![]() |
szlahta polska kul !!
ej koledzy... czemó tak nielóbicie szlahty polskiej ?? pszeciesz to jest najlebsza gildia jaką widziałem. hciałbym w niej być. słyszałem rze hodzą na qwesty i że kul gildia wogule...stalmir to muj idol... lubiem go.... i nie mufcie rze stalmit kogoś pszezywa... on tak by nikty nie zrobił....
|
Ehhhhh....
Cytuj:
(i nie chodzi tylko o ortografie :/) |
Cytuj:
Czy ty chodzisz do 1 klasy szkoły podstawowej? |
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
|
Cytuj:
I Kto to mówi ? ;) @Palmir No już nie twoja bo sprzedałeś :P |
Ja was naprawde prosze, nie zasmiecajmy forum. Zapraszam na nasze forum: http://szlachta.hk.pl, zrobilem specjanie dzial "Skargi" gdzie mozecie sie do woli wyrzyc na nas :) Ja tez osobiscie chcialbym sie dowiedziec o rzekomych wybrykach pana Fireblade :)
Cytuj:
@Lyonis Sorry, ze cie wyrzucilismy :) Takiego thiefa jak ty nam brakuje do kolekcji :P @UP Palmir to juz nie moja postac, a ban za to ze pewien pan madrala wysylal na trade ze sprzeda postac na jakims tam serwie ;) Nie dokonca nie moja bo okaziciej zrezygnowal z kupn a, ale bana mi zrobil :/ Cytuj:
|
@Stalmir
Dlaczego ty wszytkich wyzywasz od idiotów a sam nie jestes lepszy przykładem może byc nazw twojego chara na celeście stworzyłeś go chyba dlatego żeby pełnić tam ważną funkcje społeczną ;) http://img.photobucket.com/albums/v6...ool/UO0026.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
No własnie Hobbit Fireblade sam mi ukradł item!! To ***any thief! |
Lyonisowi gratulowała masa osób po tym jak okradł tego małego debilka :P.
Nie lubie szlachty, ale najbardziej nielubię Hobbita kradnie,klnie,wyzywa. Szlachta polska zhakowała min Grizliego Zapylacza, a potem sie nim bawiliście. Ej Hobbit myślisz, że to nie był pokaz debilstwa wejść do dp i pochwalić się kumplowi, że haknęliście grizliego ? Jeszcze powiedziałeś: Ej to ja Hobbit Zhakowaliśmy tę postać. Dziwię się że ty jeszcze w tej gildii jesteś. Potem jeszcze zrzucałes winę na innych jak ci zmroziło du**** nie ? ostatnio dowiedziałem się, że to Mistrz Neo, Wild Lukasz Paladyn i JA go zchakowaliśmy. Fajnie nie ? |
..........
no i prosze... kolejna osoba okradziona... tym razem osoba z gildii
aol, dsm, g-legsy, bohy, g-ring... nie bede wymienial nicku ale nie zazdroszcze... niestety widzial ten temat i nie wyciagnal wniosku pozyczyl hobbithiefowi to i ... :( szkoda gadac ---------wyciete przez autora :P ------------ |
hau? hau buy bp of fire field msg me or poohatek of bhaal paying good
najbardziej mnie w****iaja ludzie co najpierw wyzywaja zlodzieji a pozniej sami kradna tj. hobbit, piastus knight. Co do lurowania sam luruje ale nie z powodu lootow tylko z powodu wyladowania sie na ogol itemy odsylam. X( harmonia sux chyba przejde na jakis pvp :F (co do hobbita to od razu jak zobaczylem jego nick to wiedzialem co z niego wyrosnie) /// nie chce brac udzialu w klotni |
Cytuj:
|
Mhm spokojnie.. Jechałem po Stalmirze ale nic tam xP. Stalmir nie pamietam zeby kogoś kiedykolwiek okradl. Hobbit.. owszem wiele było przypadków (ach te małe łapki hobbita -,.,-). Nie wyciągaj pochopnych wniosków..
|
Haha mówiłem że to noob i thief i zgadzam się z tobą Stal .Bardzo dobrze zrobiłeś że go wy****** z gildi (zasłóżył sobie już dawno)ale liczy się to że zauważyłeś to teraz(lepiej później niż wcale).A i właśnie nie najejżdżajcie na Stala bo co on wam zrobił do ****.To nie jego wina ,że ze spoko gildi zrobiła mu się taka "chołota" noobków i złodzieji.I szkoda Stal ,że tak późno sie skapłeś o hobbicie bo jakbyś sie wczesniej skumał nie bylo by tej calej awantury...
Ps: Ja nigdy nic nie miałem do Stala ,chociaż wiem że po tym jak wziołem sobie rzeczy od Hobbita najchetniej by mnie za****. :D |
Uznajmy ten temat za zamknięty hobbit wy***any i dobrze mu tak zawsze kiedy przechodził koło mnie pisał lol a drugim charem mnie od Sama wypychał.
Ludzie nie przyjmujcie Hobbita do gildi bo was okradnie a potem zacznie wyzywać!!!!! |
ok stalmir, zwracam honor ^.-
tak na serio to nic nie slyszalem bo mam na cala grupke ignore permamently ^.- ale teraz juz widac co ten noob hobbitek potrafi zrobic ja do Stala tez nic nie mialem tylko ze wieciecie... tego pamietnego dnia naprawde sie wku****em, no wiecie, 5 na 1 -.- i jeszcze to ze stal bronil hobbita chociaz wcale na to nie zaslugiwal :/ |
Cytuj:
PS: Dostalem ostrzezenie za zle wyslawianie sie :D :P |
Najlepiej dla tego Hobbita (za***aną suke)
Wykasowac Account tak jak Thorinie, Hobbit mniej ma do utracenia ;) Tylko nooboski 30lvl+ a Thorina 80 Elite z 250 Days Pacc... Więc CipSoft bedzie zdolny to zrobic ;) Pozdro Alerek~ |
Tu Kajsztof
Szlachty Polskiej nie dam obrażać. 4ever with u. Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem ten topic. Stalmir zrób jeszcze coś z Druidem Lasu, bo on też z leksza przy***any jest;/. Hunter był zlurowany, a ten kolo sie cieszył i na poczcie z jakims swoim kumplem siedział:/. PozdrO for all Harmonian.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29. |