![]() |
Cytuj:
A tymczasem mała zmiana planów. Na questa nie idziemy, jak było zaplanowane w sobotę, ale niedzielę o tej samej godzinie co wcześniej ustalono, czyli po 9.oo. Zmiana zaistniała z przyczyn ode mnie niezależnych:P |
UWAGA UWAGA
Sorki za zamieszanie ale quest ODBĘDZIE SIĘ JUTRO SOBOTA po save serva czyli ~9.30 w AB Wszyscy zainteresowani proszeni są o zbiórkę. Póki co klucza nie mamy więc pewnie będzie zrzutka ~700gp? :D Wszyscy, którzy mają zamiar z nami iść mają być już PRZYGOTOWANI nie będziemy czekać, żeby nie było żadnych opóźnień. Czas to pieniądz i na żadnych spóźnialskich nie będziemy czekać. Quest ma być szybki, prosty, przyjemny a przede wszystkim opłacalny :evul: To powtarzam SOBOTA 9.30 AB Pozdro all |
Jakie 700 gp ? idzie nas z 15 a klucz kosztuje 3 lub 5 k więc coś mi się nei zgadza :P
Btw ten quest to od 25 czy 30 lv bo jak od 25 to jeszcze z 5 wezme :P |
Ja liczyłem na jakieś 7-8 osób dlatego 700, a nie 15 osób...
*Quest jest od 25lvl *Klucz kosztuje 5000gp Fajnie jakby był przewodnik :D To by było na tyle |
Hellgate NarEsZcie
Czekałem i skiliłem na sobote :D aby jak najlepiej pomoc :evul:
Jutro bede gotów :] jeee Pozdrawiam wszystkich B) |
Cytuj:
|
Ten qest to z ice rapierem~?
|
Ey to jeśli idzie dużo osob a key kosztuje 5000gp to na lepka nie wyjdzie wiecej niz 400gp
|
Mission Acomplished :)
Quest został wykonany heheh B). Ktoś kręcil filmik (nicka nie pamietam :P), więc pewnie niedlugo bedzie na forum.
Planuje niedługo kolejną wspólną wyprawę :D Wielkie dzieki do wszystkich za współpracę. A tak nawiasem mówiąc tego dragon fetisha nie trzeba było brać... Może się kiedyś do czegoś przyda... |
Cytuj:
|
Wszystko dobrze tylko po quescie dostałem msg nie za pieknego :S:
11:20 Shakazuul: If i se u overbid me again i will put u to sleep Damgrath to samo =/ |
No to teraz wiem czemu lael nie chcial odpisac
Ye Ye Ye Gz wykonania qesta !! Kiedy suries zamieści filmik bo z checia oglądne !! ;)
@Elmer Spox te h-lvl na isarze sa tak ***** ze szkoda gadac mi raz cale eq shakazuul zabral :( |
Cytuj:
|
Up, Up@
Dla suriesa filmik sie nei nagral dobrze i nie ma =/ Up@ Jutro spróbuje Fibule ville, jak się nei uda to Darashie ville i jak się nei uda to nie będe się czaił i przelicytuje Shakazulla ::> |
hehe
Fajne sski :P tylko ze troche opusciliscie sie ze zdjeciami nie ladnie :evul: :P a jakbyscie potrzbewali kogos na questa z 30+ lvlem to sie zglaszam :P nick:Shamaniix ale do anstpnej soboty jeszcze red skull ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
@[AnElKa] jakbyscie potrzbewali kogos na questa z 30+ lvlem to sie zglaszam :P nick:Shamaniix
Planuję kolejną wspólną wyprawę. Tym razem na Dwarfen Questa, czy jak go tam zwą :p. Wymagany lvl to 32. Niedługo napiszę wiecej szczczegółów. |
kani-mani- Planuje kolejną wspólną wyprawę. Tym razem na Dwarfen Questa, czy jak go tam zwą :p. Wymagany lvl to 32. Niedługo napiszę wiecej szczczegółów
Ej a na kiedy by ten qest byl aktualny bo bym z hęcią sie wybral. dajcie jakis znak jak bedziecie wiedzieli kiedy na niego bedziecie isc |
:)
jak tam na isaze chłopaki:) B)
niedługo sooki :cup: powruci na isare 8o albo wysle wam ssy z Pandori Postac: Za***isty Soki Profesja: paladyn Lev:35(i rosnie) :cup: Pandoria jest lepsza od Isary :) Strzalek to potwierdzi 8o 8o 8o 8o |
Ej Nie expić tak szybko bo w tyle zostaje :P
a też chciałbym wybrać się z taką ekipą na questa. Chodź nie bylo mnie z wami na hellgate quest to moze jescze kiedyś na niego pójdziemy :D. |
Cytuj:
Ten $#^%$ i *&^&%$& niech spada ^%^%$^% A soki nie potrzebnie opóściłeś Isarke chociaż po tych postach wyżej to już mi sie jej odechciewa... Pozdro all ja jeszcze wytrwam na Isarce zobaczymy jak długo... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |