![]() |
Lurowanie jest hamskie... Np. wczoraj moj kumpel schodzac z dwarven bridge natknal sie na Gs'a :/ Mial chlopak szczescie, ze sie w pore zorientowal co sie dzieje :))
|
Lurowanie ma swoje +
1. Dla duzych lvl ma same plusy mianowicie sciagasz respown w inne miejsce, co powoduje ze sie respownoja nowe np.GSki i taki masterek zamiast 5 gs zajebie 10 ;p
Widzialem ze jakis koles mowil w tym tremacie ze 5 gsow to tylko UE sie da ... Co za roznica czy goni cie 5 czy 20 czy 1 ?? ;/ (no chyba ze nie zdazysz ich zjaebac do Dwarf Bridge ;p 2. Kolejnym plusem ze jakis Power Abuser sie zagapi i go zlurowane monstrum zajebie ... HeHe kilku kolesiom bym tego zyczył ]:-> Ja mam screana ze zlurowanym GS'em do Ab'dendriel :P TUBA !! :D |
mnie kiedyś zabił zlurowany GS :(
|
OJ
A wy znowu na mnie sie zucacie!!!!Pisac pozytywnie prosze!!! :D
|
Raz ktoś zlurowal gsa pod venore... akurwt chcialem wejsc do miasta. Więc mnie goni a ja hit ho z fire bala..... LOL krzyknelem nakladalem go wszystkimi hmmami a mialep z 14 a tu idze jakis rojal palek soluja gsa i gówno mi daje c z looty chociarz zdobyłem większosc expa
|
Fajne screeny! Jeżeli to nie fotomontaż z gsami to wielkie gratz! Nie każdy potrafi loornąć taką ilość.
|
co ty sobie myslisz!!! lurujesz 5 gsów potem padniesz a jakis pall na 20 lvl ktory bieze na solo i gs trafi na 5 to co on ma zrobi POMYSL ZANIM ZACZNIESZ LUUROWAC!!! :rolleyes:
|
oh wy
NIe ma zadnych fotomontarzy to raz a ten paladny na 20 lvl nie musi sie tam pchac to dwa:D
|
LoL duzo luda zginelo?? fajne ss'y
|
Spox skriny :D najlepszy ten z tymi 5 gs'ami :P
|
Nie popieram lurowania...
Bawisz sie czyims kosztem X( |
Lubisz lurować ? Cieszę się...
...a ja lubię zabijać takich jak ty. Popracuj nad ortografią...grasz w tą Tibię, a ze szkoły uciekasz? |
ze szkoly!!!
Hmm szkole rzucilem ale mam prace wiec praccuje starsi maja 2 formy:D
Wiec nie narzekam....MAm czasu od zarombu na zabawy z takimi wrednymi ludzmi jak ty! |
Wee
idz z tym loorowaniem tak nooby tylko robia niedają pograc slabszym (ale i tak fajne buahuahua) 8) 8o
|
Co wy macie do lurowania ? Lurowanie rulez, bez tego tibia nie mial by swego uroku, tam samo jak bez pk. Mowicie ze tylko nooby luruja ? ja jakos widzialem na pohu grupke 4 kolesi ( 35-40 lvl ) i se gadaja
- lurujemy dragony pod venore ? - Jasne, bedzie spoko I poszli z 2 dragonami pod venore. Ja popieram luring, mimo ze sam zginelem kilka razy pod venore. Luring & PK rulez ! |
Cytuj:
przeżywacie jak mrówki ciąże...'życzliwi' GM grozisz... 8o heh lol po prostu lol... szkoda mi wogóle słów... to jest gra służy rozrywce... a tu taka wczuwka... ładnie to tak...? to nie rl tu nie ginie się naprawdę... a lurowane monsterki hehe dają klimacik :D bo albo jest twardziel i lurujesz go dalej, albo też bierzesz na klatę i rozwalasz albo jesteś dupa i zamiast wychodzić z miasta powinieneś trainić :baby: |
nie popierdam lurowania ale zdjecia ci wyszly ( to musze przyznac) i ciekawie sie je oglada
lecz z drugiej strony nudno bylo by grac bez zlurowanych potworow |
Lurowanie może być czasem przyda sie rozrywka :D
PK, hmmmm nie lubie jak mnie spekują(a kto lubi 8o ), ale sam tez nie lubie chyba ze ktos mnie w***** ;pp |
Fajne screen shoty szkoda ze nie psozly za toba te 7 gs tak jak ten dragon to by byla jadka :]
|
Pk jesteś ale mam szacunek orzez tych kilka gs-ów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |