![]() |
Cytuj:
Samo znalezienie sie w takiej ankiecie to jest sukces,zauwasz ze nie ma tam zadnej innej polskiej strony.A 3 miejsce to tez miejsce prawie w srodku:) @michalius Na tej stronie nie mozna gadac o questach. edit: dwime~ Byles szybszy:) |
http://tibianews.net/article.asp?Id=331
nie wiem czy było ale fajnie wyglada (Zapraszam na dół strony:]) |
@Vini
Hy hy o rosnącej wartości i nowych celach stron "fanowskich" i pięknie brzmiące słowa prawdy :p : fansites [...] few of them has experienced also a huge boost. In fact, according to CipSoft's official poll that finished last week, we can argue that the Tibian cheese is currently divided by the Four Big Sites: Tibiabr.com, tibia.de, tibia.pl and TibiaNews.net-niektóre strony fanów urosły w siłę i zasobność. Opierając się na oficjelnych wynikach sondy możemy stwierdzić że rządzi Wielka Czwórka Stron: Tibiabr.com, tibia.de, tibia.pl i TibiaNews 8o :] Wielka Czwórka :cup: i to słowa "konkurencji" |
<Czeka na aktualizacje strony>
|
Ja też chyba jestem rasistą bo na każdym liście, labelu jaki zauważe piszę: "br? Ye I know.." :/. Tylko mnie plz nie banujcie :S
@Vini Zauważył, zauważył;p. @Nerevareen To wcale nie są słowa konkurencji ;). To są raczej słowa "przyjacielskiej"-jeżeli można to tak nazwać- stronki, która patrzy obiektywnie ;). @Topic Mamy nadzieję, że niktórzy przestaną się opieprzać*;p, a w kolejnej tego typu sądzie będzie mogło być tylko lepiej ;).. ======= * - jakby co to joke :l. |
Co tu dużo muwić
Tibia.pl-R-U-L-E-Z-Z narazie jestem nowy użytkownikiem zle strona bardzo mi sie podoba> :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |