![]() |
Btw.chyba zboczyles z tematu..........:P
|
A ja sie ciesze;P. Sam troche gram na Pandori jest tam duzo polaków i nawet szybko sie wbija.
JA nie moge sie doczekac POLSKIEGO SERWERA. |
Cytuj:
@topic Facce mogą już wchodzic ^^ |
Podniosles mnie na duchu.kodi:P
|
Cytuj:
Ludzie on prawdopodobnie NIGDY nie powstanie, więc nie mówcie że już nie długo. I to nie dlatego że Polacy mało PACC wykupują ;) Po prostu jsteśmy zbyt blisko Niemiec... @Chesterr Przykro mi, jeśli Cię rozczarowałem, ale takiej już jest życie. |
No cóż... Chyba jeszcze nikt nie zauważył że Pandoria jest już dostępna dla FACC 8o
|
Pandoria
Ej ja gram na pandori od wczoraj mam 5 lvl co prawda expowiska pelne ale jakos sie zrobi maina a tak a propo jest juz moze jakas polska gildia na pandori????
|
Tak zostaje na Elysi:P
|
Ja gram na Pandori od 3 dni i mam 7 lev i 53 fishinga :p
|
nigdy
nigdy nie bedzie serwera polskiego ale poco ona mial by wogule powstawac skoro polaków gra bardzo malo
|
Taaak... Pandoria, to tam gram nową postacią... Polaków widać, słychać i czuć... Mimo że jestem na rooku (7lvl) to już tu, a może tu głównie, lootują, kradną potwory i wogóle aż mnie sciska ;] zobaczymy niedługo co tam na mainie ;]
PS. I'm back, mam nadzieje że ktoś mnie jeszcze pamięta :) |
Gram na Pandorii. Zawsze można się dostać. Postać ma 2 dni (a właściwie 5 godzin) i się troche bawię. Polecam.
OK. Wchodze w podbijanie Pandorii. Informujcie Dryba na msg. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |