć i zwyczajnie już nie mam siły tego pić ;/. Na większe picie preferuję wódkę ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Browar świetny, tylko z perspektywy biednego studenta z ciężkim sercem oddawałem te 10zl za 0.5l :>
|
Cytuj:
|
Piwo? Za ciężko mi wchodzi. Wolę Jasia Wędrowniczka :P
Jak już to heineken ujdzie. |
Cytuj:
http://lh5.ggpht.com/_HEy7BgSQneA/Sb...4/DSC04177.JPG |
Ciechan. Generalnie przerzuciłem się na piwa niepasteryzowane. Gdy takowych nie ma w sklepie to zazwyczaj kupuje mało popularne lub Łomżę. Żywiec, Heineken, Carlsberg, Lech.. Nie, to nie dla mnie. Lubie też piwo Noteckie, Żywe (rzadko, drogi: x).
Desperados - Ja tego nawet piwem bym nie nazwał. Dość smaczna rzecz, traktuje to raczej jako "wakacyjne piwo". Na co dzień i/lub posiadówy preferuje w/w browary. Rzadko kiedy to piję. Piwo z sokiem.. Dla mnie to po prostu duzy drink. Jedynie dla kobiet.. Taki red's. Dla konesera każde piwo ma inny smak. I potrafi być smaczny! Jak komuś nie smakuje to odsyłam do wódki - nie trzeba się tyle męczyć a efekt upojenia większy. No bo po co pijecie te browary skoro Wam nie smakują? |
Przy zakupie Desperadosa nikt nawet o dowód nie pyta. Tym w ogóle można się upić?
|
Cytuj:
Zebys nie musial szukac - desperados ma 6,0% |
To czemu nikt nigdy przy zakupie Desperadosa nie pyta o dowód? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Browary do upicia się.. Hahaha! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |