![]() |
Gratuluje :-), kiedy możemy się spodziewać 100 lvla ?
|
jak zwykle gratz
axe rox |
Cytuj:
Ja też bym żałował całe ferie w kompie ,omg ale cię teraz muszą kości boleć ,bo "w kompie" jest troszke ciasno (tak mi się zdaje)......-.-' |
"stary" jak ci powiem, ze wymiatasz w lvl to uwierzysz? :>
|
bardzo wielki gz
Z mojej strony bardzo wielki gratz za wszystko (hunty,advy,itp...)
GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ |
Witam! Gratulacje wielkiemu power gamerowi :p . Oddaleś już stonecuttera?
|
Gz :)
Bardzo zajefajne sski :) GZ lvl'a....niedługo (domyślam się ) możemy się spodziewać 100 lvl :) heh...Masz identyczne eq jak ja (łacznie z MMS :) )...nie licząc E-plate (Tam mam dsm..:P)...ale mam dopiero 46 lvl :)
|
Co do 100 lv to wszystko zależy od Del toro :)
Jak wkońcu zaczną być online dłużej niż 30 sec żeby zobaczyć ile osób z In Flames online to będzie trzeba poświęcić trochę czasu na skopanie im dupska :) Hail Mahakam Hail In Flames |
He
Cytuj:
Też bym se poszeł do In Flames ale nikt nie przymmie już 45 lvl :P |
Cytuj:
Jak widać nie tylko od dt =/. Orki też potrafią nabroić. Na ssie widać xoheke. po kilku chwilach padł.ss z przed godziny. |
To byla rozgrzewka przed anihilatorem xD
|
omg, to jest dopiero pech byc akurat tam jak leci nowy resp :( mam nadzieje że szybko odrobcie :)
|
hahaha
Cytuj:
@Topic Gratuluje 94 lvl'u oby tak dalej :] |
Cytuj:
Nie będę sięz tobą kłócił ,idź lepiej do szkoły się pouczyć a nie zajmujesz się tibią ,a to że nabijam sobie posty jest moją prywatną sprawą....n/c |
Szkoda xoheka że padłeś ale ty lvl z dnia na dzień robisz.Xoheka dobry ksiądz jest ;p
|
Ehh
Cytuj:
|
Bez kłutni tutaj prosze ..... Jak chcecie się kłucić to wyjazd do innego topica.
|
OKi
Przepraszam wszystkich za to że zaśmiecałem ten temat :P
Ps: To nie ja zaczołem ale ja skończe |
no ladnie .....widać orki pomagaja DT.soze tez padl :( a jeszce wczoraj gratulowalem mu skili .
|
Poprostu GZ!!!! :D B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:44. |