![]() |
Podpis: Wiersz + notka -.^ |
Smok... przypomina mi on o Walgavie z pewnego anime ale to juz inna sprawa... ^^
Co do podpisu... hmm... interesujacy wiersz.. Sam go napisales? |
Rankor
avatar: smoczek podpis: łaciński (chyba cytat) i napis" wiatmy w niebie.niebo lubi piekło ( czy cos w tym rodzaju i jakiś link |
Cytuj:
|
Avatek:
Więc, jeśli dobrze kojarzę (albo kojażę) to z jakiejś gierki o tematyce Star Warsów Podpis: Słowa użytkownika lub jego znajomych wypowiedzianych w jego kierunku ;) . Dość ciekawe ale ubogie :evul: . |
Nie doczytałem pierwszego posta do końca
no to ten przedemną: Avart:Monk który mowi głosem Priestess(tak to się pisze?), że chce być polskim n00bem podpis:czy on na mnie mowi n00b :evul: :evul: :evul: :D |
No Do Jasnej Cholery!
Cytuj:
|
:evul:
Cytuj:
Priessties (czy jakoś tak) = to chyba jest kapłanka, zakonnica :D Topic: No to jeszcze raz se walne posta :D i zorbie ci na złość byś mnie zaraportował Avat: Człowiek (pewnie nastolatek, bo dużo teraz samobujców) powiesił się z żalu, może dlatego że go nikt nie kochał, dużo jest wyjaśnien dlaczego się powiesił a mi się ich nie chce pisać (zzzZZZzzz bo spać chce zzzZZZzzz) Podpis: Odnosi się zapewnie do Avatara ... I oznacza że Mimo że ktoś zginoł otoczenie i cały świat żyje dalej własnym życiem, nie istotna jest śmierć jednostki gdyż co ona może zdziałać Sama na takim wielkim świecie . Ma nikłe szanse na zaistnienie dlatego taka nie potrzebna jest (Sens życia ...) |
Avager tymczasowy - kojarzy mi się z tymczasowym uzytkownikiem na forum (?)
AVatar - Monk wycięty z fake'a (?) |
Acid - "kwaśny" w języku angielskim
Avatar - hmm postać z jakiejś gry już nie pamiętam nazwy ale mam na końcu języka, eeee... małpa plx? |
podpis: aj dont spik inglisz a nie chce mi sie słownika teraz szukać :P rano przetłumacze |
Avatar: Widok na jakieś miejsce, jakiś plac (?)
Podpis: Niezrozumiałe znaki + uptime |
avay: jakiś rycerz broniący się tarczą, jakby tibia
podpis: napisany gorykiem link do swojej gildii lub strony (nie otwierałem). |
Cytuj:
Podpis : wiadomo, ze lubi green daya i "scooter", dosc ciekawy cytat. |
Cytuj:
Podpis: Brak, a szkoda... |
avatar: henio z bródką, na bank z jakiejs gry.
podpis: yyyy, cytaty. bardzo oryginalne, aczkolwiek nic specjalnego |
Podpis: Śmieszny :P |
avatar: jakas blondynka w dzwonach
podpis: bedzie jak bedzie natchnienie... hmmmm podpis zapowiadajacy podpis? (ciekawe czy wiecie z jakiej gierki jest moj avatar) |
Avatar: człowiek widziany w kamerze termowizyjnej
Podpis: opis n00ba :) |
Kot - osoba tajemnicza, plochliwa, samotnik? a moze po prostu wielki milosnik tych stworzen?
Podpis w zalozeniu mial byc chyba zabawny ale niestety nie jest. btw, jaki sens widzicie w opisach typu facet z kulka, facet z tarcza, dziadek, babcia, smok? Bo raczej nie o to tu chodzi. Wyglada na to ze zabawa zaczyna sie niestety zapetlac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |