![]() |
Ja osobiscie znam Lamdara dosyc dlugo i zlego swola nie moge o nim powiedziec, jest jednym z moich najlepszych kumpli.
Hail Master Lamdar ;) |
Nice sski :)
Nice sski ^^ Dawaj wiecej... Btw.. Na ktoryms screeenie bylo tbi czy mi sie zdawalo? ;>
|
Cytuj:
Soft bootsy nic nie dają miałem je na tescie jak inferna powstawała , nie wiem może coś się zmieniło od tamtego czasu :PP |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic TAK MERISQUENDI KOCHAMY CIE DAWAJ WIECEJ SCREENOW BO JESTES NAJWSANIALSZY I NAJLEPSZY NASZ MESJASZU!!!!!!! PROWADZ NAS, PROWADZ DO ZIEMII OBIECANEJ!!!!!!!!! |
Cytuj:
Ja tez Ciebie kocham Emilq :* |
Ots??
mi się wydaje że to ots bo sd'ki sa po 100 ale niewiem jakie sa test servy o nigdy na nich nie byłem gz
|
Cytuj:
|
Meri, po co sie meczysz wogole z postowaniem tu?
Oni nie sa ciebie warci , dasz screena to zaraz jeden z drugim powie A) Pfff muj kumpel ma lepshe skille nirz ty noobie B) FAKE FAKE FEEEEEEEEEEEEEEEJK C) ahahaha ale ty glupi jestes D) Wszystkie od A do C E) MESJASZ MERI <- To jest naprawde chore, nie znam czlowieka ale mysle ze inteligencją nie przebijasz ciastka Nawet nie mysle pokazywac swoich ssow, wystarczy mi spama na prv (tyle co daje w Danubia thread) Przyjacielska rada, idz na tibia.de, tam chociaz dostaniesz jakies konstruktywne komentarze a nie (Patrz wyzej) Cya in game |
Agree!
@Redfaction Aktualnie zabłysnąłeś inteligecja! Juz kazdy wie jaki jestes madry i swiatly! Moze teraz Ty sprobujesz nas wyprowadzic do ziemi obiecanej? Po Twojej wypowiedzi wole Ciebie od Meri~, bo tak pieknie piszesz, niby artysta... poeta... A tak na prawde, to pragnalbym, zebys nigdy nic juz tu wiecej nie napisal ;) |
spoko ss'y gz boh >.< tylko mi nigdy nie polecialy a ubijel ich w h**
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic No to jak już wczesniej powiedziałem, fajnie jest mieć takiego przyjaciela jak Mariusz(Merisquendi) na tibii. Ty mnie do wszystkiego wciagnąłeś ale wyciągnąć już nie możesz :P. No nic tak czy inaczej fajnie sie z Tobą grało, a jeszcze fajniej sie rozmawia :P. Ciesze się, że na screenach i w grze jesteś taki jak w życiu ^^. Podzrawiam! Ps. Kiedy oddasz NWN i Diablo II!!! Masz zaledwie jakieś 600m ode mnie, więc chociaż NWN byś mógł oddać! |
Cytuj:
A Diablo II oddam kiedys tam~ Pozdrawiam ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |