![]() |
Up@ Nie zalapalem dowcipu........
|
Kto noobie nie gra na Azurze!Jak wiesz kto ja to podaj nick!Mam zamiar zejść ale z innego powodu bo kumpel mi radzi do niego na serv wpasc,a tu padlem ostatnio od kumpla bo laga mial i se zapomnial atack wylaczyc NooBie!
KTO BY SIE CIEBIE BAŁ =] Draz my wiemy,że pz locka sie nie boisz (muhahahahhaha wogule) A jak Furka zabiłes to przed Matacą zdupcałeś Takiś cwany!!NOOBIE!!Blokera mi odbiłeś!!ALE TO NIE KONIEC WOJNY!! Drazharm jesteś walniętym bezjajnym Noobem czerpiacy Sp*rme z cudzych bo sam nie masz. 17:23 Drazmharm:wiem |
Up@ lol........ Ja na miejscu Draza bym cie dopadl w rl i ci zgladzil za takie texty......
Offtopic@ Moim zdaniem temat ten trzeba zamknac bo wyklinanie sie nawzajem nie doprowadzi do niczego, a tak wogol w tym temacie powiino sie recenzowac film. |
@up znalazl bym go w rl i co dalej? najwyzej przez kolano przelozyl i wymierzyl pare klapsow, szkoda dziecku krzydwe zrobic.
spoko spoko, ja najwyczajniej w swiecie takich gnojkow ignoruje, szkoda klawiatury zeby mu nawet odpowiadac :) biedne te dzieci, ktore grac w tibie dopiero sie ucza i traktuja wszystko bardzo powaznie. ja natomiast mam swietny ubaw, taki gnojek jak Lookero nic nie jest w stanie zrobic poza wyzywaniem i to mnie wlasnie smieszy - bezsilnosc plebsu. :cup: ps na banshee padlem podczas zwiedzania krypt w ankrahmun - juz za portalem. niezly sajgon tam jest. ;) |
@UP
Padłeś ;P. Lookerro będziesz miał przy czym się podniecać przez kolejne 15 minut. Proszę: http://web.telia.com/~u43512020/Tibi...z/azurawar.rec Tylko spokojnie, filmik jest z 1 lutego ;).. |
Ej Draz szkoda słów dla takiego NooB'a!
Sam nic mi nie zrobisz! Żal Ciebie na real więc nawet sie nie tykam Ciebie bo HiV'a dostane i żal wszystkiego bo może sie zepsuć na Tobie Newbie! |
Jeśli ciągniesz characze za nic to gratuluje polityki wkońcu twoi ludzie cię widłami wyniosą
btw.można więcej filmików prosić teraźniejszych...? |
Prawidłowo!Nic dodać nic ująć!
I za co musze zmienić avatar! |
Bardzo wesoly filmik , wreszcie meda padla za***al mnie 2 razy i poszedlem na galane ;p , omg jak sie ciesze ,dobrze mu tak ^.-
|
Ej Draz mam pomysł 5k i sie odwalisz odemnie oki??Nie chce mi sie przenosić na inny świat chociaż mam kumpli:DI tak nie przenosiłbym sie z powodu twego:D
|
Cytuj:
@pawelekthedruid No sorry, ale nie sądze żeby Draz był takim idiotą żeby bez kumpli, przyjaciół wyciągać characze, aż dziw by mnie wziął gdyby to była prawda. Że on jeszcze gra na Azurze -.-'.. @voolygar No widzisz? Tak bardzo nieudane musiałeś mieć życie na Azurze, że tak cię to cieszy ;P.. @Topic Innych filmików nie ma narazie! Btw. Każdy topic o Azurze="dużo" postów i will close ://.. Dobrze, że ja już tam nie gram :D.. @Drazharm Mogłbyś mi odpowiedzieć czy ty protectujesz gościa o nicku Annor from Argoth? Tak pytam;).. |
Jużbym mu dał wiecej a do dp powiem gmowi zes hacker!
|
Ktos pare postow wczesniej napisal ze Draz sie boji pz locka.......To chyba jednak nieprawda bo dzis latal po Thais ze skullem.....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
oo kogo widze na tibia.pl
Drazie chyba lagi masz jakies ze na tibia.pl zagladasz zamiast expic xD i git ja wreszcie skonczylem pisac Historie Wojny o Azurze - wyszlo tego z 2x wiecej niz sie spodziwealem ale jak poprawie byki to pewnie sie na forum pojawi czy gdzies w tibia.pl :) tylko od stycznia co tydzien zmieniam zakonczenie dopisujac inna wersje :P teraz chyba gwałtownych zmian nie przewiduje wiec mozna wreszcie pokazac ludziom do poczytania jak to było :p ja osobiscie do czasu NWO nie wierzylem ze SF ma dosc sil zeby wygrac ale wszysyc podobno popelniamy bledy :) |
Cytuj:
Chyba miałeś jakieś przykre doświadczenia w dzieciństwie lub masz w życiu codziennym i odzwierciedla sie to na Tibii. Ps.Wyluzuj |
Potrąciła go śmieciarka jadąca stała szybkościa 0km/h albo spadł z dywanu na podłogę?
|
Cytuj:
I znowu się zrobił wielki offtopic ; p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |