Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Meri's Screens (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24709)

Loko Jaslo 31-10-2005 07:22

Ja osobiscie znam Lamdara dosyc dlugo i zlego swola nie moge o nim powiedziec, jest jednym z moich najlepszych kumpli.

Hail Master Lamdar ;)

Zykerian 31-10-2005 07:50

Nice sski :)

Nice sski ^^ Dawaj wiecej... Btw.. Na ktoryms screeenie bylo tbi czy mi sie zdawalo? ;>

Draconis Dragontooth 31-10-2005 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meri
Hrhrhr co one robia pozostawie moja slodka tajemnica ;D

Soft bootsy nic nie dają miałem je na tescie jak inferna powstawała , nie wiem może coś się zmieniło od tamtego czasu :PP

Meri 31-10-2005 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zykerian
Nice sski ^^ Dawaj wiecej... Btw.. Na ktoryms screeenie bylo tbi czy mi sie zdawalo? ;>

Obejrzyj sski jeszcze raz, bo napewno Ci sie zdawalo ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez meri
Hrhrhr co one robia pozostawie moja slodka tajemnica ;D

Soft bootsy nic nie dają miałem je na tescie jak inferna powstawała , nie wiem może coś się zmieniło od tamtego czasu P

Spoiler >.<

redfaction 31-10-2005 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzep16
Troche szacunku, lapserdaki!
Merisquendi to szanowany i darzony przeze mnie respektem gracz! Szacuneczek!

:*

Hahaha nie wytrzymam niedlugo na tym forum niektorzy beda krzyczec: "Merisquendi nasz Mesjaszu poprowadź nas do Ziemii Obiecanej!" <Rotfl> przeciez to normalny czlowiek a to, ze ktos mu cos tam dal (czyt. super extra zajefajne wywalone w kosmos dla niektorych przedmioty) no to naprawde wielka mi rzecz. ALe pamietajcie juz niedlugo Mr Merisquendi Wasz Mesjasz Poprowadzi Was do Krainy Mlekiem i Miodem Płynącej! (to tylko kwestia czasu)

@Topic
TAK MERISQUENDI KOCHAMY CIE DAWAJ WIECEJ SCREENOW BO JESTES NAJWSANIALSZY I NAJLEPSZY NASZ MESJASZU!!!!!!! PROWADZ NAS, PROWADZ DO ZIEMII OBIECANEJ!!!!!!!!!

Meri 31-10-2005 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redfaction
Hahaha nie wytrzymam niedlugo na tym forum niektorzy beda krzyczec: "Merisquendi nasz Mesjaszu poprowadź nas do Ziemii Obiecanej!" <Rotfl> przeciez to normalny czlowiek a to, ze ktos mu cos tam dal (czyt. super extra zajefajne wywalone w kosmos dla niektorych przedmioty) no to naprawde wielka mi rzecz. ALe pamietajcie juz niedlugo Mr Merisquendi Wasz Mesjasz Poprowadzi Was do Krainy Mlekiem i Miodem Płynącej! (to tylko kwestia czasu)

@Topic
TAK MERISQUENDI KOCHAMY CIE DAWAJ WIECEJ SCREENOW BO JESTES NAJWSANIALSZY I NAJLEPSZY NASZ MESJASZU!!!!!!! PROWADZ NAS, PROWADZ DO ZIEMII OBIECANEJ!!!!!!!!!

looool xD
Ja tez Ciebie kocham Emilq :*

Edwardo 31-10-2005 09:15

Ots??

mi się wydaje że to ots bo sd'ki sa po 100 ale niewiem jakie sa test servy o nigdy na nich nie byłem gz

Meri 31-10-2005 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edwardo
mi się wydaje że to ots bo sd'ki sa po 100 ale niewiem jakie sa test servy o nigdy na nich nie byłem gz

Pffft czytac uwaaznie co tam pisze, czesc ssow <pierwsza strona> to stare ssy z test servera -.-'

Magnifikus 01-11-2005 09:18

Meri, po co sie meczysz wogole z postowaniem tu?
Oni nie sa ciebie warci , dasz screena to zaraz jeden z drugim powie
A) Pfff muj kumpel ma lepshe skille nirz ty noobie
B) FAKE FAKE FEEEEEEEEEEEEEEEJK
C) ahahaha ale ty glupi jestes
D) Wszystkie od A do C
E) MESJASZ MERI <- To jest naprawde chore, nie znam czlowieka ale mysle ze inteligencją nie przebijasz ciastka

Nawet nie mysle pokazywac swoich ssow, wystarczy mi spama na prv (tyle co daje w Danubia thread)
Przyjacielska rada, idz na tibia.de, tam chociaz dostaniesz jakies konstruktywne komentarze a nie (Patrz wyzej)

Cya in game

Dzep16 01-11-2005 09:27

Agree!

@Redfaction
Aktualnie zabłysnąłeś inteligecja! Juz kazdy wie jaki jestes madry i swiatly! Moze teraz Ty sprobujesz nas wyprowadzic do ziemi obiecanej? Po Twojej wypowiedzi wole Ciebie od Meri~, bo tak pieknie piszesz, niby artysta... poeta...
A tak na prawde, to pragnalbym, zebys nigdy nic juz tu wiecej nie napisal ;)

Zapal 01-11-2005 14:38

spoko ss'y gz boh >.< tylko mi nigdy nie polecialy a ubijel ich w h**

redfaction 01-11-2005 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magnifikus
E) MESJASZ MERI <- To jest naprawde chore, nie znam czlowieka ale mysle ze inteligencją nie przebijasz ciastka

Ciastko jeszcze przebijam, gorzej jest z różnego typu głazami itp. musze sie troche wysilić ale myśle, że kiedyś mi się uda ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzep16

@Redfaction
Aktualnie zabłysnąłeś inteligecja! Juz kazdy wie jaki jestes madry i swiatly! Moze teraz Ty sprobujesz nas wyprowadzic do ziemi obiecanej? Po Twojej wypowiedzi wole Ciebie od Meri~, bo tak pieknie piszesz, niby artysta... poeta...
A tak na prawde, to pragnalbym, zebys nigdy nic juz tu wiecej nie napisal ;)

Nareszcie ktoś mnie zauważył, więc nie moge być aż taki zły! Dzięki panowie może kiedyś Wam dorównam w Waszym geniuszu i potędze Waszych umysłów! :D

@Topic
No to jak już wczesniej powiedziałem, fajnie jest mieć takiego przyjaciela jak Mariusz(Merisquendi) na tibii. Ty mnie do wszystkiego wciagnąłeś ale wyciągnąć już nie możesz :P. No nic tak czy inaczej fajnie sie z Tobą grało, a jeszcze fajniej sie rozmawia :P. Ciesze się, że na screenach i w grze jesteś taki jak w życiu ^^. Podzrawiam!

Ps. Kiedy oddasz NWN i Diablo II!!! Masz zaledwie jakieś 600m ode mnie, więc chociaż NWN byś mógł oddać!

Meri 01-11-2005 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redfaction

@Topic
No to jak już wczesniej powiedziałem, fajnie jest mieć takiego przyjaciela jak Mariusz(Merisquendi) na tibii. Ty mnie do wszystkiego wciagnąłeś ale wyciągnąć już nie możesz :P. No nic tak czy inaczej fajnie sie z Tobą grało, a jeszcze fajniej sie rozmawia :P. Ciesze się, że na screenach i w grze jesteś taki jak w życiu ^^. Podzrawiam!

Ps. Kiedy oddasz NWN i Diablo II!!! Masz zaledwie jakieś 600m ode mnie, więc chociaż NWN byś mógł oddać!

Oddalem wam NWN!! >.<
A Diablo II oddam kiedys tam~
Pozdrawiam ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.