![]() |
jestem troszke wstawiony :P i nie chce mi sie szukac posta, ale był tu taki, w ktorym koles pisal, ze te screeny nie sa folariego...
do wszystkich, ktorzy twierdza, ze to nie sa jego ssy: WYPIE.RDALAC OD MOJEGO ZIOMA Z RLA TO JEGO SSY!!!!!! btw nice szkriny, czekamy na wiecej i zrob wreszcie demon helm solo :D hail gdansk lechia gdansk holligans :P |
bump ( jak to robia na tibi.com :P )
Odnawiam teamt :P ss niema nowych :( :P |
Brawo Avanti ~ :P
|
No jak juz sie Folari pochwalil to ja tez to zrobie :)
Wczoraj zrobilem 100 lv, teraz jest juz 101 :P A kilka godzin po 100lv uwienczylem swoj sukces zlootowaniem Ring of the Sky :))))))))))))))))))) (pierwszy na Aurea) Yours Joixazi |
GZ pierscionka :) Moze wyjdziesz zamnie ? :P Albo ja za ciebie jak wolisz :P
No to jak sie chwalimy ... przedwczoraj 2x boh + 1 ss - 3 godizny hunty poszly 3 bp uh bp hmm :) |
joix joix joix co ten joix zrobil ;( byl przez dlugi czas pierwszy potem drugi potem trzeci a tu nagle 5 ;( ;( ;(
|
Folari?
gratz lvlu i wogule ;)
|
Wielkie gratzzzz Folari !!!! Ale pierwszy nie jesteś:(
|
Gratz ... Nie ma to jak 100 lvl :> heh
|
Legenda
Cytuj:
Niestety mevar juz niebedzie lepszy , jego postać została Skasowana prawdopodobnie przez GOD Guido ... Mevar pozostał żywą legendą Aldory :) Ale puki żyja polacy to nikt niezapomni Mevara :) |
Gratz dobry jestes :D:D
|
Niedlugo wyjdzie kto jest na prawde dobrym graczem, bo na wojnie wychodzi wszystko -.-
Ja przestaje expic, bo musze zajac sie szkola. Zobaczymy jak bedzie szlo reszcie Polakow, a przede wszystkim moim 2 rl kolesiom (Fast'Molt i Gex Darkblade) no i Nexoriu, ktory jest niezly kozakiem, pojdzie ze mna ze mna zawsze i wszedzie :P btw. Obecnie najlepszym Polakiem jest Seromontis z Hiberny, dobry ziom ale noobek :> Jak chcialem z nim isc na demony to powiedzial, ze jak padnie to straci skille :) @Folari Na wakcje wale 150, szukuj sie :) Yours Joixazi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |