![]() |
To ja dam temat pracy dla rozrywki zeby sie nie nudzic w oczekiwaniu na konkurs. Temat brzmi: Potwory z gier (dawajcie jakies obrazki z monsterami z jakis gier i piszcie z jakiej to gry i jak sie nazywa) Zaraz zrobie cos i wrzoce.
POZDRO! |
Pomyślimy nad tematem próbnym tzn. Trening przed konkursem ale w takim razie jutro by się takie coś pojawiło.
@Nataxoku W takim razie możesz zrobić swój temat osobny i tam najwyżej ja i może któryś z sędziów ocenilibyśmy pracę itd. Proszę was o nie wrzucanie tu obrazków ponieważ ktoś mogłby pomyśleć że konkurs się zaczął lub coś w tym stylu. Tak więc proszę o nowy temat. |
upup@
Moglibyście nie zaśmiecać narazie tego tematu obrazkami .PlxorPrzecież jest temat o tym:) Down@ ustw sobie 40 postów na strone;) :p |
LUDZIE!!!!
Przestancie pisac 5 postow na 3 minuty!!! Opanujcie sie troche!!! Temat w ciągu 20min przybrał 2 strony... Up: Wyprzedziłeś mnie :P |
Mam 2 pytania:
1. Można się jeszcze zgłaszać? Jeśli tak to ja się zgłaszam :) 2. Czy można używać pełnej wesji programu? |
@up
No to mamy 12 uczestnika... Raistlinek prawdopodobnie udostępni pełną wersję programu wszelkie sprawy na PW do niego. |
A ja mam pytanie. Skad ja wezme pełną wersje tego programu??
|
Mar Cin- jestes dodany, skąd masz pełną wersje? Jeśl iz jakiejś stronki to podaj link, a jeśli z emule -jak umiesz to zamieść na serwerze i podrzuć link do niej
Zanim ja ściągne to....w każdym razie link do pełnej wersji będzie tutaj, i ta wersja będzie dozwolona(tzn jak ktoś chce to może używać demka :p ) pozdro :) |
Ej zwolnijcie, nie było mnie pare godzin, a tu już 7 stron się z 2 zrobiło. Wszyscy są, narada sędziów jutro, wszystko jasne. Ponieważ jestem sędzią daje temat na rozgrzewkę.
Zróbcie mi postacie sredniowieczne, wiecie, rycerze, może jakieś wampiry, coś w tym stylu, tak na rozgrzewkę |
@UP
Magical Trevor- załóż nowy temat do rozgrzewki bo bałagan będzie ok? Z góry dzięki :) |
Można się jeszcze zgłaszać??? Jak tak to ja w to wchodzę!!!
|
Krzesław- jesteś przyjęty :)
Link do tematu-rozgrzewki: http://forum.tibia.pl/showthread.php...813#post295813 @UP Krzesław- wrzuć go do tego linku co podałem ok? żeby tego tematu nie zaśmiecać :P |
qurwa! już 10 osób i konkurs zacyznać weźcie mnie pls! ****a.!!! -,-
|
sir otto- jesteś już dodany, spis na pierwszej stronce...eh :/ a wszystko masz wytłumaczone w poprzednich postach, jak na razie jest temat-rozgrzewka wejdź i....sie rozgrzej
|
Ja też chcę, narazie na stronie nie mam prac, ale juz cos z tych klocków umiem :)
|
Ok polny jesteś przyjęty. UWAGA już tylko 2 miejsca!!
sędziowie komentować rozgrzewke!! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=29423 |
W morde, net mi sie wali, nie mogę dać plików na lycosa. Niech kto inny da :( ;(
|
chodzi ci o pełną wersje? szkoda :(
masz post wyżej temat testowy, jak chcesz to sie przetestuj :) ok, juz mam prawie pełną wersje, zamieszcze ją tutaj w piątek ok 20 żeby były równe szanse. Do zobaczenia w piątek, bo wyjeżdżam teraz na dwa dni :/ |
omg zedytuj ten post bo tu nie wklejamy, na poprzedniej stronie masz link do posta w którym wklejamy...w ogóle przecztaj cały ten temat, jest dużo ważnych inforamcji. zapisuje ci na chętnego i zostaje jedno wolne miejsce...
|
?
Mam pytanie.Co trzeba zrobić by zapamiętać bohatera na dysku ?A wogóle można ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |