Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Jaka jest najlepsza profesja? Czkeam na odp. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25493)

Bam Margera 19-02-2005 18:46

Ja tam głównie gram knightem i według mnie jest to najlepsza profesja szybko skile lecą i wogule alei druid jest nawt nizły. Więc ogulne polecam knighta:sword:

Matizz 25-02-2005 22:30

:/

;/ przeciez każda profesja ma wady a takze zalety jak ktos wspomnial.

Knight : ma duzo hp, cap malo many i praktycznie najsilniejsza runa jaka używa to Explosion.........

Pal: malo hp, duzo many robi runy i tu pojawia sie możliwość szybkiego zarobku....

Drut i mag: Druty są po to robione żeby robić uhy i hmm nic pozatym.A sorki robia sd i ..... nie wiem co napisac...........:D:D:D:D:P

Knight Simon Dark lord 01-03-2005 23:50

dla mnie SORC RULEZ:mag: :cup: :mag: :cup: :mag: :cup: :mag: :cup: nie wiem czemu ale gram nim od początku mojej przygody z tibią poczytałem wtedy na innych stronach o tibi (na tibia.pl też) że sorc jest najtrudniejszom postaciom wiec sorc jest dla mnie wyzwaniem w tibi expie nim wolno ale mi to odpowiada nie musze sie martwić o skille tylko o zapas run na hunta innymi słowy dla mnie sorc jest najlepszy

Benek Of Aurea 02-03-2005 10:48

Odp

Siema Ja gram magiem i myślę że jest b.dobry narazie 18lv (ale już dziś 19 B))
Ale możesz grać każdym druid tesh jest dobry według mnie najdogszy jest knight.
Narazie Pozdro :mag: :mag: :http://forum.tibia.pl/misc.php?do=ge...orumid=21#mag: :mag:

sirchipolok 02-03-2005 14:00

ja ci radze pallka pall jest the best i wogole np knightem nie pojdziesz na 20 lvl na guardy a pallem tak a sorciem albo drutem to drogo kosztuje wszystko i nie ma co sie drut ani sorc podniecac z eq ja najbardziej lubie palla zrobisz skile 30 w dyscie bierzesz luk i strzaly i idzesz ubic ze 20 cycow i lvl ale pall ma tez zle strony jak masz juz lepsze skile to sie nie da skilowac bo nie ma slabszej broni i nawalasz duzo a jak z dobrym skilujesz do zas dostajes duzo ale w expieniu jest najszybszy i ja go lubie

PALL ROX :cup: :elf:

Dawid^^ 04-03-2005 22:30

Palek

Moim zdaniem palek najszybciej skile lecą i miło sie gra poprostu najlepszy:) :baby:

U$er 05-03-2005 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seventh Son
jak zaczynasz to knight ew palek. sorce i druty są raczej nieco bardziej skomplikowane w obsłudze. a zresztą to chyba ty chcesz grac. więc ty wybieraj profesje. ktoś ci tutaj powie: "wybieraj sorca" wybierzesz i potem stwierdzisz, że beznadziejna profesja. popróbuj sam i sam zobaczysz co ci najbardziej odpowiada.

Trudne??? Pod jakim wzgledem?? Tylko dlatego ze w zwarciu tylko slabe potwory bije. Sorc byl jedna z pierwszych moich profesji i jakos latwo sie nim gra (uzywanie run chyba nie jest trudne??)

@topic Zadna profesja nie jest najlepsza. Wszystkoz alezy od ciebie jak bedziesz nia grac i ktora wolisz bardziej. Ale polecams orca bo kasy z run bedziesz mial i daje wiecej satysfakcji i przynajmniej bedziesz bardziej oryginalny. Na poczatku sorc jest nudny ale p[ozniej sie rozkreca (kocham summony) a pall nie jest super bo nie moze chodzic na ds'y na malej rpzestrzeni, a sorc ma niewidke(drut z reszta tez).

Cruel Master Boa 05-03-2005 11:43

kasuja wszystkie posty powod w podpisie

Knight Simon Dark lord 05-03-2005 14:58

Sorcki wszystkich krajów łączncie się :P :mag::cup: SORC RULEZ

Jeremiasz Pachwina 05-03-2005 15:18

Paladyn Rulez!!

Dla mnie paladyn jest najlepszy!! B)
Fajnie sie nim expi i wogóle git :p CZasami są tylko problemy typu za mało boltów ale można je szybko rozwiązać kupując nowe.
Paladin 4Ever!!!!

__________________________________________________ _______________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~___ __________________________________________________ ____________

Iridia:
Archer de'Royal => 22 lvl => Royal Paladin => Ab'Dendriel

Sliwa Necro 06-03-2005 10:46

Samemu musisz wybrać.ja bardzo lubie sorca innymi charami mi nigdy niewychodzilo tak jak sorcem ale to ty musisz wybrac kazda ma kilka wad i zalet

Marciken 06-03-2005 22:38

Najlepsza profesja

wedlug mnie najlepszy jest Druid ====> moze tworzyć pelno potworów i zbierac zwloki po ataku naszych zwierzaczkow :P

mati sorcek 06-03-2005 23:00

@up:sorc tez moze tworzyc....

@topic:hmmm
sam zdecyduj
ja mam druta sorca pala i knighta ale palem mis gra najlepiej^^sam wybierz wolisz bardziej ofensywna?wybierz sorca.wolisz defensywna wybierz druta.walke na dsytans i sredniego maga?wybierz pala.wolisz walkre wrecz (i udawanie zerka? :p )??wybierz knighta

Twoj wybor

Lord Sozeron 06-03-2005 23:13

Ja gram pallem i jest dobze tylko wes pod uwage ze kick +pall = moze byc ded ale i tak pall jest spox ;) ;) ;) .

gutek7 07-03-2005 18:52

Dla mnie paladyn

Według mnie najlepszą profesją jest paladyn, bo lubię walić z dystansu i nielubie gdy coś mnie leje :p, a więc polecam paladyna

Beserker12 12-07-2006 17:46

Odpowiedzi i pytanko!

Siema Według mnie najlepsza profesja to knight morzna na wysokim lvl sie pobawici nim czyli huncić i inne :D sorca , druta i palka miałem cienszko mi sie nimi gra!! A pytano to co sie dzieje włanczam tibie normalnie i mi sie pokazuje cosi takiego http://img214.imageshack.us/img214/1294/helgate4xd.png no i co jest co ja mam robić ?? :(

Tawer Redeye 12-07-2006 18:32

Dla mnie nie ma najlepszej profesji. Wszystko zależy jak zamierzasz ją wykorzystywać
@up poszukaj jest w newsach w temacie tibia 7.72 czy podobnym

Vil 12-07-2006 20:27

Najlepsza profesja jest archeolog odgrzebujacy stare tematy ...

Felini 13-07-2006 00:00

Ja mysle ze bez pacca najlepszy jest Knight.
A z pacciem oczywiscie Druid i Mag.
Ale gram obecnie druidem i wszystko jest w porzadku :)

Beserker12 13-07-2006 09:44

Ok mam jusz tibie 7.72 i zaiso... i mi sie niehce wlonczyci to jak gdzie szukaci gdzie ?????????????????????:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35.