Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Papież nie żyje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31098)

Sellan Sarri 03-04-2005 00:11

:(

Cisza to żałoba ..... ;(

orgizz 03-04-2005 00:12

;/

W 3 minuty po smierci papieza kolega przysłal mi pm 21:37 John Paul II has left the party.
Idioci sa wsród nas -.-
mam nadzieje ze Papiez otrzyma solidna nagrode w niebie
----o-----o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-----o----
Always look at the bright side of death.

PINGwin 03-04-2005 00:12

papież wrócił do domu Ojca....

[*]

Bucik 03-04-2005 00:13

Moim zdaniem THEO ma wielką racje... co prawda nie jestem z siebie dumny bo było mnie stać na więcej ale nawet 5 zdrowasiek odmuwionych z babcią wystarczy... wysyłacie łańczuszki siedzicie przed kompem a najbardziej mnie denerwują te czarne ubrania w tibii bo jest to bezsensowne... dlaczego robicie takie rzeczy zamiast modlić się albo robić coś w tym podobieństwie... siedząc i marnując ten szczegóny dzień przed tibią, naprawde sami się oszukujecie że jest wam smutno bo tak nie jest... mówicie na Jana Pawła II że był Wielkim Człowiekiem ale czy wy chociarz raz postaraliście się wyjść poza tibię i ten czas poświęcić na zobaczenie go ?? coprawda jestem młody i miałem okazję zobaczyć go 2 razy ale zobaczyłem tylko raz w Ełku bo za pierwszym razem nie rozumiałem kto to ?? bo byłem mały i głupi...

Niech spoczywa w pokoju wiecznym... Amen

mienio 03-04-2005 00:15

[^] nom zwała ;( brakowac go bedzie :F

Ojczul 03-04-2005 00:19

w taki dzien jak dzisiaj 2 polakuw prubowalo okrasć ludzi 2 pisalo stronki z keylogerami a 2 wyzywalo wszytkich dokola. :(
ja sie nie modlilem osobiscie poniewaz jestem ateista ale staram sie uczyci jego smierc zachowujca sie milej do ludzi w rl i w tibi :(

Pogromca pk 03-04-2005 00:28

Śpieszmy się kochać ludzi - tak szybko odchodzą...

Odszedł mój autorytet... ciężko powsztrzymać się od płaczu...
Nie zapominajmy o Papieżu.

*Aimar* 03-04-2005 00:34

Bez niego świat stał się pustym:(
Bedzie go nam brakowało[*][*][*][*]ALE NIE ZAPOMNIMY O NIM[*][*]

Fesiv 03-04-2005 00:36

Papież nie żyje

Papież był wyjątkowym człowiekiem był jedynym w swoim rodzaju nikt ani żadne państwo nie zrobiło tyle co on więc pomódlmy sie za niego a nie płaczmy i smućmy sie przecież sam napisał na kartce "ja sie ciesze i wy też sie cieszcie".To wielka strata ;(;(;(;(;(

$corcerer 03-04-2005 00:58

Papież Jan Paweł II odszedł od Nas, aby połączyć się z Ojcem. Pamiętajmy, że każdy z Nas też kiedyś odejdzie - tak jak On.

Na Waszych oczach dzieje się historia. Nie lekceważcie tego.

Wikt 03-04-2005 01:05

Zegnaj, Janie Pawle II. Zawsze byles wielkim, i wielkim zawsze bedziesz.

Apropo czarnych ubran w Tibii: zaloba to zaloba. Nie dziwcie sie. Jest to efekt rownie bliski ubraniu sie na czarno naprawde. Jutro moze ubiore sie w czarne ciuchy (w RLu), i na noc odmowie modlitwe w myslach..

Jesli w RLu tez sie modlisz, itp to granie w Tibie tego dnia jest OK.
Ale jesli nie, to sie zastanow..

Hegemmon 03-04-2005 01:56

W jakie słowa ubrać moje myśli aby można wyrazić tak wielką stratę?
Coż, najodpowiedniejsza chyba będzie chwila ciszy.
Idę teraz zagrzać ręce bo z tego wszystkiego to zeszło mi powietrze z koła w samochodzie i musiałem wymienić na zapasowe.

Lady Mexy 03-04-2005 02:12

:(

Nie umiem nawet opisac tego co czuje .. bol, rozpacz? to nie oddaje sensu.. Jan Paweł II wypelnil swa misje na ziemi, a Jego prawdziwe zycie, zycie wieczne dopiero sie rozpoczyna. Tylko, ze tak smutno tu bez Niego ... taka pustka...
Badzmy wdzieczni Bogu, ze zeslal nam na swiat tak cudownego czlowieka i ze dane nam bylo zyc w tych samych czasach co On.

Dziekuje tibia.pl za umieszczenie tego postu na stronce. Tibia.com tego nie uczynila...

M@NieK 03-04-2005 04:04

Cialem odszedł... duszą został...

YAYUUU 03-04-2005 05:37

Mogę tylko powiedzieć, że jak czytam ten temat to się łza w oku kręci.

Vashresamunuh 03-04-2005 05:46

On nam zawsze doradzal... Gdy przyjerzdzal na pielgrzymki mowil po Polsku, a teraz? Jak to bedzie? :(

Druidek of secura 03-04-2005 07:03

[*]

Ludzie, ale pomyślcie. Gdy sie urodził, nie było wiadomo kto to bedzie w przyszłości, jednak stał sie wielki. Pokazywał nam ból i cierpienie, nie wstydził sie swoich chorob, czy może teraz nie będzie Mu lepiej wraz u boku Jezusa i Matki boskiej?

LORD DIABLO 03-04-2005 07:12

Był to największy człowiek na całym świecie i napewno 2 tak wspaniałego jusz nie będzie. Wczoraj był dzień nie tylko straszny dla chsześcijan płakał cały świat bo Papierz nie zamykał się na inne religie i dlatego płakali : chsześcijanie, wiele meczetów, islam oraz prawosławni.

Sokochłap 03-04-2005 07:35

Ale już jest Mu dobrze, bo jest tam,na górze.... Razem z tym którym poświęcił całe swoje życie..... Tak jak on to powiedział.. Radujmy Się!

.... Szkoda tylko że trudno się radować,gdy odszedłeś, Ojcze Swięty....

Maethi 03-04-2005 07:35

Wczorejszy komunikat był dla wszystkich straszny.Ludzie nie wiedzieli co z sobą począć(nie wszyscy-"nikt"). Jest to przykro gdyż Karol Wojtyła był dla nas Polakiem Papieżem, a nie włochem Papieżem. Spójrzcie na to z drugiej strony, odszedł do krainy wiecznego szczęścia. Sam kilka godzin przed śmiercią napisał "Jestem spokojny, i wy bądźcie".

[`][`][`]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51.