![]() |
Moj nick w grze jest bardzo skomplikowany. Jest to polaczenie dwoch postaci i organizacji.
Isair-ostatni boss (obok madae) w icewind dale 2 Xel-poprawnie (Xel'Naga) Starcraft organizacja zajmujaca sie hodowla zerkow Rash-poprawnie (Tal'Rasha) Kto gral w Diablo 2 to wie ze poswiecil sie zeby demon mefisto wszedl w jego cialo i walczyl z nim przez wiecznosci Moj nick na rl to LESZCZ (od nazwiska leszczynski) B) --------------- LESZCZ tak mnie zwa B) B) B) 666SATAN666 |
moj nick na tym forum to nazwisko animowanego magika :P mozna go obejrzec, a linki podane w moim opisie :P
nicku w tibi wam nie zdradze |
mój nick to nick mojej 1 postaci na tibi która żyje aż do dziś (patrz opis)
a oznacza ona knight simon- rycerz szymon(od mojego imienia) dark lord-ciemny władca,władca ciemności, ciemny lord |
Kusy - Było to gdzieś w 5. klasie podstawówki, gdy wkraczałem w internetowe życie i musiałem wybrać jakiś nick :P Pasowało mi Kosmita od nazwiska, ale było to troche za długie, więc skróciłem do Kos. Żeby to urozmaicić to dorzuciłem kreske przy "O" i było KQS, nie było w tym samogłoski no to dodałem "y" na koniec i powstało KQSy, lecz dużo osób nie wiedziało jak to wymówić więc "Q" zastąpiłem "u" i jest Kusy :P:P
Pozdro |
Moj nick oznacza moje przezwisko w rl :D
|
a moj nick
w tibia.pl na forum oznacza hmm cos takiego jak polaczenia nazwiska z qsywa ktore sa b.podobne czyli Olko + oLo= Łolek :PPP na a w tibi Siukasabra to sie wziela od Chupachabry czy jakos tak kiedys w nie do wiary bylo o wlasnie taki stworku który panuje w brazyli i poluje na ludzi i zwirzeta jedni mowia ze to mutant a inni ze kosmita :P no i on jeshcze ponoc an bydlo poluje drazac w nich jakies dlugie dziury czy cos w tym typie |
A mnie koleżanka tak nazwała. Jest to mieszanka mojego imienia (Krzysztof) i koncówki kilku staromodnych imion ( sław)
|
Moje name to Renddy-
kolega (Denddy) zaczol grac na nowym swiecie (Elysia) i zaprosil mnie do gry wiec ja podmienilem jedna litere jego name i wyszlo mi Renddy :] |
A moj nick w tibii i na forum oznacza poprostu moja ksywke. A 2xM jest dalego ze nick Klimek był zajety :(
|
zryty temat :)
lewy/fallen
lewy - ksywa in rl fallen - ksywa on gg w Tibi Mikoto Nagasaki - ciche nagasaki (wiadomo) Nimbral - wyspa w świecie Forgotten Realm (D&D rox B) ) |
Temat stary, ale co niektórzy pytają się mnie, więc wyjaśniam. Moje nazwisko to Kurek a koledzy mówią na mnie Kura. Kiedyś graliśmy na Ruberze i każdy dodawał sobie do przezwiska -aj (Dominiaj, Bulaj itp.). No i tak już zostało... :P
|
A moj nick (Gohan) pochodzi z Dragon Balla.
Jak ktos ogladal to wie co znaczy. A i jeszcze mam nick na gg i na rl : Argetlam co w starozytnej mowie znaczy Srebrna Reka (Eragon rlz :D) zastanawialem sie jeszcze nad Shur'Tugal (Smoczy Jezdziec) ale... |
hm....moj nick jest również nazwą mojej pierwszej postaci w tibii :)
a wziął się z tego iż chciałem mieć xywe w tibii Raistlin<od raistlina majere,jeśli ktoś czytał Dragon Lance to wie o kogo chodzi> ale było zajęte...więc wziąłem Raistlinek xD i tak już zostało |
Ja mam nick z profesją, ryba to takie cos co plywa w słonej lub słodkiej wodzie, ja wole słodką:P, podobaja mi sie nicki z jezyku elfow i takich tam Tolkiena :)
|
Z tego co pamiętam to ''Repos'' zarówno po angielsku jak i francusku to wypoczynek.
|
Mój nick jest bardzo prosty:
Kam - skrót od imienia Kamil os - skrót od nazwiska ;) |
Nekromanta - chyba nie trzeba tlumaczyc? Mag, ktory zajmuje sie magia smierci.
|
eee no dusiu bo tak wszyscy na mnie mowia :) no a na Tibii Hormor toooo.....nie wiedzialem co wymyslec i zrobilem suggest name czy jakos tak :P
|
Mój nick jest (jak nietrudno zgadnąć) od mojego imienia. (miałem kiedyś nicka "Ghostek”, ale pisało mi, ze już zajęty, więc coś musiałem wymyślić :( ) Ta spacja to tak dla jaj jest :D
|
Muriel- Moja pierwsza postać w grze z takim nickiem dokładnie miałą Muriell Whif ale trszkę skruciłem i tak wyszło akurat. Pozatym jest taki npc w thais od gildii magow.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |