![]() |
Ludzie dyskutuja o tym, ze chlopak 'nielegalnie' zarabia a ciekawi mnie ile osob korzysta podczas gry z TibiaGG?? Gdzie nie spojrzysz na zdjecia tam prawie zawsze ludzie maja strasznie mocne pochodnie.
Brawo dla chlopaka, ktory w ten sposob sobie zarabia. Przynajmniej SAM sobie rachunki za tibie oplaca darmozjady:) |
Cytuj:
Telewizja klamnie (trzeba sie z tym liczyc ze czesto przesadzaja w tej"uwadze" zeby ludzie sie wzruszyli i pomogli tej osobie) |
Cytuj:
EDIT: kurde pisałem pisałem a zapomniałem że już mam posta w tym temacie :( (wiem mogłem zedytować) Re down: heh... a co cipsoft ma do tego ze sprzedaje gościo itemy?? co Cipsoft traci ?? pieniądze ?? jakie ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: Sic, wyprzedził mnie Bekuś ;/ |
heh... to ja wiem czemu Bubble ma taki lvl, pewine chodzi na demony i jak przynosi mpa to sprzedaje na allegro za 100 zl i se kupuje bulki:P
|
Cytuj:
@Topic Niby sprzedawanie postaci i przedmiotow, jest nielegalne.. Tylko po pierwsze: Nikt za to nie sciga (jak narazie), po drugie: Nie do konca rozumiem, co CIPki na tym traca... W sumie dobrze, ze chlopak "zarabia" na rodzinke, tylko ze moglby sprobowac w sposob bardziej uczciwy. |
Widziałem ten odcinek uwagi, sprzedaje postacie i itemy ale kafejke ma albo bardzo tanio albo tyle tam siedzi, że ma rabaty... Bo inaczej by mu się to chyba nie opłacało - w końcu do szkoły też musi iść i chyba tak non-stop nie gra... Jak na moje mało opłacalne bo jeśli chce się an tibii zarobić to trzeba grać 11-12h dziennie... Jak nie więcej...
|
widzialem to(pokazywali jak chodiz po ghostlandzie a potem allegro) , to nic dziwnego w dzisiejszych czasach dzieciaki kombinują jak zarobić....Tym bardziej w jego sytuacji.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |