![]() |
A ja sondze jak kolega ze trzeba wykopac dziore kilofem bo to jest najbardziej prawdopodobne a nie wiem czy ktos biegal po powierzchni i tlukl kilofem w kazdom kratke B) hehe ja sobie chyba poprubuje tak dla jaj a nuz sie uda :p
|
Cytuj:
,,Jeśli ty wezmiesz mój ulubiony przedmiot ja wezme twuj ulbiony przedmiot" TO NIEJEST NA 100% DOBRZE PRZETŁUMACZONE!!! hmmmm.... chyba trzeba mu zabrać/dać jego ulubiony przedmiot , niewiem. EDIT:na to na jakieś 50% dobrze przetłumaczone :p |
Cytuj:
-.- zenada |
Cytuj:
ps. Historia o kluczu do skarbca kazoo mnie załamała... Pamiętajcie że przedmioty co reset serva się respawnowały by... Czyli byłby to kluczyk do codziennego ~1000k :P (jak nie lepiej................) ps2. Podobają mi się tekie rozważania jak w tym topicu.... Wszyscy wiemy że dopuki nie zbierze się z 10 ludzi 100+lvl i nie przekopią całej okolicy Pickami itak nie poznamy odpowiedzi.... (a jak nie znajdą nic, to itak nie poznamy odpowiedzi :P) Ale cieszy mnie że ta gra tak pobudza ludzką wyobraźnie :) Uważam że takie "bazyliszki" czy "anihilator miśki" są wspaniałymi legendami i mimo że nie będą rozwiązane daja tibia smak :] |
Coz,sam skarbiec w kazo wyglada na atrape-itemy nie maja wagi.Fajnie byloby gdyby quest z bazyliszkiem istnial.Ale chyba nie mozna na to liczyc.tworcy tibii zrobili questy istniejace i nieistniejace,dla poczatkujacego gracza quest z bazyliszkiem chyba nie rozni sie wiele od jakiegos innego questa.Roznice zauwaza sie z czasem-polega na tym ze questa z bazyliszkiem nie ma a wiele innych istanieje.Ale pamietajmy o tym ze Cip Soft musi myslec o grywalnosci,przypomnijmy sobie takze strajki.Polaczmy te fakty.Wiecie juz co trzeba robic?Duzo szumu o tym quescie,pisanie na miedzynarodowych forach,szukanie rozwiazania w duzych grupach.Wtedy w jakims update nagle ten quest sie pojawi( :D ),bo Cip Soft wyciagnie reke do rzesz graczy zafascynowanych tym,wlasnie zeby zwiekszyc grywalnosc.Jesli tego nie zrobia w koncu,to zniecheceni ludzie przestana w koncu szukac rozwiazania,przypuszczalnie nawet tibia im sie znudzi.
|
Zagadka Bazyliszka
Musimy pomyśleć co bazyliszek lubi i to znalezć.Zagadka według mnie jest w Kazordoon.Tylko co może lubić waż?
|
bazyliszek to cos jak waz, weze jedza miedzy innymi myszy, wiec moze przyniesc trzeba mu kilka martwych ratow/cave ratow ? :> Ale raty to nie przedmiot ;), i sadze ze jesli juz, to trzeba potraktowac go lusterkiem.
|
@up
Napewno nie... @topic Po udpdate zmieniła się animacja węża... ...i doszła inna wężopodobna! Może to będzie bazyliszek? !! http://i7.photobucket.com/albums/y28...bazyliszek.png Legenda: S - stara wersja węża N - nowa wersja węża Chyba, że to jest jakiś nowy potwór, np. anakonda... |
Cytuj:
|
W każdym razie wygląd bazyliszka po update jest taki jak wygląd snake'a po update.
|
moze bazyliszkowi zalezy na lustrze????
use witch? myliłem się ;[ |
Cytuj:
. z tego forum gówniarzu nie dość że cały czas spamujesz i robisz tysiące błędów to jescze nie mylisz angielskie słowa.To napewno jakiś 10 latek czyli "noob" |
@up
Spokojnie, nie ma powodu do używania wulgaryzmów, bo zrównujesz się z nim poziomem, twierdząc, że wiek świadczy o tym, że jest się noobem-nie noobem! @down Jemu chodziło, że chciałeś użyć wiedźmę:) |
A ja go zabilem hahahaha zartuje ten bazyliszek to jeden wielki wal niemozna go zabic :D
|
jak mówiłem,prawdopodobnie Npc
|
--------------------------------------------------------------------------
@up Spokojnie, nie ma powodu do używania wulgaryzmów, bo zrównujesz się z nim poziomem, twierdząc, że wiek świadczy o tym, że jest się noobem-nie noobem! @down Jemu chodziło, że chciałeś użyć wiedźmę -------------------------------------------------------------------------- ej czy ja powiedzialem cos zle?prosze mnie nie porównywać z tym wulgarnym człowiekiem jak chcesz sie pokłucić to na priv ja nie mam zamiaru pisac tego w temacie ,,bazyliszek'' aha i jaką wiedzmę? |
LoL
Cytuj:
sami.!.!.!.! |
Potwór, którego opisałeś to hydra.
|
Cytuj:
15 lat.........no comment |
Kumpel zrobil quest trzeba miec itemek z anii zeby roz***ac pewien kamien blokujacy wejscie magic sword stone cuter axe wiecej nei powiem bo mi nikt nie mowi papa : D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |