![]() |
Cytuj:
Cytuj:
co do spieprzania Catty i reszty.. A co mieli robic? Najbardziej rozsadnym wyjsciem z tamtej sytuacji byla ucieczka... Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bo ja nie bardzo. Cytuj:
A teraz zgadnij, dlaczego przylaczylismy sie do Bringers. Masz trzy szanse -.- Cytuj:
|
.
Cytuj:
----------------------------------- No mi sie fajnie siedzialo na DLach :p ale tobie chyba nie bo na last DLu padles :( .Kompaniet to przeszlosc -.- |
Cytuj:
Czy dla Iridii to dobrze? W Triad, jak w prawie kazdej gildii sa ludzie dobrzy i zli. Troche zal by bylo stracic Juranda, Naviatora, Sekulado czy Tiraina ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rzadza wladzy czy totalna dwulicowosc?
Patrikozzz!!! GTZ dla ciebie. wreszcie znalazl sie ktos madry ;].....szkoda ze DB rozszyfrowalo Triad tak pozno...i ze pochlonelo to tyle ofiar.....lepiej pozno niz wcaje jeszcze raz gtz dla Patrikozzz'a
Rhyriel wstydzilbys sie wogle wypowiadac....qrwa zdradzic przyjaciol po tylko dniach wspolnego grania N/C!! |
chcial bym przypomniec ze w Triadzie/Fusion niema juz DT wiec DT juz tutaj niepanuje...
|
Lol !!
Cytuj:
buhahah smieszny jestes , mogl bys wskazac chociarz jednego mojego przyjaciela ktorego zdradzilem??lol .Ja wiem ze nikogo nie zdradzilem,aha i ktoto lizal dupe do Triad..... Wydaje mi sie ze to wy "DB" hahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kogo zdradziles? Byc moze to bylo chwilowe poki ta osoba byla w Independents... Ruten da'Roc. |
Cytuj:
Jedyna osoba która zasługuje na hailing to Malavon D~ 5 z naszych 6 fragów zawdzieczamy jemu =D. Walczylismy 15 osób od nas na 40 osób od nich. Zdradzeni i tak nie mielismy zamiaru grac na tym serwerze. Walka toczyła się o honor, i tą walkę wygraliśmy. Ez~ |
Cytuj:
Ale wy bez sensu *******icie dzieci wy chyba macie po 12-14 lat -.- A co do Ezekiela Armenczyka FUCK YOU :D |
Raz - to, ze nie zawsze rozumiesz, co sie do ciebie mowi, Rhyrielu, nie upowaznia cie do pisania w ten sposob.
Dwa - to, ze masz w dupie takie wartosci, jak lojalnosc i honor tez cie do tego nie upowaznia. Trzy - tego typu.. hmm... "krytyka" swiadczy o tobie. Jak? Zapytaj osob trzecich. Cztery - milej gry i zdobywania "przyjaciol" i protektorow wsrod Triad zycze. Bo, jak widac, tylko na to cie stac. |
Cytuj:
Kolejny debilowaty dzieciak........ |
Owned.
A teraz powiedz, dlaczego jestem "kolejnym debilowatym dzieciakiem"? Bo przylaczam sie do przegranej sprawy? Bo jestem lojalny wobec przyjaciol? Bo cenie ich bardziej, niz spokojna gre na Iridii? A moze dlatego, ze mam racje? Btw. czy za tego typu "insulty" nie sa przypadkiem przewidziane punkty ostrzezenia? |
Adolphus..najwyrazniej Rhyriel wychodzi z zalozenia ze jesli ktos jest od niego mlodszy o rok - dwa lata to jest dzieckiem i nie ma prawa glosu. Starszyzna ma zawsze racje! Az mi szkoda takiego chlopaka..A co do wypowiedzi Eze - masz racje - te walke wygralismy! Szkoda ze juz nie ma czym walczyc, bo to wyglada jakbysmy sie poddali po pierwszej bitwie, ale niech sobie wyglada..wazne, ze my wiemy swoje. HAIL!
|
Cytuj:
Zachowujesz sie jak 10 letni dzieciak =( |
Cytuj:
--------------------------- Nooby macie szczescie ze juz tam niegracie bo bym was wszystkich powybijal jak muchy :D. nareszcie Iridia sie troche oczysci od takich ludzi jak wy..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |