![]() |
Cytuj:
|
czy wierzchowce dodaja duzo do predkosci?
|
Uwaga
może zrobicie nowe speary dla palla 60 lvl - Atk : 50 bo tak to lipa jest... |
Cytuj:
|
No i fajnie jest. Tylko jedna rzecz, która mnie cały czas rozbraja... Owieczka jako wierzchowiec... Troszeczkę to nierealne :P
|
Druid Olypma (non pvp)
lvl:10 mlvl:3 eq: podstawowe nick:Entuzjazmowany acc name: magik123 password: vwxrkftg prosze,zaopiekuj sie nim. |
Cytuj:
|
hahaha ale lipa ten update xD uśmiałem się po pachy samym wyglądem (kanciatym ofc.) tych "chowańców" które nic nie wnoszą do gry , a jeszcze prościej jest je zdobyć , nazwy nowych czarów są z dupy wyjęte (bo do tych czas trzymały się kupy) exaust czy jak to się tam zowie - pomysł dobry ale nie do tej gry ^.^ ogólnie mogli by się zwrócić bardziej w stronę graficzną tej gry bo to jest jej najbardziej widoczną wadą której nie poprawiają , a zarazem pier*olą prostote tej gry głupimi nieprzemyślanymi pomysłami
A ogólnie odnoszę wrażenie że niektórzy na tym forum myślą że ich poziom w tibii (lol) świadczy o ich ilości szarych komórek i poziomie IQ , więc ich rozczaruje... jest dokładnie odwrotnie! |
Co do samego update'a, to wypowiem się raczej jak pogram chwilkę i zobaczę co i jak. Mam nadzieję, że te wierzchowce można zdobyć na FACC< bo fajnie mieć swoje zwierzątko :).
BTW. Jeżeli usuwają exure vite pallkowi, to może każdy który już ją kupił dostałby zwrot kasy? Bo z tego co widziałem exura san kosztuje 3k co niby nie jest potworną kwotą, ale zawsze coś. :) Już się bałem że te exura san będzie słabsza, ale podobno będzie może trochę lepiej ^^. No dobra, poexpimy - zobaczymy. |
Cytuj:
@Topic Dla mnie update super, nie wiem co wierzchowce takiego wprowadzają psując niby "prostotę gry". To tylko kolejny bajer, który ma przyciągnąć graczy, w sumie żadnych innych z tego korzyści nie ma. Z tego co widziałem na filmikach zwiększenie prędkości i tak jest znikome, nie ma co narzekać. Bardzo się ciesze, że systematycznie odświeżają grafiki i tereny Tibijskie, wielki plus dla nich, że wciąż próbują jakoś zatrzymać graczy przy sobie. |
Jestem ciekaw jak będą leczyć te nowe czary dla knighta oraz jaki będą mieć cooldown
|
Przecież grafika w Tibii stoi od aktualizacji 7.92... no ludzie... Nie mówię o wprowadzeniu 3d, bo by to zniszczyło tą grę, ale jeśli komuś komp pociągnie najnowszego Calla (Call of Duty: Black Ops) to niech zobaczy 3 mapę zombie. Nie ma nieba, na swojego bohatera patrzysz jak w tibii, a grafika MIODZIO. Nie mówię, żeby była taka sama, ale Cipsoft ma z kogo brać przykład. Co do update: Nic nowego, pacc dostaję nowe udogodnienia, facc nic. Przyzwyczajony już do tego jestem :)
|
@ UP.
Bo ta grafika nadaje jeszcze klimat tej grze który i tak jest znikomy ... Jak już dodali te całe "górki" na trawie gra straciła klimat ... Co do FACC - nie płacisz, nie wymagaj :) I ciesz się że nie jest tak jak z WoW'em ( abonament ) bo wtedy 60 % ludzi by odeszło, bo 15'sto latkowi szkoda wydać trochę grosza na PACC. |
Ciekawe kiedy będzie update i czy dadzą 2x expa albo loota
|
@Up
Nie dodadza lota ani expa x2 bo gra zaczęłaby przypominać OTS'y. Czy postać z lvl 500 to nie wystarczająco? A jakby zwiększyli lota to nastąpiłby spadek cen i pierwszy lepszy 20 lvl mógłby se zalatwic mms i mpa... |
@up, i tak już tak jest.
DH - 60k, DSM - 40k, G legi - 15k, boszki - 30k, MMS - 45k Wydasz 20zł i masz kozak secik :p Co do upa, ma ktoś może jakieś info po ile leczyć będzie exura gran san i jakie hity są z exori gran con ? ;] |
Cytuj:
Exura gran san leczy prawie tyle samo co exura san teraz. Jak dla mnie jest to to samo co exura san przed updatem tylko pod nowa nazwa. A jezeli chodzi o exori gran con to tez nie widze za bardzo wiekszej roznicy od zwyklego exori con. |
A czy exevo mas san tez ma 60 sec zamrożenia ?
|
Exevo mas san ma jakies 5 sec exhausta.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |