![]() |
postaraj się jeszcze i będzie good
|
Wy ciągle z tą Bubble.Najlepszy level jaki znalażlem to Cachera,level 213 master sorc
|
Mi się nie podobało!
|
Bubble nasz noobek.
8o :D SUPER Fei'k.Podoba mi sie.Poniewaz jest z humorkiem :).A pozatym CACHERO RULEZ!!
|
Niewiem, jakie było przesłanie tej pracy.. Dużo osób pekuje, thiefuje, sharuje acc, a pretęsje o to mamy tylko do sław tibi.. Gram na Azurze więc niewiem jaka ona jest, w każdym bądź razie nic do fake'a nie mam, poza pomysłem..
Tym pk mógłbyć każdy. |
Bubble wyprzedzili już Cachero z 213 levelem i Eternal Oblivion z 210 levelem :p a Bubble ma 209 level, poza tym od kiedy Bubble jest chłopakiem?
|
wszyscy wiedzą że bubble jest najgorszym 200+ lvlem [ :P ] , ALE NIE MUSICIE MÓWIĆ W TYM TEMACIE CAŁY CZAS TEGO SAMEGO! "zostawcie bubble, faza fake, glupi fake, nie rozumiem go, rob tak dalej"....ja *******e zostawcie ten temat, Bubble i innych.. przez takich gosci jak wy ten temat ma juz 7 stron bo gadacie tylko o jednym.. Modki prosze was, usuńcie już ten temat
|
@heliwurab: Czy gdybyś ty zrobił Fake i w temacie jakieś głąby zaczęły użalać się, że ktoś tam przegonił jakiegoś gracza (graczynkę? :P), to także zaproponowałbyś skasowanie swego tematu?
I cały trud w to włożony poszedłby na marne? Interesujące... |
No wiesz.. autor tego tematu pewnie juz zapomniał o swoim fake, a jeśli nie, to przecież robił to fake aby pokazać ludzią w śmieszny sposób [sarkazm] prawde o bubble [/sarkazm]... jeśli tyle osób to zobaczyło, więc mu chyba juz na tym nie zależy.. a chciałem zeby usunęli ten temat, bo ludzie nabijają posty pisząc to, co już wszyscy wiedzą.. to na tyle :P
|
Rzeczywiście, ludzie potrafią być śmieszni...
Taki beznajdziejny fake, a komentarz jak to mało którego. :) Proponuję zamknąć. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |