![]() |
Omg
Siemka wam co do zdjęć nie jestem do końca przekonany do żadnego , poniewarz żadnego z nich na forum nie dodała Janice(Bubble). Co do oskarżeń że Bubble gra kilka osób nie wydaje mi się że mają rację , a jeżeli ktoś chce wygłaszać tutaj takie plotki niech da wiarygodne dowody. X(
|
Bubble była NIemką - zmieniła obywatelstwo na Japonskkie chyba i mieszka w Hong Kongu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ! Bubble urodziła się w innej galaktyce czasowej i jest tuterjanką wież! :D Co do oskarżej że się podniecam bubble to nie moge ich poprzeć ponieważ co wy przesto sugerujecie ? Chyba nie robie żeczy nieskromnych patrząc na jej zdjęcie nie ? (lol jak to wyszło ze mnie ksiadz będzie B) ) Mam nadzieje że to przenosnia hyh :) .I jeszcze 1 będzie tak jak z Xohekiem jest ktos leprzy od was i ma wysoki lv. to już musi tym charem grac 1000000 osób ja uważam że bubble gra sama to wszystko :cup: |
Co się ją podniecacie??Chcecie ją mieć jako dziewczyne w tibii albo na rl tylko dla kasy i itemów w tibii . :( Zamknąć temat.
To widać ze w tibii macie słaby EQ ,hunty itp. A dlatego ,że chcecie mieć itemy od bubble bo sami zdobyć nie umiecie(nie mówie o wszystkich). |
Moje zdanie
po:
1) Bubble to Japonka a na zdjęciu na nią nie wygląda 2) Może to jest tak jak z tym programem ,, Wszystko o Milliam " czy jak jej tam... :D 3) tak czy inaczej jest The beściarą 4) zadziwia mnie tylko jedno że w tibi chodzisz i zabijasz potwory (typowo męska gra) a to dziewczyna ma najwyższy lvl omg ... 8o |
Ehh
Szkoda gadac co wy wypisujecie Bubble to normalny człowiek który gra w tibie tak jak ja.Zgadzam sie z toba Sebcio to jest jej prawdzie foto a nie jakies które ma zrobione w kibelu :) Bubble gra sama a nie jak wy se wymyslacie ze gra ta postacia caly honk kong OMG.
I jeszcze jedno nie podniecajcie sie tak Bubble bo ona to normalny człowiek w tibi i na Rl ;) |
ojej podniecili sie jakas tam dziewczyna...
|
Po co piszecie że się wszystcy podniecają ??? Każdy to pisze to miała być galeria (i tak jest na niej prawdziwe zdjęcie ) więc poiszukajcie a nie kurde każdy pisze oj podniecili sie hyh to głupie chyba nie ?
|
Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie~
http://img179.exs.cx/img179/1116/bubble0cm.png This thread is worst, than Avager For a While's fakes(line+dot). |
^upcoś typu "jestem Wojtek i tez mam 12 lat..."
Fajne zdjęcie;)/ |
@up, up
buhahahhahahahahahahaha dobre nigdy sie tak nie usmialem ;) Topic: nie uwazam zeby bubble tak wygladala :P, nie ma zadnych dowodow ze to jest bubble |
Cytuj:
|
W artykule na Tibiagery jest prawdziwe zdjęcie Bubble. Zamieścił je w temacie zresztą Sebcio.
Ogólniedostępne jest jeszcze jedno. http://tibia.gamigo.de/images/galler...ge.php?pic=320 Oba dostępne od ponad dwóch lat w galerii Tibia.de |
Na moje te zdjecie powyzej .. jest najbardziej prawdopodobne ... Pozatym jeśli Bubble gra jedna osoba , to musi ona nosić okulary ( troszke godzin przed monitorkiem )
|
nie musi. Moze ale nie musi.....
|
Nie musi ale na zdjęciu może na soczewki nie ??
A i podojcie mi link do tego zdjęcia to edytne tego 1 posta :cup: |
Eee tak w sumie to ja w ogóle jej nie podziwiam ;/ . Pozatym bardziej podziwiam ludzi którzy umią połaczyć tibie z normalnym życiem . A taka Bubble ? Hmmm jeśli to jedna osoba .... to normalna ona nie jest ;p cool
|
Cytuj:
Bubble jest z hong-kongu ,a wurzel jest niemcem ,ale dosyć o nich ja mam pytanie do lorda sharda ,czemu już nie prowadzisz faQ??:P |
Cytuj:
może i ma wysoki lvl ale skille jak na lvl słabe 101/89 ,a ona pracuje w dzień a gra najczęściej w nocy...:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |