Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tibia w UWADZE (TVN)? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30678)

Matek 14-04-2005 13:54

Ludzie dyskutuja o tym, ze chlopak 'nielegalnie' zarabia a ciekawi mnie ile osob korzysta podczas gry z TibiaGG?? Gdzie nie spojrzysz na zdjecia tam prawie zawsze ludzie maja strasznie mocne pochodnie.

Brawo dla chlopaka, ktory w ten sposob sobie zarabia. Przynajmniej SAM sobie rachunki za tibie oplaca darmozjady:)

SAKU 14-04-2005 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mental II
Po3 to jest thif z harmoni który wałki robi kumpla na c-seta 30zl w plecy zrobił <chwalil sie że w uwadze byl >ten reportaż zlleka dawno oglądałem
Więc prosze nie piszcie postów na rodzine zarabia moze nie mowie że nie daje kasy starszym ale na 100% wiekszość ludzi u kulki zrobił

Telewizja klamnie (trzeba sie z tym liczyc ze czesto przesadzaja w tej"uwadze" zeby ludzie sie wzruszyli i pomogli tej osobie)

Bucik 20-04-2005 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Równie dobrze mógłby zarabiać na rodzinę kradnąc samochody. I to, i to jest nielegalne.

taa... tylko byś się cieszył jak by ci ukradł samochód ?? jak nie zauważyłeś to w tym przypadku obie strony są zadowolone (czyli gościo sprzedający i ten co kupuje) a wątpie że będzie uszczęśliwiony ten komu samochód ukradli...

EDIT: kurde pisałem pisałem a zapomniałem że już mam posta w tym temacie :( (wiem mogłem zedytować)

Re down: heh... a co cipsoft ma do tego ze sprzedaje gościo itemy?? co Cipsoft traci ?? pieniądze ?? jakie ??

Baron Kaldrick 20-04-2005 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bucik
taa... tylko byś się cieszył jak by ci ukradł samochód ?? jak nie zauważyłeś to w tym przypadku obie strony są zadowolone (czyli gościo sprzedający i ten co kupuje) a wątpie że będzie uszczęśliwiony ten komu samochód ukradli...

EDIT: kurde pisałem pisałem a zapomniałem że już mam posta w tym temacie :( (wiem mogłem zedytować)

Czyli zadowolony jest paser i kupujacy. CipSoft bynajmniej zadowolony nie jest. W przypadku samochodu tez zadowolony jest zlodziej i osoba kupujaca, nie ofiara...

Bambuko 20-04-2005 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bucik

A po co się kradnie samochody? Żeby sprzedać taniej niż nowy. I wtedt i sprzedający, i kupujący są zadowoleni.

EDIT:
Sic, wyprzedził mnie Bekuś ;/

Rybzor 21-04-2005 20:42

heh... to ja wiem czemu Bubble ma taki lvl, pewine chodzi na demony i jak przynosi mpa to sprzedaje na allegro za 100 zl i se kupuje bulki:P

Arthus Drag'Tail 22-04-2005 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
heh... to ja wiem czemu Bubble ma taki lvl, pewine chodzi na demony i jak przynosi mpa to sprzedaje na allegro za 100 zl i se kupuje bulki

LOL -.-

@Topic
Niby sprzedawanie postaci i przedmiotow, jest nielegalne..
Tylko po pierwsze: Nikt za to nie sciga (jak narazie),
po drugie: Nie do konca rozumiem, co CIPki na tym traca...
W sumie dobrze, ze chlopak "zarabia" na rodzinke, tylko ze moglby sprobowac w sposob bardziej uczciwy.

Glamri 22-04-2005 15:07

Widziałem ten odcinek uwagi, sprzedaje postacie i itemy ale kafejke ma albo bardzo tanio albo tyle tam siedzi, że ma rabaty... Bo inaczej by mu się to chyba nie opłacało - w końcu do szkoły też musi iść i chyba tak non-stop nie gra... Jak na moje mało opłacalne bo jeśli chce się an tibii zarobić to trzeba grać 11-12h dziennie... Jak nie więcej...

]v[ichal 22-04-2005 23:11

widzialem to(pokazywali jak chodiz po ghostlandzie a potem allegro) , to nic dziwnego w dzisiejszych czasach dzieciaki kombinują jak zarobić....Tym bardziej w jego sytuacji.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54.