Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   nowe grafiki do tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28888)

slimaczek 03-04-2005 19:21

Mam dobrą informacje, izu już nie robi avatarrów na tibia.de i wraca do tibijskich obrazów. Po zatym nie dawno przejrzalem topici na forum tam od nowa i niedługo spodziewajcie się aktualizacji (lepszy bear, spear, shovel, firanki i pare innych rzeczy)

Specter 04-04-2005 08:33

nieno spear i lopata sa super wiec ich nie musisz zmieniac
popraw crown helmeta, lub wroc do poprzedniego crown setu
knight armor jest cudowny, ale bybly jeszcze lepszy gdybys wymazal te zieone krysztalki przy kolnierzu, i troche go przyciemnil
lina jest zbyt mama lepsza ta druga
poszukaj jeszcze lepszych "laczen" trawy z np. chodnikiem

i to by bylo na tyle xD

Jackiew 04-04-2005 17:06

widze że masz problem z trawą więc moge zaproponować ci moją
http://img170.exs.cx/img170/8341/trawanormal5cn.png
obrobic łączenia to już nie problem ;)

Str4t0s 04-04-2005 18:08

Mi za pierwszym razem dobze poszlo.
Tibia w takiej szacie jest piekna!

Cyber Demon 16-04-2005 07:48

ok wszystko ladnie, pieknie ale jak to zrobic :( ??

Specter 16-04-2005 08:09

co zrobic? jak wkleic? szukaj! przeczytaj pimp my tibia poszukaj w dziale poradniki

@Slimaczek
powiedz kiedy bedzie spr podmieniony, i zrob cos z tymi laczeniami

...:::Mareczek:::... 16-04-2005 08:20

graficzki sa suuuuuuuuuuuuuper wszystko mi sie podoba tylko..... ta trawa :/ troche tego nie tego(:P)

Krzysiek Potter 16-04-2005 20:53

Cool!

Wszystko jest za***iste prócz spidera i poison spidera. Ale całą reszte moge określić jednym słowem:

ZAJEFAJNE :cup:

No, ta trawa ci też jakoś nie wyszła! :)

@Jackiew: Twoja trawa jest cool

Gracz Tibii 16-04-2005 21:58

Ej a co robicie że wam wszystkie pliki zapisuję? Bo mi nie zapisuję 4 mb plików (chodzi o to że zapisuje grafiki do pliku tibia.spr) plis powiedzcie a jeśli zapisujecie Tibia sprite editor 7.4 to podajcie linka.

Yarevitch 17-04-2005 01:50

W większości jest ok!

Witam!
Graficzki bardzo fajne! Czekam na kolejne nowości jednak bardzo nie podobają mi się: Dziura w ziemi zamknięta/otwarta wygląda jak stary rotoworm. Łaczenia... Już wspomnainy rotoworm... stary był lepszy...! I to natyle!
Pozdrawiam!

Lord kasztanowiec 19-04-2005 19:58

Yare to ja Lord kasztanowiec :)

Graficzki za***iste i tyle czekam na 6000 grafik

Badzo 25-04-2005 13:53

Mam jeszcze 1 sugestie...
Podmien wyglad FACC dla PACC

down
LOLOLOLOLOLOOL
Mi chodzi o to zeby w tym pliczku byly stroje PACC

Avager 25-04-2005 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
Mam jeszcze 1 sugestie...
Podmien wyglad FACC dla PACC

to już było robione 0,5 roku temu -.- .

slimaczek 27-04-2005 16:23

Strojów podmieniac nie bede, jak juz jak bedzie mi sie chcialo to zrobie dla ciebie oddzielny spr ze strojami pacc zamiast facc.

Nowego spr jeszcze nie bedzie poniewaz czekam na nastepne nowe grafiki. Co do trawy Jackiewa zaraz ją sprawdze i zedytuje posta.

-- EDIT --
Na lycosie umiescilem plik spr z podmienionymi outfitami, teraz sa tylko pacc. Fajnie wyglada teraz np. hunter, valkyria albo amazon :D

-- 2nd EDIT --
Trawa Jackiewa zła nie jest, ale całkowicie nie pasuje do mojego spr :(. Od teraz wszystkie nowe updaty bede pisał w pierwszym poscie. Pozatym znalazłem nowe outfity, dodałem dwa screeny z nimi i komentujcie czy mam je dodać do spr czy nie.

Yarevitch 07-05-2005 12:33

Znalazłem błąd w spr z podmienionymi outfitami...

Jak dołożyłem ten *.spr z outfitami pacca to zrąbały się mostki...
Jak w ab na 1 pietzre sa 2 mostki to bylo podzielone na "dwie deski" i malo widoczne... w czym problem?

Specter 09-05-2005 19:40

@up
a wiesz ze u mnie to samo? autor spra pewnie o czyms zapomnial :P

Avager 09-05-2005 19:48

Szczerze mówiąc te niektóre nowe ....są strasznie bajkowe (a to strasznie do kitu wygląda...szczególnie ta trawa i wybrukowane/ ceglane drogi -.-).

Aha, moge pomóc w grafikach ... jak coś to odezwij się na 1611291 ^^ ..

Co do PAcc Spr.... ja właśnie dlatego odinsatowałem tibia.spr z pacc bo myliłem czasem Amazonke z normalnym ...Paccem ^^ (przykra sprawa dla pacc'a :/ ).

Genaum 10-05-2005 20:18

Może mi jeszcze raz, ktoś wytłumaczyć jak przez Tibia Sprite Editor, zamienić strój facc'a na strój pacc'a... Szukałem, ale takiej odpowiedzi, nie znalazłem. :)

Avager 10-05-2005 20:35

up:

Zamienić pliki Pacc na pliki FACC -.- ... a teraz idź ich szukać -.-... to taki problem ? Jak nie wiesz oco chodzi to podrośnij może się potem dowiesz.

Genaum 10-05-2005 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
up:

Zamienić pliki Pacc na pliki FACC -.- ... a teraz idź ich szukać -.-... to taki problem ? Jak nie wiesz oco chodzi to podrośnij może się potem dowiesz.

No, tak wiem, że trzeba jakieś numerki podmienić...
Pozatym nie chcem zamienić pacc na facc tylko odwrotnie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19.