Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Cachero lvl 200 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30103)

Waawiernia 22-03-2005 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peace and Love
cachero nie powinien dostac bana lecz delate, bo prawie 24na dobe siedziec ( 1 dzien tak patrzylem jak gral dokladnie 19,37min :P z 5 min przerwami )a nie dostal delate bo za doze "zamieski" by w tibi byly obrazanie cipow i gmow itp itd AS nie jest fair i w pelni popieram bubble a nie cachero

edit
re down
bubble siedziala i SA jak nie bylo w regulaminie ze jest to zabronione, wiesz mi normalny czlowiek nie spedzi przy tibi 8 godz + ( ma jaki mi sie udalo wyciagnac przy tibi to 10 i jak poszlem spac to do 12 spalem wiec 10 godzin to jusz praktycznie max wyczerpanie dzienne jakie organizm moze zniesc a siedziec tyle i wiecej przez caly tydzien niemozliwe,a i pamietajcie bubble gra ile czasu a ile on, nie jestem subiektywny staram sie podejsc do tego obiektywnie bo to bubble i cachero nic nie mam aleto co on zrobil przekracza ludzkie mozliwosci

to jeżeli ty tak sądzisz to jesteś troche ... ja wytrzymalem przed kompem raz
17 godzin i spałem około 5 :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
a i jeszcze jedno :x: :x: :x: :x: :x: :x: :x: :x: :x: :x:

Mumakil 22-03-2005 11:36

coto jest przed kompm 8 godz??;]

Mistyczny 22-03-2005 11:40

oo 200 lv. jak się da wkleić moment 200 lv. Cachero!!! ^^

http://i152.exs.cx/img152/338/2008ci.jpg

Makolo 22-03-2005 12:18

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Mike
wielkie brawo tylko jak cys mogl pokazac skille mlvl no i moze ile masz kasy w depo :p

wejdz na www.photobucket.com i wpisz Cacherin , tam masz Screen gdzie pokazuje ile ma kasy, w samych gp ma kilka milionuw :)

dziadek1989 22-03-2005 14:48

@ do poje**nych noobów
najpierw sie mysli (o ile sie ma czym) a pozniej pisze!!
nie piszcie jakis gówien ,które sobie wymyślacie bo pozniej ktos to przeczyta i zacznie rozpowiadac!!

przykład nooba:
a ja słyszałem ze cachero jest mezem cipsoftu
noob plx!!

cachero jest meżczyzną a nie kobietą noobie! a jezeli nawet by byl meżem to nie cipsoftu! bo cipsoft to jest jaka jak by spółka czy cos takiego :)

@topic
mialem zamiar przeczytac wszystkie posty z tego tematu ale po przeczytaniu 5 postów mialem juz dość! a to za sprawą noobostwa niektórych ludzi! (nie obrażając tych spoko ludzi)
przepraszam, że tak przeklinam, ale juz mnie nerwica bierze jak czytam te głupie posty pisane przez głupich noobów!

Raul 22-03-2005 16:45

@up
Wcale nie! Cahero jest merzem cipsofta, wiem to z potwierdzonych zrodel!

Kerin Tale 22-03-2005 17:24

hehe ;) płakać mi się chce jak tak czytam te wasze wypowiedzi...a Cachero gra 24 na dobe a to to a to tamto...a może poprostu Cachero ma brata który gra z nim na spółke ?? na jednym komputerze ?? i nikt nie połapie się ze to account sharing bo niby wszystko jest legalnie :) wielu ludzi tak robi że gra z rodzeństwem a o tym chyba nikt nie pomyslał :)

Chopkers 22-03-2005 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makolo
wejdz na www.photobucket.com i wpisz Cacherin , tam masz Screen gdzie pokazuje ile ma kasy, w samych gp ma kilka milionuw :)

yyyyyyyy to nie jest jego cala kasa --.--
jest to kasa ktora dostal za sprzedanego SoVa :P

w sumie cachero rzadzi xD

Salomon 22-03-2005 18:23

Brawo dla Cachero :] w koncu chlopacy powinni byc lepsi od dziewczyn :D
.....GRATZ....

-----------
| |------| |------
| | | | | | |==== |====| |====|
| | | | | | | | | | |
| |==== | | |====| |==== |====| | |
| | | | | | | | || | |
----------- | | |------ | | |==== | || |====|

THE BEST.... :)

Pod koncowke mi nie wyszlo, ale chyba kazdy to przeczyta :P

Salomon 22-03-2005 18:25

;( o ja mój obrazek sie popsuł więc od razu powiem że tam pisało CACHERO ;(

:D pozdro.......

Makrox 22-03-2005 19:17

Ta ladny taki sorc , ale coz to jest swiat NoN-PvP duzo sobie nie zadziala ...
:)

fil0nson 22-03-2005 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dziadek1989
@ do poje**nych noobów
najpierw sie mysli (o ile sie ma czym) a pozniej pisze!!
nie piszcie jakis gówien ,które sobie wymyślacie bo pozniej ktos to przeczyta i zacznie rozpowiadac!!

przykład nooba:
a ja słyszałem ze cachero jest mezem cipsoftu
noob plx!!

cachero jest meżczyzną a nie kobietą noobie! a jezeli nawet by byl meżem to nie cipsoftu! bo cipsoft to jest jaka jak by spółka czy cos takiego :)

mialem zamiar przeczytac wszystkie posty z tego tematu ale po przeczytaniu 5 postów mialem juz dość! a to za sprawą noobostwa niektórych ludzi! (nie obrażając tych spoko ludzi)

Czasami noobków można wykryć po tym, że nie potrafią zauważyc aluzij.

Aha i radze nie przeklinać na kogoś, poniewaz się dostaje upomnienia.

Seban PL 22-03-2005 20:35

Ludzie co to jest 10 godzin przed kompem? dajcie mi wakacje to siedze do 15h i niekoniecznie gram wtedy w Tibie niemowiac o nockach np. z piatku na sobote wiec "kres wytrzymalosci organizmu" kazdy ma inny, i gz dla Cachero :P

dziadek1989 22-03-2005 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
@up
Wcale nie! Cahero jest merzem cipsofta, wiem to z potwierdzonych zrodel!

noob?
jak cachero moze byc meżem cipsoftu jak cipsoft to nie jest jakas osoba tylko to jest grupa ludzi pracująca nad grafika, serwerami, pożądkiem w tibi!
powiadasz ze to sa informacje z potwierdzonych źródeł? no to pochwal sie, który kolega ci takie cos nawciskał? :P

a tak wogóle to wiesz co to jest słownik ortograficzny? X(
cahero -> Cachero
merzem -> mężem
cipsofta -> cipsoftu

@down
a może sobie zmienił płeć na rl? i nagle zamiast być meżczyzną stał sie kobieta? :p <żart>

Vermyn 22-03-2005 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
A ja słyszałem, że monż Capchera jest CipSoftem!!!

Gayfriend? -.-

Cachero byl/jest/bedzie mężczyzna.

fil0nson 22-03-2005 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dziadek1989
noob?
jak cachero moze byc meżem cipsoftu jak cipsoft to nie jest jakas osoba tylko to jest grupa ludzi pracująca nad grafika, serwerami, pożądkiem w tibi!
powiadasz ze to sa informacje z potwierdzonych źródeł? no to pochwal sie, który kolega ci takie cos nawciskał? :P

a tak wogóle to wiesz co to jest słownik ortograficzny? X(
cahero -> Cachero
merzem -> mężem
cipsofta -> cipsoftu

****a jego mać, człowieku to jest aluzja!!!!!!!!
ALUZJA!!!!!!!!
PIERD OLONA ALUZJA!!!!!!!!!!!!!!!

Sir Zomos 23-03-2005 07:22

Gratulacje dla Cachero

Gratuluje Cacherowi 200 lvla , on sobie na to zasłuzył a nie jak ta bubble , podam wam powody dlaczego bubble niezasłuzyła :

1. Bubble kupiła te postać na 100 lvl
2. Kiedy bubble padnie to gm'y liżą jej tyłek i robią cofke serwera :/
3. Kiedys bubble zaliczyła haka to odrazu cofka serwera i wszystko ładnie pięknie ( dla bubbla bo ja wtedy straciłem 2 lvle przez tego bubblasa )

Jeżeli w to niewierzycie to możecie sprawdzić , ja wiem że bubble kupiła tego nika na 100 lvlu bo jak grałem kiedyś na arcani to właścicielem Bubbla był Brazylijczyk a nie jakiś Chińczyk.

elite 23-03-2005 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Zomos
Gratuluje Cacherowi 200 lvla , on sobie na to zasłuzył a nie jak ta bubble , podam wam powody dlaczego bubble niezasłuzyła :

1. Bubble kupiła te postać na 100 lvl
2. Kiedy bubble padnie to gm'y liżą jej tyłek i robią cofke serwera :/
3. Kiedys bubble zaliczyła haka to odrazu cofka serwera i wszystko ładnie pięknie ( dla bubbla bo ja wtedy straciłem 2 lvle przez tego bubblasa )

Jeżeli w to niewierzycie to możecie sprawdzić , ja wiem że bubble kupiła tego nika na 100 lvlu bo jak grałem kiedyś na arcani to właścicielem Bubbla był Brazylijczyk a nie jakiś Chińczyk.

A świstak siedzi..... i patrzy się jakie głupoty ludzie piszą... Jaki mieli by cel w robieniu tego? Jesteś poprostu zazdrosny i już... Nie znam sytuacji obu postaci, ale jako char bardziej podoba mi sie bubble, robiła dłużej level i ma napewno itemki o jakich sobie nawet nie marzymy.. Chyba nikt nie wiem co ona posiada. Cachero był 24h na dobe online... Watpie czy grał sam, albo ćpa, albo grają jeden za drugim -.-

GASIOR 23-03-2005 11:05

Bubble zawsze będzie lepsza. Wole ją niż jakiegoś brazuke bojącego sie zacząc grać na PvP...

Dark Spirit of Night 23-03-2005 13:10

Czy już wszyscy gracze z high levelem/skillami/magic levelem są cheterami???
Nie wydaje mi się.
Są ludzie grający średnio 18h/dobe nawet do 24h/dobe (to nie jest normalne ale nie moja to już sprawa)

Hmm... zastanówcie nagle wysiada wam komp a wasza postać zostaje sobie na pustym spawnie demona. Macie pewność że jeżeli nie logniecie się za chwile to później będzie tam około 3 demonów. Co robicie? Ja bym zadzwonił do zaufanego kolegi (w przypadku Cachero była to jego dziewczyna) i poprsił żeby zabrał moją postać w bezpieczniejsze miejsce

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04.