![]() |
bosal1
bosal 1 jest the best to najlepszy design!!!!!
|
hmmm jezeli juz trzeba zmieniac design to mi najbardziej do gustu przypadl projekt bosala
|
Wszystkie sa fajne, jedne lepsze inne gorsze, ale dla mnie zaden sie nie nadaje na strone o tibii :( A graficznie najbardziej podoba mi sie dejvo 1 i 3, najbardziej czytelne to Matkusa :P
|
And the winner is:
Bosal 1 !!! Yeah !!!
A żeby sie nikt nie czepiał, to napisze coś wiecej (ha!). Jest najlepsza bo gdyby zmienić kilka napisów na pozostałych stronach to równiedobrze mogły by to być strony o kaktusach, czy o Ich Troje... A jak się popatrzy na strone Bosala to odrazu nasuwa mi się myśl: "Wow, ale fajna strona o Tibii!". |
Jak sie głosuje bo ja chce głosować na DEJVO1!
|
re: up
Po lewej stronie masz miejsce do zaznaczenia> KLiknij opowiednie i nastepnie glosuj. |
Mi się tam podoba bosal1 - przejrzystość, skromnota. Grafa też niezła :))
|
Bosal wygra!!!!!!!!!!
|
Moje marzenia :P
Mam nadzieje że następny moderator .... uaktułalni strone tibii ... np : Potwory, Czary itp ....
|
Bosal1 jest zdecydowanie najlepszy.
|
A gdyby tak wspólnymi siłami (Bosal, Dejvo, MatKus) zrobic coś a'la http://www.eternal-lands.com/
Naprawde świetny lay |
Cytuj:
@ Dobo Tak... takie coś by pasowało do tej stronki. Widać, że czasy starodawne, kamien, drewno, roślinki, zwierzątka. Poprostu cudo. Ale jednak trzeba mieć coś originalnego, coś co utkwi w pamięci każdemu obcokrajowcowi, który nas odwiedzi. Coś charakterystycznego, ale taki projekt strony mi odpowiada. @ Thawn_Aermansen Twój lay pasuje bardziej do jakiegoś bloga, raczej nie do OFICJALNEJ strony o tibii |
|
Nowe propozycje są poprostu beznadziejne, mało przejrzyste ponure i nie powiem do czego nie podobne. Zostawcie tak jak jest i bedzie GIT!!!
|
Moim zdaniem najładniejszy design to Dejvo 1. :))
|
Dla mnie to Dejvo 3 i Bosal 1, bo są przejżyste i czytelne(matkusa też) ale także mają ciekawy wygląd.
|
Nie ma chyba co mówić dlaczego taki a nie inny layout mi się podoba. Po prostu tak jest, taki mam gust i Dejvo 3 jest dla mnie nr1. :))
|
Ja osobiście uważam najwspanialszy jest Dejvo 1, jest najlepszy i najkolorowszy , bo nie musi stronka Tibii być jakaś czarna, magiczna i tajemnicza. Ten design jest najweselwszy i najbardziej wiosenny
PS. Wiosna się zbliża i przyda się taki design Aha jeszcze jak można korzystać z okazji to zróbcie czat bedzie sobie można pogadac o tibi itd itp plz |
dodam jeszcze w tajemnicy, ze towarzystwo wzajemnej adoracji tibia.pl ( tfu, tzn. slawny i budzacy postrach tibia.pl team ) zaczelo robic dodatkowy design, wiec zachowajcie nadzieje ci, ktorym nie podoba sie zaden z powyzszych designow :))
@up co do czata, to poszukaj w tematach o irc, tam jest wytlumaczone dlaczego nie ma ( i nie bedzie:P ) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |