![]() |
Makaveli The Don - wspaniale umiał panować nad swoim głosem. Niesamowity flow. No i jeszcze Eazy - E za ten charakterystyczny głos :P
|
Tarja Turunen.
|
Hansi z BG ofc <3
|
Chylińska Agnieszka.
|
Chester Bennington z Linkin Park;
Kurt Cobain z Nirvana Fish z Marillion Roger Waters z Pink Floyd I tyle. |
Kolejność przypadkowa.
Ktoś wyżej wymienił wokalistę Sex Pistols to ja dokończę: Joe Strummer - legendarny wokalista The Clash. Z tego człowieka charyzma, aż spływała. Joey Ramone - trzeba przedstawiać? Robal i Skandal - Dezerter się kłania. Obaj wokaliści mieli i mają ten czysto punkowy wokal. Coś pięknego. Krzysztof Grabowski - 20 lat i mu się nie znudziło, ani nie pogorszyło. Katla z Finntrolla - Pamiętacie Trollhammaren? :D Mariusz Szczerski - możecie jechać, ale mi podpasował. Fernando Ribeiro - Moonspell. I wszystko jasne. Wszyscy wokaliści z projektu Ayreon. J.B. i Kage. Trevor Strnad- The Black Dahlia Murder. Ten głos to jest coś niesamowitego! George Pettit, Dallas Green, Wade MacNeil- trio z Alexisonfire po prostu brzmi świetnie. Mógłbym tak dłuuuuugoooooo. Wokalistki: Tak jak u panów to wokalistki projektu Ayreon. Cristina Scabbia Nelly Furtado Katie Melua Marie Digby Anneke van Giersbergen Tutaj też lista byłaby dłuższa, ale już mi się niechce =p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |