![]() |
Trochę tego będzie. Brzydkie rzeczy:
--> Katana - jak można było zepsuć tak piękną broń --> Posion Dagger - ciekawe jak czymś tak powyginanym można bić --> Bright Sword - powiększenie Tibjańskiej katany ze zmianą barw --> Magic Sword (SoV) - ostrze dziwnie wygląda a rączka już kompletnie --> Naginata - co to jakiś patyk --> Great Axe - no jak nanajlepsze axe to wygląda na narzędzie rzeźnika --> Iron Hammer - wygłada raczej jak z gumy --> Dragon Hammer - podobizna głowy smoka na patyku --> Thunder Hammr - po co te kolec po bokach --> Red Robe - kamizelka ratunkowa --> Dark Armor - no już poprzedni był ciut lepszy --> Noble Armor - skojarzenie, ubranie kobiety jadącej konno --> Demon Legs i DSL - wyglądają jak dressy --> Strange Helmet - "pochodzę z Atlantydy, jestem w połowie rybą" --> Crusader Hwlmet - Cip chyba nigdy nie bywał w muzeum --> Copper Shield - talerz --> Scarab Shield - deska do krojenia --> Beholder Shield - fajne żółte ciapki --> Castle Shield - jakaś taka cukierkowa --> Guardian Shield - więcej kolorów --> Great Shield - to ma coś wspólnego z Dsm i Dsl Potory: --> Skunk - no zobaczcie tylko jak to chodzi --> Frost, Swam Troll - zmienili kolorki i się cieszą --> Rotworm - chodząca gęba --> Ghoul - niedopracowane zombi --> Slime - kupa szlamu --> Beholder - oddajcie mi stary wygląd --> Demon skleton - skeleton gay --> Vampire - czarne prześcieradło --> Behemoth - nice ass :D |
Brzydkie itemy:
Dagger-ostrz wygląda jak drucik Machete-yyy...co to ma byc?Wypikselowana na maxa Katana i Bright sword-jedyne co ich rozni to kolor rączki Poison dagger i serpten sword-powyginane i wogule... :/ Greate axe-większy tasak rzeznika D lance-bardziej by sie nadawalo na speara Dragon Hammer-jak to trzymac? Spear-zapałka Chain Legsy-rozmiar XXX Strange Helmet i Devil's Helmet-a coz to jest.Helm dla dzieci z wodoglowiem Crusader Helmet-stary ladniej pasowal do Knight seta Scarab Shield- i to ma byc tarcza?Bardziej przypomina jakis pojemnik na wode swięconą Vampire Shield -nie kształtna Blessed Shield-nie wyglądna na najlepszą tarcze Brzydkie potwroki: Hyaena-przypomina zgarbionego prosiaka Bug-jakies nie taki :/ Rotworm-a coz to za potwor ? Demon Skeleton-zburaczaly szkielet Dragon Lord-zburaczaly dragon I to chyba wszystko co brzydko wygląda wedlug mnie. |
Nowy dsm.
Potwor ---- |
bez wątpienia scale armor, oraz demon helmet
|
Brzydkie zbroje i potwory..
Ale dla mnie to najbrzydsze to jest :Nooble armor (wyglada jak by to ktoś zrobił w paint), Combat Knife, a z spodni to troche śmiesznie wygladaja Chain Legs bo to wyglada jak by to skejty mialy ność X( ,Coat, Leather Armor- wygląda jak GORSET dla bab. Guardian Shield- omg taki dobry a taki szpetny, powienien kosztować 5 gp maxx. Strange Helmet- wyglada jak by był dla kalpouchych :( .
A z potworow to rotworm i pajaki ale zabite minosy i orc sperman wyglądają też paskudnie. |
rzecz- bright sword (jakaś pałka policyjna z rączką :o )
potwór- black knight (żeby nie miał nad sobą napisu black knight to bym nigdy nie pomyślał że to potwór) |
Rzeczy:
Machete <----Widać piksele. Carlin Sword <-----Ta rękojeść jakaś przykrótka. Katana <----Jakaś taka zwykła. Bright Sword <----Przerobiona Katana. Djinn Blade <----Różowa rękojeść <rotfl>. Warlord Sword <----Takie toto proste... Magic Longsword <----Paskuda i tyle :P Naginata <----Patyk. Great Axe <----Jak tasak do mięsa. Golden Mace <----Przypomina mi żarówkę na patyku <rotfl>. Iron Hammer <----Jak młotek do terakoty <rotfl>. Silver Mace <----Do ubijania jajek <rotfl>. Power Arrow <----Jak zabaweczka dla dziecka <rotfl>. Green Tunic <----T-shirt <rotfl>. Noble Armor <----Brak wrażenia przestrzeni. Chain Legs <----Niewymiarowe :P Dragon Scale Legs <----Wyglądają jak zasłony <rotfl>. Royal Helmet <----Jakieś dziwne kolory. Winged Helmet <----Za płytki jakiś :P Golden Helmet <----Puszka. Sandals <----Ogólnie brzydkie. Beholder Shield <----Gustowne groszki<rotfl>. Potwory: Wszystkie paskudne:P:P:P |
Majgorszy przedmiot Bone Sword
Potwór Lich |
mi sie z rzeczy nie podobaja demon legs - wygladaja jak czerwone dzinsy a'la lata 80 z jakimis czerwonymi koronkami czy jak to tam sie nazywa. Powiny byc bardziej "demoniczne". Z potworow nie podobaja mi sie rotwormy z prostego powodu - expic przez pol dnia na rotach... zygac sie chce :P
|
Najbrzydsza jest... lina , potwór.... snake (snejk [wąż] )
|
bron:
knife - cipowie zapomnieli o nim podczas kilku kolejnych update? ;) giant sword, 2H sword - prymitywne wykonanie jesli chodzi o kolorki great axe - cieniowanie pancerze: green tunic, red tunic - patrz knife scale armor - niesymetryczne? noble armor - bo jakos dziwnie wyglada dark helmet - slabe cieniowanie sandals - no comment plx! ;) beholder shield - zabawka dla przedszkolaka? przedmioty: broom - model dla dozorcy blokowego? :confused: wooden hammer - patrz sandals mysterious fetish - boze narodzenie sie zbliza i robimy pierniczki?? |
frii itnes : brass legsy i bright sword
Potwory : Orc, thief pk nOob blee zaraz zygne ;/ |
Prosto i na temat ;)
Najbrzydsza rzecz to arbuz, wogule jakis koślawy:P Najbrzydszy potwor to oczywiscie.......bonebeast ;) |
sux itan - sickle "omagad"
sux monster - bug i wasp "omafakingad" |
Co wy gadacie najbrzytrzy jest demon shield jakas geba na czyms czerwonym
|
Wydaje mi sie ze najbrzydsza rzcz to Demon Shield i Liche :P
Napiszcie mi wiadomosc prywatna jak pisac nowe tematy :/ |
Moim zdaniem powinni poprawic Speary(lub dodac in możliwośc zapalnia się), a ponaddto uważam za komiczne to że wszystkie potwory są wykastrowane(a może to samice?).
|
Cytuj:
2.gorszego miejsca na to niee mogłeś znalezc 3. http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf Edit: GRatuluje refleksu Nethi,post do kasacji :P |
@up
Nie jakaś gęba tylko demon :> No cóż widze że się nie znacie to wam napisze^^: [Jedyna słuszna i prawdziwa lista B) ] - noble armor - koszmar którego nigdy nie zmienią bo ma swoją historie... - scale armor - jaki jest, każdy widzi... - brass set - skurczony i przefarbowany p-set... - dużo, dużo innych [Btw. katana i BS nie są brzydkie !!] Co do potworów to: - wasp Nie wiem czemu wszyscy piszą mojego ukochanego rota :> |
Najbrzydsza rzecz:
Dawne Dragon Scale Legi (Boże,ale ochyda...) Nowy DSM (okropny,starszy ładniejszy) Nooble Armor (Nooble=Szlachetny,ta zbroja mi na takową nie wygląda) Demon Shield (wygląda jak jakaś,nieważne :) ) Najbrzydzsze potwory: Troll (Trolle są znane ze swej siły,wielkości itp a te...są rozmiaru dwarfa...) Elfy (masakra...) Behemoth (Zawsze mi się kojarzy z tym z Heroes of Might & Magic...) Ghoul (powinien jakiś taki bardziej "umarły" być...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |