![]() |
Cytuj:
no lól... podawaj 140 mastera... napewno bedzie mnie chcial ubic -.-'''' z pewnoscia Ciebie nie musial by bic bo zabil bys sie sam uciekajac .. ale to szczegól... to tak samo mozna powiedziec jak ktos ma 100 level.. i skille 100 .. no wpadnie master i Cie ubije .. taki setzer gambler i nie nadazysz sie uhac. ehh .. ludzie .. |
Yo
Zauwazylem ze zaczoles expic,nowy net?? JEdna prosba zróbcie turniej bo za dlugo jestem w AF:P:D:) |
Teges bym walnal ssy jak robilem levelki w ciagu 3 dni 7 leveli z 44 na 51... ale widze ze malo kto tu zaglada wiec to bez sensu wole dac na tibia.de
|
TO teges wal te ss'y ,czekamy :P
|
Walni SS'ki to zagladna wklaej plz:D
Czeba dodawac SS'ki :P |
Chcemy fotki !! B) B) B) zaglądam tu codzienie wrzóć nowe skriny pliz B)
|
Cytuj:
Gratz screenow tylko troche dlugo mi sie wczytuja..moze sprobuj je zmniejszyc, np ucinajac eq i zostawiajac tylko ekran gry...ot taka propozycja. Pozdrawiam |
SSki zajefajne niezle z tymi skillami :evul:
PS.Jak robisz sski to wylaczaj tibie mc B) widzac chyba na 1 albo 2 ssku POZDRO :p |
Jeee spox meczyk ;]
|
Derlik zasnołeś? o.o daj cosik nowych ssów :P
|
<wow> ja jak robie 70 skill to mnie....... strzela a ty 8o omfg!!
|
Przetyp on jest....
Siema,nie bede oryginalny i powiem ze ci gratuluje :D
Ty musisz na nonstopie na kompie siedziec......jak robilem 80 to duzo czasu zajmuje jak na 24h a co dopiero 103/101,hyba zeparu ownerow ale mowiles ze nie,teraz sa kary za dzielenie kont ty jestes bezpieczny :) Mam tylko 1 pytanie ile tak mniej wiecej siedzisz na kompie( na 24h) ??? |
Cytuj:
|
Fajne Ss :] More more:] no i Powodzenia :P i Skilowania do 200/200 8o
|
V Gratz. Mój kumpel knight lv 51 uważa ze nie sa najważniejsze skile lecz hp, btw ma skile 72/70 (lól) :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |