Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wojna na Pandorii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27700)

Mateuss 03-03-2005 21:45

Nic nie chce mowic ale mnie denerwujecie !!!!!

Tak jak polowa noobow ktore nie wiem po co blokuja nas jak chcemy lac Demonius !!i gildie z nimi pokrewne !!

I na boga Od*******cie sie od szwedow bo nie z nimi toczymy wojne !! wojna jest z demonius !!!!!

Niech zobacze lolkow ktorzy ganiaja za kazdym swe to osobiscie ubije !!

Mateuss 03-03-2005 21:46

Tak jak polowa noobow ktore nie wiem po co blokuja nas jak chcemy lac Demonius !!i gildie z nimi pokrewne !!

I na boga Od*******cie sie od szwedow bo nie z nimi toczymy wojne !! wojna jest z demonius !!!!!

Niech zobacze lolkow ktorzy ganiaja za kazdym swe to osobiscie ubije !!:D
I'm Evil :D

Shinjix 03-03-2005 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateuss

Niech zobacze lolkow ktorzy ganiaja za kazdym swe to osobiscie ubije !!:D
I'm Evil :D

musiał byś ubić tak 40% confusion i ok 70% Polaków, którzy nie są w confusion :)
PS: To oni nam złą opinie robią i przez nich mamy złą opinie na serwie. I mimo, ze Demonius ma gorsza, bo to straszne PA to nas juz nie szanuja i nie wspieraja inni gracze właśnie przez takich debili, którzy przeważnie nie mają nawet 20 levela...

nawigator 04-03-2005 00:25

nie no dzisiaj jjak bylem na kanale gildi... gadalismy o tych noobkach.. to jeden wymyslil nawet text bojowy

"elemele szwedy ****e" ... i jak tu sie nie dziwic ze taka opinia jest ?:S

Tony ^^ 04-03-2005 00:48

Ofiary Wojny (00:55 4.03.2005r) <Let's Fight for Peace>

Ofiary wojny:
Swe-Demonius :baby:
~Looniie
~Exefs
~Angel Dominantes
~Attzor
~Bubblah
~Dragua
~Marbol
~Partykirran
~Rowe
~Suvri
~Swiifty
~Thorin Niel

Polska-Confusion :cup: *Damy Rade*
~Argon Elio
~Lady Anaconda
~Paul Calin
~Amer Hugus
~Ashimari Kiamo
~Auberta Alceu Pintu
~Bertas Vice'Roy
~Blade Mac'Finger
~Boris Markovich
~Enta
~Taranter
~Slawus-Osn
~Skocz Vanitas
~Sir Qrczaqq
~Shizukesa
~Drumbs Gargulas
~Fafnor
~Flask
~Franek Vice'Roy
~Grah Am
~Ikebo Destroyer
~Immortal Sztabzi
~Jobax
~Lestat Hellslayer
~Moontyx
~Mysterio Goclovsky
~Neho Baricello
~Omega Windrunner
*Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam :)

Zabitych jest wiele więcej po stronie Szwedzkiej jak i Polskiej
między innymi:
>tzn. Wolni Jeźdźcy
>Gildia: Tala Khan (Swe) X(
>Gildia: Everlight (Swe) X(
~o Liczba Ofiar Ciągle Rośnie!! o~

//Wiecej nieszukałem, puźno już :p, za wszystkie błędy przepraszam//

Shinjix 04-03-2005 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nawigator
nie no dzisiaj jjak bylem na kanale gildi... gadalismy o tych noobkach.. to jeden wymyslil nawet text bojowy

"elemele szwedy ****e" ... i jak tu sie nie dziwic ze taka opinia jest ?:S

Jeżeli przegramy to przez takich debili, bo Demonius wymyśliło taktykę, że teraz będą udawać "dobrych ludzi walczących o pokój" :), a Polacy zaczęli(niektórzy) zachowywać się jak debile(ci poniżej 20 levela) i server nastawia się do nas negatywnie :(
Przykład: Kilku gości w ab (level oczywiście poniżej 20) czuje sie męsko. Chodzą i pytają wszystkich "swe??" i jak ktoś powie, że tak lub oświadczy, że nie jest Polakiem to go leją[przeważnie gosć ma 11 czy 14 level](tak, jacy oni męscy) czują się silni jak niema nikogo powyżej ich levela.... Beznadzieja, jeżeli przegramy to przez takich Debili, bo coraz więcej osób zaczyna nas nienawidzić, a akcja na forum Demoniusów odpierana co chwila przez kilka(z 4 czy 5) osób coraz bardziej nastawia server anty Polsko :/

Scream 04-03-2005 09:20

dosc oczywiste, ze polacy przegraja :S i szczerze mowiac, przypuszczam ze to nawet lepiej dla serwera.... polacy u wladzy zmienia sie w strasznych pk i pa, zniszcza ten serwer...... bedzie jeszcze gorzej niz za panowania swe.

Shinjix 04-03-2005 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
dosc oczywiste, ze polacy przegraja :S i szczerze mowiac, przypuszczam ze to nawet lepiej dla serwera.... polacy u wladzy zmienia sie w strasznych pk i pa, zniszcza ten serwer...... bedzie jeszcze gorzej niz za panowania swe.

Cóż, intencje yatteringa były inne.(Pokonać GILDIE Demonius/Independence/Basic) Zniszczyły je właśnie takie debile i ich zachowania...

Tony ^^ 04-03-2005 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Jeżeli przegramy to przez takich debili, bo Demonius wymyśliło taktykę, że teraz będą udawać "dobrych ludzi walczących o pokój" :), a Polacy zaczęli(niektórzy) zachowywać się jak debile(ci poniżej 20 levela) i server nastawia się do nas negatywnie :(
Przykład: Kilku gości w ab (level oczywiście poniżej 20) czuje sie męsko. Chodzą i pytają wszystkich "swe??" i jak ktoś powie, że tak lub oświadczy, że nie jest Polakiem to go leją[przeważnie gosć ma 11 czy 14 level](tak, jacy oni męscy) czują się silni jak niema nikogo powyżej ich levela.... Beznadzieja, jeżeli przegramy to przez takich Debili, bo coraz więcej osób zaczyna nas nienawidzić, a akcja na forum Demoniusów odpierana co chwila przez kilka(z 4 czy 5) osób coraz bardziej nastawia server anty Polsko :/

Masz racje ostatnio wpadłem do Ab'Dendriel kupić uhy, a że często tam niebywam to mnie nieznają :P, Podeszło do mnie 3x Polish noobs i pytanko
-Swe?
-Yes

Zaczeli mnie lać i wszyscy padli (14lvl,11lvl,15lvl). Nienawidze takich kozaków, niedowiedzą sie o co dokładnie chodzi w wojnie tylko się wożą i zabijają kogo popadnie. Wczoraj przeglądałem Forum.tibia.com i już 3/4 serv jest przeciwko nam. Pojawiły się nawet tematy typu:
~Confusion Random PK
~Pol is Pk and PA
* Tematy nienadane przez SWE :/

Shinjix 04-03-2005 10:42

Jestem za tym, żebyśmy wygrali ale jak Demon~ wygrają i skończą z PA to będzie znaczyć, że jednak tą wojnę wygraliśmy, bo ich PA to jeden z głównych powodów wojny. :) A jak nie skończą to do tych co ich poparli wreszcie dojdzie, że stanęli po złej stronie. Ale będzie za późno. Moim zdaniem którakolwiek ze stron wygra to i tak będzie druga wojna jako odwet za pierwszą :)
Co do tych rasistowskich polaków na Pandori:
  • Jak wygramy powiedza, ze to dzięki nim(levelom 10-20), bo oni duzo szwedów bili(choc i tak ci co ich bili nie brali udziału w wojnie)
  • Jak przegramy to oni sie schowaja i będa twierdzić, że sa najdalej od winy(suX) :(
Niektórzy powinni skończyc grac na Pandorii lub nie zachowywac sie destrukcyjnie. Na początku wojny mieliśmy poparcie całego serwera, a teraz jak juz ktos wspomniał 3/4 servera nas nienawidzi przez nich :(

Shinjix 04-03-2005 17:08

Kolejna nasza akcja udana. Kolo goblinów blisko Carlin. Szwedzi s*******ali az sie kurzylo :) znów grzeją PZ :) I tak ma być!!!

powrót vavca 04-03-2005 17:11

no ja nie wiem...Cztając forum tibia com widze że to MY przyegrywmy,a oprócz tego wszyscy sa przeciwko nam.:(Ja nic nie wiem ale 500 exp i będę na mainie żeby was wspomóc:).Oczywiście na początku nie nie poradze...:/

Shinjix 04-03-2005 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez powrót vavca
no ja nie wiem...Cztając forum tibia com widze że to MY przyegrywmy,a oprócz tego wszyscy sa przeciwko nam.:(Ja nic nie wiem ale 500 exp i będę na mainie żeby was wspomóc:).Oczywiście na początku nie nie poradze...:/

a no tak, podniecają sie, że zabiją jakies 20 levele :) więc w fragach przegrywamy. Szkoda, że to oni zawsze uciekają z miejsca bitew :)

Tony ^^ 04-03-2005 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Jestem za tym, żebyśmy wygrali ale jak Demon~ wygrają i skończą z PA to będzie znaczyć, że jednak tą wojnę wygraliśmy, bo ich PA to jeden z głównych powodów wojny. :) A jak nie skończą to do tych co ich poparli wreszcie dojdzie, że stanęli po złej stronie. Ale będzie za późno. Moim zdaniem którakolwiek ze stron wygra to i tak będzie druga wojna jako odwet za pierwszą :)
Co do tych rasistowskich polaków na Pandori:
  • Jak wygramy powiedza, ze to dzięki nim(levelom 10-20), bo oni duzo szwedów bili(choc i tak ci co ich bili nie brali udziału w wojnie)
  • Jak przegramy to oni sie schowaja i będa twierdzić, że sa najdalej od winy(suX) :(
Niektórzy powinni skończyc grac na Pandorii lub nie zachowywac sie destrukcyjnie. Na początku wojny mieliśmy poparcie całego serwera, a teraz jak juz ktos wspomniał 3/4 servera nas nienawidzi przez nich :(

Racja stary, będą kozaczyć że dzięki nim na Pandori panują Polacy, a tak naprawde huntowali samych 15 lvl :P

Teraz sie zwracam do Polish noobs:
Czy chcieli byście żeby w wojnie między Polską gildia a Brazylijską była wojna (lvl same 100+) wy jestescie 15 knightami z polski wogule niewdanymi w boje, i wpada wam 3x 17lvl br, i cie ubijają za narodowośc!!!?!!?!?!

Bo szwedzi na Pandori tak nierobią!!

> A ich PA to inna sprawa :/, ale to znaczy, że potrafią się Za****ście zorganizować i trzymać razem...

//Przepraszam za wszystkie błędy//

xemmoe 04-03-2005 19:09

Teraz sutuacja się troche skomplikowala z tego co mi widomo.
Depo w Thais zablokowane, Polacy nie moga wyjść do tego brakuje run :/
Nie wiem jak to dalej będzie ale mam nadzieje że przetrwamy ten kryzys ;)

Shinjix 04-03-2005 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xemmoe
Teraz sutuacja się troche skomplikowala z tego co mi widomo.
Depo w Thais zablokowane, Polacy nie moga wyjść do tego brakuje run :/
Nie wiem jak to dalej będzie ale mam nadzieje że przetrwamy ten kryzys ;)

Myza to blokujemy ab :)

powrót vavca 04-03-2005 19:52

gowno prawda.thais cale otoczone!!!!!!!!!!i jak ja mam zrobić lepszy lvl?? :(
chcecie prawdy??
http://img109.exs.cx/img109/8767/uo00711ad.jpg
i nikt mi nie bedzie wmawiał że polacy wygrywają!!! X(

Marcelek 04-03-2005 20:04

Podoba mi się wchodze w to.

Mam nadzieję że knight lvl 10 skills 50/50 sie przyda.

Mateuss 04-03-2005 21:05

hehe liczac fragi wygrywamy ;p dzisiaj ~~ 10 low lvli u***ywa;lo 2 szwedow ze sobie red skulle zrobili :D

Boze ludzie co wy gadacie ... Jak swe wygraja to koniec z tym serwkiem ... a ja sie nie wyplace :D

Szwedzi oszukuja ... dolaczyli do siebie 2 gildie .... everlight i tala than czy jaklos tak ... to po 1

Wczoraj sobie spokojnie ide i nagle 2 szwedow jeden 42 z everlight (juz 41lvl) :P i drugi niezrzeszony zaczeli mnie lac ...

To jest poprostu dobijajace jak chca sie lac niech dojda do demonius ... a nie z zaskoczenia atakuja X( buraki !!

xemmoe 04-03-2005 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcelek
Podoba mi się wchodze w to.

Mam nadzieję że knight lvl 10 skills 50/50 sie przyda.

Przyda sie każdy, nawet jako mięso armatnie ;)
A tak na poważnie to teraz nam ludzi brakuje.
Większość siedzi w dp a końca wojny nie widać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22.