![]() |
ja bym chciał Guardian Seta (najlepiej lśniący i biały)
|
Cytuj:
|
Mam blad w 1 secie
w uruk-hai set uruk-hai helmet wyglada jak puchat dogory nagami?
|
wszystkie przedmioty ładne ale mógłbyś je podpisywać a zrobiłbyś dla mnie coś w stylu star helmet?? plz :blazen:
|
Prosze
Zrub dla mnie Jakes wyj***** łuk i kusze tylko żeby były naprawde wyje......
take żeby były miodzio A jezeli chesz moresz przerobic c-seta jakos ladinie .. I zrub jeszcze dla mnie M-Seta ( Masster ) PROSZE !! |
Spoko
Świetne!! Można używając TSE wkleić do tibia.spr zamiast niektórych itemów:)
|
Angel
Do A-seta (angel) mozesz dodać świecące buty ze skrzydłami :cup:
|
Gratz
MASZ TALENCIK :)
ZRÓB FIRE SWORDA NOWEGO DRAGON SHIELDA I PLZ WYSLIJ NA [email protected] BO TU RZADKO ZAGLĄDAM NARA! |
Bardzo fajny ten angel set. :) :) Mógłbyś zrobić dla mnie toxic sworda (najlepiej animowanego), ciekawe czy wyjdzie Ci lepiej niż Avager'owi... ;)
|
Jeszcze przyjmujesz wyzwania? Jak tak to daj znac a ja dam ci dosc latwe zadanie :P
|
Jak już robiłeś angel set to trzeba było zrobić też angel buty, taka mała uwaga :] Pozatym to masz talent nie każdy umie robić miecze, tarcze, legsy, armory i helmety na raz! Gratz ;)
|
Ludzie, te prace wcale nie sa takie swietne. Siusiacie widzac byle arta, n/c.
|
@UP
Znowu popieram...choć są dużo lepsze niż "Grafy". W ogóle mnie jakoś pixart nie ciągnie..nudne to jest chyba? ;) |
Jakbyś miał chwilkę czasu, to możesz dla mnie przerobic trochę Golden Armora :p tak żeby wydawał się optycznie większy...
No i te cholerne crown legi, bo wygląda się w nich jakby były wypchane watą X( No i jedna prośba: nawet jak ktoś ci daje prośby na maila czy w PW, to zamieszczaj linki tutaj na forum. Niech inni też skorzystają ;) |
@up: Wiesz, mam wrazenie jakby autor juz zapomnial o temacie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |