![]() |
Iron Maiden.
|
Trudno powiedziec, oby dwa zespoly naleza do moich ulubionych...hmmm...
Hunter rzadzi:P nie, nie pytanie bylo inne... wybieram chyba Ironow... tak Ironow;) |
WWO...
(Jezu o co chodzi? Oo Ktory zespol jest lepszy... Ja mowie, ze WWO i co? Zaprzeczycie? ;> Sprobujcie i udowodnijcie mi to, ze jest inaczej. O ile wiem gust to sprawa indywidualna, wiec ktos tu robi sobie jaja) |
Cytuj:
Nie zrozumiałeś tematu i off topa robisz -.-" |
Rammstein bardziej przypadł mi do gustu i na niego zagłosowałem, bardzo podobała mi sie jedna piosenka ale już nie pamietam tytułu, zaczynała się od odliczania... :)
|
1r0|\| /V\41d3|\|
(Iron Maiden) ruleZzZzZ Ale Rammstein ma bardzo fajne kawałki @Belvedor WWO to HipHop a jak kazdy wie HH SSSSSSSSSSSSSSsie |
Double post ;'(
Delete bliz? br? |
A wiecie... mi tam trudno powiedzieć który zespół jest lepszy... Osobiście bardziej skłaniam się ku Rammstein'owi, ale nie mam (prawie :P) nic do zarzucenia Iron Maiden...
Niech żyje metal :cup: :evul: |
Du riechst so gut. Mutter. Rammstein.
@Edit Sechnsucht. Pierwsza plyta Rammsteina. Dzieki niej siedze w tym gatunku muzyki. Respekt. |
Powinna byc opcja zaden. IM moze kiedys ale jak teraz sie wlaczy i uslysze Dickinsona to wole wylaczyc kompa niz go sluchac.
Za Rammsteinem nie przepadalem choc niekotre piosenki maja fajne mi ostatnio do uch Ohne Dich wpadlo :P Tak wiec nie oddaje swojego glosu. |
rychu peja -,-
|
oby 2 dobre ale Rammstein lepszy xD
//Pozdro\\ |
zdecydowanie RAMMI ROX
iron maiden hmm....po porstu jakos nie lubie :/ jedynie kawalek blood brothers i be quick or be dead |
Pisałem tu? Nie?
Więc tak: Iron Maiden jest nudny, Rammstein to taki metal do potupania nóżką. Majdani nie nagrywają od dawna nic nowego, poza pojedynczymi przebłyskami na każdym (prawie) albumie. Rammstein gra ciekawie, z lekkim kopem, i mimo że metal to to jest gówniany, to całkiem miło się słucha. Stawiam na Ramsztajna. @Xawieri Co robisz na tibia.pl? > : ( |
Zdecydowanie Rammstein :)
|
Moje osobiste odczucia sa takie, iz oba te zespoly reprezentuja najwyzszy poziom. Osobiscie jestem bardziej maniakiem R+ niz Ironow. Niemniej jednak reprezentuja oni odmienny styl grania, inne brzmienie. Daje glos na Rammstein i koniec!!:)
|
oba zespoly sa dobre na swoj sposob. Iron Maiden ma dlugie dobre piosenki i genialne teksty, Rammstein zas ma fajny wokal i dobry rytm.
|
Cytuj:
|
Iron maiden
Iron maiden zdecydowanie lepszy ale niepwoiem ramstain tez całkie fajny :) a tka po zatym kazdy slucha czego che wiec poruwnywanie co jets lepsze nie jest dobre bo i tak sie bedzie wyruwnywalo :)
|
matallica rządzi i tak, a z tej dwójki chłopcy z niemiec (rama sztajn) są zdecydowani lepsi chociaż i iron madensom nic nie można zażucić, o gustach sie nie powinno dyskutować każdy słucha tego co lubi, dal jednych jest to Behemot dla innych U2 albo 18 L, blog 27 (nie znam nikogo kto tego słucha ale i tak mu współczuje, trzeba nie mieć słuchu i gustu żeby to lubić) czy też Kazik czy też britney spierce, michał bajor, Betoven. Każdego gust trzeba szanować (oprócz skarjnych przypadków) więc to który zespół gra lepiej to indywidualna ocena każdego z nas.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |