![]() |
No no... :) Podoba mi się ale wsrzymam się z oceną dopuki nie zobaczę pracy Slagolasha :)
|
IMO lepiej było by, gdybyś tutaj też dał po angielsku. A jeśli dobrze pamiętam, Golum spadł razem z pierścieniem i palcem Frodo, więc to jest trochę takie dziwne:P
|
@ Up
Ale najpierw Froda próbował zniszczyć pierścień, potem sie rozmyślił i dopiero potem Gollum zleciał... |
a ja bym proponował, żeby fake'i były zamieszczane tego samego dnia o tej samej porze :P bo inaczej to może być tak że jeden bedzie sie sugerował i wykorzystywał pomysły drugiego. Np. nie obrażając avala lub slagolasha pierwszy pojedynek jest wg bardzo podobny, aż za bardzo...
|
@up: nie posądzaj mnie o zgapianie, brzydzę się plagiatem :P
@topic: Spóźniłem się nieco z fuckiem :) http://img108.exs.cx/img108/9193/lotr16ey.png Rzeczywiscie, można ustalić zasadę, by fake'i były zamieszczane jednego ustalonego dnia o jednej porze. A sędziow proszę o werdykt :P |
o nic cię nie posądzam, ja tylko proponuje :p
tą runde wygrywa aval wg mnie, slagolash nie oddał zbyt dobrze tego że to góra :p |
Mi się podobają bardziej fake'i Avala, są przejrzyste tylko brakuje im takiego "zaciemnienia", aby mozna sie wczuc w cala sytuacje tak jak to robi Slagolash.. ale i tak Matrix i LOTR lepiej wykonał wg mnie Aval.. chociaz nie jestem sedzia i tak to pisze:P
Aval - 7/10 Slagolash - 6/10 |
Choć nie jestem sędzią, to i tak nie odebrano mi prawa głosu :P Moim zdaniem w scenie z LOTRA bardziej wykazał się Aval, lecz jestem zdania, że prace powinny ukazywać się o jednej umówionej porze.
Dwie osoby rywalizujące nie powinny widzieć cudzych prac przed końcem terminu :P Good luck Aval :cup: 8/10 Przejrzyste i ładnie zrobione fejki. Good luck Slagolash :cup: 6/10 Ładne fejki, lecz praca LOTRA nie była za bardzo przejrzysta i to ona zmusiła mnie do tak surowej oceny. |
Według mnie tym razem wygrał aval
aval 8/10 slagolash 7/10 |
Tym razem zwyciężył...
... ... ... Aval'yah! Praca Slagolasha niezbyt przypomina kadry z filmu... Ale też b. ładna. Aval fajnie oddał całą sytuację. |
Cytuj:
Bardziej podoba mi się praca Aval'yah'a. Zdecydowanie więcej szczegułów. Jest ponadto bardziej czytelna i jaśniejsza. Gollum wygląda lepiej (wiem, Slag on akurat smaży się w lawie, za co + :), a na pracy Aval'yah'a jest crypt shambler, on jednak bardziej pasuje). Cóż, to chyba tyle :) Życzę powodzenia w 3 rundzie. |
Z przykrością muszę stwierdzić , że... Aval zrobił to o niebo lepiej (qr*a, prawda jest bolesna ;( )...
Aval 8/10 ( za chęci i za lepsze wykonanie) Slash 4+/10 (mało szczegółów) Po co ja to pisałem?! |
No, no
Tym razem Aval wlozyl wiecej pracy. W rundach 1:1. Nie moge sie doczekac zdjec o tostach czyli trzeciej rundy :D:D:D:D:D:D |
Big gratz dla Avala, jush się chyba "rozruszał" =)
Mamy remis, a następne wyzwanie jest (wydaje mi się) dosc trudne, więc sytuacja może być ciekawa :] Proponuję ustalić termin dodania posta z nastepnym fakiem...na przykład na niedzielę o 12.00 Ed.: Aha, i mam pytanie do Shana: czy fake może być gifem? |
No to mamy remis :)
Następny fake w weekend, poźniej święta, rekolekcje, wolne od budy, to pewnie będą się pojawiały cześciej. ;) Re up: NIE, NIE MOZE BYC ;) IMO to da ci trochę niesprawiedliwą przewagę, ale czekamy na werdykt sędziów w tej sprawie. |
@Slagolash
No... dla mnie mile widziane. |
Tak. :) Jeżeli ma być animowany, a ktoś nie miałby odpowiedniego softu, to proszę o grafiki na pw. :)
|
Sędzia, to sędzie - on niech zadecyduje czy może być gifem.
@Aval: Tak jak już mówiłem na wf'ie - co ci szkodzi, że on to zrobi z tego gif fake. Nadal będzie fake. @Down... eeee wtf? Nie ma to jak REFLEKS :D |
Cytuj:
|
@Louner: Big dzięx ;p
Btw: jush wysłałem Pw do Droma o grupie 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |