![]() |
nie widze nic ;( podaj link na pw pls(tylko do czwartej
|
EXTRA!!! i jeszcze jedno.. jak sie robi fake'i... POMOZCIE
|
Dziwne i jak dla mnie za baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zakręcone -.-
|
odlotowe!!! 8o rób więcej!!!
|
Ostatnia częśc X
X X |
ostro oceniam :evul: :berseker: 100/100 najmniejsza ocena mozliwa
|
Ostatnio jakos nie lubie sie rozpisywac poniewaz stwierdzilam ze moja enegia zyciowa slabnie przez ciagle pisanie na klawiaturze tak wiec stwierdzilam iz musze ograniczyc moje wypowiedzi do minimum. Tak wiec nie bede sie rospisywac zabardzo...:p :p :p :p :p :p
Topic@: Fake- ZAJAFFFFKA!!!!!! ocena 10/10 Najlepszy komic jaki widzialam next part plz plz plz... :p :p |
Nie no za to Powinnes dostac n0bla :cup: :cup: :cup:
C O N G R A T U L A T I O N S ! ! -------------------------------------------------------------------------- Suicide Squad Atttack! :crusader: |
masz talent do robienia komixow. nie ma bledow. niektore rzeczy w paincie (np. miecz i straznik bez glowy) dodaja humoru! swietna robota
|
Ok wlasnie zlapalem pomysl na nowy odcinek tylko ze chcialbym wiecej komentow :king:
PS Bedzie to ostatnia czesc ale bede robil jeszcze o czyms innym ;) (jak sie podoba:p) |
Co to dużo gadać zaje fajny komiks :p :D !!!!! A co do nagrody to Jobla byś dostał ;) ale i tak fajna
|
Jak dla mnie 10/10
Po prostu boskie :D:D MORE PLX! |
No i ja też sie dopisze.
Mało fake'ów jest dla mnie dobrych (większośc to rasa Royal Knight'a). Ten natomiast ma w sobie to coś, bardzo mnie rozbawił... ale ten Garbaty gostek to on wymiata :D :D :D . Na początku myślałem że to Strażnik ze swoją odciętą głową ;) ale potem doczytałem sie że to Garbaty *** (nie pamiętam dokońca ;) ). Poprostu : Pomysł: 98/100 Wykonanie: 99/100 (za tego sd :P ) |
Szkoda...
Szkoda że nie ma więcej tych obrazków (bardzo interesujące) :) :)
Plz więcej komiksów |
Cytuj:
niestety nieskopiowalem z cor mardukiem rozmowy ale mowil tak: niebede wstawial more komixow puki niebedzie wiecej kometntow. WIEC KOMENTOWAC!!!!!!! 8o 8o |
hmm tak tak fajne...
Good Work.. Oby tak dalej |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak powaznie to niemoze byc ostatni ;] za ladne ;) chyba ze zrobisz new historyjka :D 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak ogolnie to calkiem fajny komiks, najbardziej mi sie podoba pomysl z Lokurem :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |