![]() |
Nic nie chce mowic ale mnie denerwujecie !!!!!
Tak jak polowa noobow ktore nie wiem po co blokuja nas jak chcemy lac Demonius !!i gildie z nimi pokrewne !! I na boga Od*******cie sie od szwedow bo nie z nimi toczymy wojne !! wojna jest z demonius !!!!! Niech zobacze lolkow ktorzy ganiaja za kazdym swe to osobiscie ubije !! |
Nic nie chce mowic ale mnie denerwujecie !!!!!
Tak jak polowa noobow ktore nie wiem po co blokuja nas jak chcemy lac Demonius !!i gildie z nimi pokrewne !! I na boga Od*******cie sie od szwedow bo nie z nimi toczymy wojne !! wojna jest z demonius !!!!! Niech zobacze lolkow ktorzy ganiaja za kazdym swe to osobiscie ubije !!:D I'm Evil :D |
Cytuj:
PS: To oni nam złą opinie robią i przez nich mamy złą opinie na serwie. I mimo, ze Demonius ma gorsza, bo to straszne PA to nas juz nie szanuja i nie wspieraja inni gracze właśnie przez takich debili, którzy przeważnie nie mają nawet 20 levela... |
nie no dzisiaj jjak bylem na kanale gildi... gadalismy o tych noobkach.. to jeden wymyslil nawet text bojowy
"elemele szwedy ****e" ... i jak tu sie nie dziwic ze taka opinia jest ?:S |
Ofiary Wojny (00:55 4.03.2005r) <Let's Fight for Peace>
Ofiary wojny:
Swe-Demonius :baby: ~Looniie ~Exefs ~Angel Dominantes ~Attzor ~Bubblah ~Dragua ~Marbol ~Partykirran ~Rowe ~Suvri ~Swiifty ~Thorin Niel Polska-Confusion :cup: *Damy Rade* ~Argon Elio ~Lady Anaconda ~Paul Calin ~Amer Hugus ~Ashimari Kiamo ~Auberta Alceu Pintu ~Bertas Vice'Roy ~Blade Mac'Finger ~Boris Markovich ~Enta ~Taranter ~Slawus-Osn ~Skocz Vanitas ~Sir Qrczaqq ~Shizukesa ~Drumbs Gargulas ~Fafnor ~Flask ~Franek Vice'Roy ~Grah Am ~Ikebo Destroyer ~Immortal Sztabzi ~Jobax ~Lestat Hellslayer ~Moontyx ~Mysterio Goclovsky ~Neho Baricello ~Omega Windrunner *Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam :) Zabitych jest wiele więcej po stronie Szwedzkiej jak i Polskiej między innymi: >tzn. Wolni Jeźdźcy >Gildia: Tala Khan (Swe) X( >Gildia: Everlight (Swe) X( ~o Liczba Ofiar Ciągle Rośnie!! o~ //Wiecej nieszukałem, puźno już :p, za wszystkie błędy przepraszam// |
Cytuj:
Przykład: Kilku gości w ab (level oczywiście poniżej 20) czuje sie męsko. Chodzą i pytają wszystkich "swe??" i jak ktoś powie, że tak lub oświadczy, że nie jest Polakiem to go leją[przeważnie gosć ma 11 czy 14 level](tak, jacy oni męscy) czują się silni jak niema nikogo powyżej ich levela.... Beznadzieja, jeżeli przegramy to przez takich Debili, bo coraz więcej osób zaczyna nas nienawidzić, a akcja na forum Demoniusów odpierana co chwila przez kilka(z 4 czy 5) osób coraz bardziej nastawia server anty Polsko :/ |
dosc oczywiste, ze polacy przegraja :S i szczerze mowiac, przypuszczam ze to nawet lepiej dla serwera.... polacy u wladzy zmienia sie w strasznych pk i pa, zniszcza ten serwer...... bedzie jeszcze gorzej niz za panowania swe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-Swe? -Yes Zaczeli mnie lać i wszyscy padli (14lvl,11lvl,15lvl). Nienawidze takich kozaków, niedowiedzą sie o co dokładnie chodzi w wojnie tylko się wożą i zabijają kogo popadnie. Wczoraj przeglądałem Forum.tibia.com i już 3/4 serv jest przeciwko nam. Pojawiły się nawet tematy typu: ~Confusion Random PK ~Pol is Pk and PA * Tematy nienadane przez SWE :/ |
Jestem za tym, żebyśmy wygrali ale jak Demon~ wygrają i skończą z PA to będzie znaczyć, że jednak tą wojnę wygraliśmy, bo ich PA to jeden z głównych powodów wojny. :) A jak nie skończą to do tych co ich poparli wreszcie dojdzie, że stanęli po złej stronie. Ale będzie za późno. Moim zdaniem którakolwiek ze stron wygra to i tak będzie druga wojna jako odwet za pierwszą :)
Co do tych rasistowskich polaków na Pandori:
|
Kolejna nasza akcja udana. Kolo goblinów blisko Carlin. Szwedzi s*******ali az sie kurzylo :) znów grzeją PZ :) I tak ma być!!!
|
no ja nie wiem...Cztając forum tibia com widze że to MY przyegrywmy,a oprócz tego wszyscy sa przeciwko nam.:(Ja nic nie wiem ale 500 exp i będę na mainie żeby was wspomóc:).Oczywiście na początku nie nie poradze...:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz sie zwracam do Polish noobs: Czy chcieli byście żeby w wojnie między Polską gildia a Brazylijską była wojna (lvl same 100+) wy jestescie 15 knightami z polski wogule niewdanymi w boje, i wpada wam 3x 17lvl br, i cie ubijają za narodowośc!!!?!!?!?! Bo szwedzi na Pandori tak nierobią!! > A ich PA to inna sprawa :/, ale to znaczy, że potrafią się Za****ście zorganizować i trzymać razem... //Przepraszam za wszystkie błędy// |
Teraz sutuacja się troche skomplikowala z tego co mi widomo.
Depo w Thais zablokowane, Polacy nie moga wyjść do tego brakuje run :/ Nie wiem jak to dalej będzie ale mam nadzieje że przetrwamy ten kryzys ;) |
Cytuj:
|
gowno prawda.thais cale otoczone!!!!!!!!!!i jak ja mam zrobić lepszy lvl?? :(
chcecie prawdy?? http://img109.exs.cx/img109/8767/uo00711ad.jpg i nikt mi nie bedzie wmawiał że polacy wygrywają!!! X( |
Podoba mi się wchodze w to.
Mam nadzieję że knight lvl 10 skills 50/50 sie przyda. |
hehe liczac fragi wygrywamy ;p dzisiaj ~~ 10 low lvli u***ywa;lo 2 szwedow ze sobie red skulle zrobili :D
Boze ludzie co wy gadacie ... Jak swe wygraja to koniec z tym serwkiem ... a ja sie nie wyplace :D Szwedzi oszukuja ... dolaczyli do siebie 2 gildie .... everlight i tala than czy jaklos tak ... to po 1 Wczoraj sobie spokojnie ide i nagle 2 szwedow jeden 42 z everlight (juz 41lvl) :P i drugi niezrzeszony zaczeli mnie lac ... To jest poprostu dobijajace jak chca sie lac niech dojda do demonius ... a nie z zaskoczenia atakuja X( buraki !! |
Cytuj:
A tak na poważnie to teraz nam ludzi brakuje. Większość siedzi w dp a końca wojny nie widać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |