![]() |
Gdy tak z br rozmawialem zapytalem sie go- My br is good or no?Odpowiedzial -
br-lol thats not br br-is spanish br-es espańol br-no br ja-perdone Wienc zastanawiam sie ze zamiast brazylijskiego doles nam kit.Wpisales chiszpanski(troche sie rurnio) X( |
Cytuj:
Poza tym moze troche OT, milo widziec jak ludzie ucza sie jezykow obcych, ale moze nalezaloby najpierw porzadnie skonczyc nauke jezyka ojczystego? |
Cytuj:
@topic Fajny ale dla mnie prościej jest spławić takiego noobka -Br? -no i koniec dialogu międzykulturowego :P |
Cytuj:
-pol?!? -no, br? |
Cytuj:
|
chupa meu pinto gostosa - napisz to Br'owi, gwarancja ze sie wkurzy :D
zdanie to oznacza ssij mi pale dziw** xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jeżeli już piszesz po hiszpańsku to sie mówi Buenas noches
jak by ktos chcial cos po espańolsku powiedzieć to niech pisze pozdro |
Hola,buen poradnik B)
|
super ;) troche brazylijskiego niezaszkodzi :p
|
nie no wcyczesany poradniczek słowniczek, przyda się na pewno :P
BIG thx for U !! teraz to tylko zlep w jedną całość i można przykleić :D |
Wreszcie może zrozumiem o co tym ludziom chodzi. Nie mam nic do nich, ale wkurzające jest jak słyszysz „br?” i nawet nie możesz dowiedzieć się o co chodzi. Wielkie dzięki i gratulacje dla wszystkich tłumaczy.
|
ładnie
jakies przeklensta po Brazylijsku by sie przydaly ;D
bo lubie sobie od czasu do czasu jakiegos n00b br potyrac ;P 8/10 gratz ;D |
Bardzo fajny poradnik gz : D
@http://www.google.com/translate_t - bardzo fajne i przydatne ^.^ można sprobowac ( tyle ze trzeba znac anglika zeby przetlumaczyc na jaki kolwiek inny jezyk :P ) w tym jest np tez taki brazylijski : ) |
Hiszpanski raczej albo Portugalski jak coś :)
|
br?
wiem tyle
oi-hi oioi-hiho sim-yes nao-no a reszte co mnie kumpel uczyl zapomnialem :P |
"Portugalski":D
Ej ty weż jak się nie znasz to nic lepiej nie pisz każdy,który zna portugalski wyśmiałby cię odrazuX( każde słowo,które "podobno"napisałeś po portugalsku jest po hiszpańsku i to jeszcze z błędami ortograficznymi.więc nie bierz się za to czego nie umieszX(
|
A ma ktos link do translatora angielsko-polskiego lub na odwrot?
Byl bym bardzo wdzieczny! |
br?
hmmmmmmmmmmmm ja takie zwroty obczailem :PP
-puto -chupa me la pola lol to troche jest ale lepiej nie mow tego do h lvl BR? :spam: :spam: :spam: :ork: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |