Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Bubble (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24177)

Jowisz 26-01-2005 19:53

Omg

Siemka wam co do zdjęć nie jestem do końca przekonany do żadnego , poniewarz żadnego z nich na forum nie dodała Janice(Bubble). Co do oskarżeń że Bubble gra kilka osób nie wydaje mi się że mają rację , a jeżeli ktoś chce wygłaszać tutaj takie plotki niech da wiarygodne dowody. X(

Fifiek 26-01-2005 19:57

Bubble była NIemką - zmieniła obywatelstwo na Japonskkie chyba i mieszka w Hong Kongu

Jadzia 26-01-2005 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nastolatek
Lol, o ile wiem bubble to Japonka...

przed chwila patrzylem na mape azji gdy robilem zadania domowe i cos takiego jak hong kong (br.) jest na terenie panstwa z fabryka MADE IN CHINA i to chyba nie jest japonia................ a tak jezeli chodzi o bubble to slyszalem ze graja tam dwie siostry i sie zmieniaja, ze jedna w dzien a druga w nocy i ten GM wie o tym i dla niej granie 2 ownerow na jednej postaci jest legalne a dla innych nie..........

Mistyczny 26-01-2005 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fifiek
Bubble była NIemką - zmieniła obywatelstwo na Japonskkie chyba i mieszka w Hong Kongu

Nie ! Bubble urodziła się w innej galaktyce czasowej i jest tuterjanką wież! :D
Co do oskarżej że się podniecam bubble to nie moge ich poprzeć ponieważ co
wy przesto sugerujecie ? Chyba nie robie żeczy nieskromnych patrząc na jej zdjęcie nie ? (lol jak to wyszło ze mnie ksiadz będzie B) )
Mam nadzieje że to przenosnia hyh :) .I jeszcze 1 będzie tak jak z Xohekiem
jest ktos leprzy od was i ma wysoki lv. to już musi tym charem grac 1000000
osób ja uważam że bubble gra sama to wszystko :cup:

Filarel 26-01-2005 21:59

Co się ją podniecacie??Chcecie ją mieć jako dziewczyne w tibii albo na rl tylko dla kasy i itemów w tibii . :( Zamknąć temat.
To widać ze w tibii macie słaby EQ ,hunty itp. A dlatego ,że chcecie mieć itemy od bubble bo sami zdobyć nie umiecie(nie mówie o wszystkich).

Bucik 26-01-2005 22:45

Moje zdanie

po:
1) Bubble to Japonka a na zdjęciu na nią nie wygląda
2) Może to jest tak jak z tym programem ,, Wszystko o Milliam " czy jak jej tam... :D
3) tak czy inaczej jest The beściarą
4) zadziwia mnie tylko jedno że w tibi chodzisz i zabijasz potwory (typowo męska gra) a to dziewczyna ma najwyższy lvl omg ... 8o

King Karol 27-01-2005 10:26

Ehh

Szkoda gadac co wy wypisujecie Bubble to normalny człowiek który gra w tibie tak jak ja.Zgadzam sie z toba Sebcio to jest jej prawdzie foto a nie jakies które ma zrobione w kibelu :) Bubble gra sama a nie jak wy se wymyslacie ze gra ta postacia caly honk kong OMG.

I jeszcze jedno nie podniecajcie sie tak Bubble bo ona to normalny człowiek w tibi i na Rl ;)

..::QRAS::.. 27-01-2005 11:05

ojej podniecili sie jakas tam dziewczyna...

Mistyczny 27-01-2005 13:03

Po co piszecie że się wszystcy podniecają ??? Każdy to pisze to miała być galeria (i tak jest na niej prawdziwe zdjęcie ) więc poiszukajcie a nie kurde każdy pisze oj podniecili sie hyh to głupie chyba nie ?

Dr.Unknown 27-01-2005 13:22

Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie~
http://img179.exs.cx/img179/1116/bubble0cm.png
This thread is worst, than Avager For a While's fakes(line+dot).

powrót vavca 27-01-2005 13:28

^upcoś typu "jestem Wojtek i tez mam 12 lat..."
Fajne zdjęcie;)/

ponury demon 27-01-2005 13:30

@up, up
buhahahhahahahahahahaha dobre nigdy sie tak nie usmialem ;)

Topic: nie uwazam zeby bubble tak wygladala :P, nie ma zadnych dowodow ze to jest bubble

Shardzik 27-01-2005 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fifiek

Nie siej plot, tez mógłbym powiedziec że Lepper mieszkał w Zimbabwe, ale wyemigrowął do polski

Lefty 27-01-2005 16:59

W artykule na Tibiagery jest prawdziwe zdjęcie Bubble. Zamieścił je w temacie zresztą Sebcio.

Ogólniedostępne jest jeszcze jedno.

http://tibia.gamigo.de/images/galler...ge.php?pic=320

Oba dostępne od ponad dwóch lat w galerii Tibia.de

Kozi_leus 27-01-2005 17:22

Na moje te zdjecie powyzej .. jest najbardziej prawdopodobne ... Pozatym jeśli Bubble gra jedna osoba , to musi ona nosić okulary ( troszke godzin przed monitorkiem )

Sokochłap 27-01-2005 17:28

nie musi. Moze ale nie musi.....

Mistyczny 27-01-2005 17:47

Nie musi ale na zdjęciu może na soczewki nie ??

A i podojcie mi link do tego zdjęcia to edytne tego 1 posta :cup:

Kozi_leus 27-01-2005 18:17

Eee tak w sumie to ja w ogóle jej nie podziwiam ;/ . Pozatym bardziej podziwiam ludzi którzy umią połaczyć tibie z normalnym życiem . A taka Bubble ? Hmmm jeśli to jedna osoba .... to normalna ona nie jest ;p cool

Master Of Devastation 27-01-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord shard
Nie siej plot, tez mógłbym powiedziec że Lepper mieszkał w Zimbabwe, ale wyemigrowął do polski

Bubble jest z hong-kongu ,a wurzel jest niemcem ,ale dosyć o nich ja mam pytanie do lorda sharda ,czemu już nie prowadzisz faQ??:P

Master Of Devastation 27-01-2005 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_leus
Eee tak w sumie to ja w ogóle jej nie podziwiam ;/ . Pozatym bardziej podziwiam ludzi którzy umią połaczyć tibie z normalnym życiem . A taka Bubble ? Hmmm jeśli to jedna osoba .... to normalna ona nie jest ;p cool

może i ma wysoki lvl ale skille jak na lvl słabe 101/89 ,a ona pracuje w dzień a gra najczęściej w nocy...:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52.