![]() |
Cytuj:
@Nowi Gratz @Cors Ent Witaj na pokladzie :) @Raul Trza to opic, lubelaku. |
Cytuj:
Raul placi Ci przelewem? ;) 0.7l czy 1l? :p |
szczerze przyznam że bylem pewien ze zostanie superman (nawet obstawialem za niego z kumplamy, MatKus wisisz mi dyche :P) no ale i tak wielkie gz nowym moderatorom, mam nadzieje że forum bedzie regularnie patrolowane
a to do tych ktorym sie nieudalo: nie zalamujcie sie! jeszcze pewnie bedzie nie jedna szansa na zostanie modkiem |
Cytuj:
Również ogromne gratz dla Dabka ktory mnie zaskoczyl, nie sadzilem ehh gz :p |
Gratz dla tych panów...
Cytuj:
|
gratuluję.widze nawet 2 małych power gamerów.przydadzą się :P
jednak dalej myśle że przydałby się ktoś kto gra 20h per 1 day i ma te 4 godziny do moderowania forum ;) |
Gratki panowie, ciesze sie że Dabek został bo spoko ziom <hehe> a po drugie to zajefajne szkriny daje :) ogolnie dobrze ze tacy modowie zostali :D
|
WTH?!
Qrczę... następne zerwane lokaty na marne. :/ Gratulacje dla nowych modków. Aha, i pierwszy raz słyszę o Dabku. Jakoś nie widziałem go na forum... :) No, tak, jak ma się za krewnych milionerów to trudno, by nie zyskać sympatii... powiadam wam, biednemu piasek w oczy! |
Cytuj:
EDIT: Nie ma jeszcze konktatów do nowych modów ani nic w konktakt [zajrzałem tam, bo w 'opinie i sugestie...' jest taki głupi temat i chciałem sprawdzić]. Na dodatek są tam w ogóle jakieś błędne informacje z przed paru lat. RE DOWN: Bo ogłoszenia nie było, był tylko konkurs. |
Znowu się spóźniłem i nawet nie widziałem ogłoszenia o konkursie... szkoda :/
|
konkurs na moderatorów?? dobrze wiedzieć że coś takiego było, a zresztą i tak bym sie nie zgłaszał bo uważam że to dupna robota. Gratuluje tym co przeszli przez sito twardych eliminacji i grożnych werdyktór jury, teraz to dopiero bedzie pokasowanych tematów, życze miałej i owocnej pracy w pilnowaniu porządku na tym cudownym forum o najglupszej grze na świecie
to mówiłem ja Pacek |
Nom, życzę udanej pracy na nowym stanowisku. Wybór Cors Enta i Dabka wydaje mi sie dziwny (ale ostatnio mało na forum siedze).
@Raul Wiedziałeś, a czym płaciłeś? Euro ostatnio dobrze stoi |
Cytuj:
P.S. Pisze się Dwimenor a nie Dwimmenor. (Odwrotny Syndrom Hege?) @SuPeR(Down) ^.^ |
Dwimmenor, powiedz to Heggemonowi.
|
Cytuj:
@Dwim Czekam aż mi odpowiesz w tamtym topic o niemożliwym, tylko nie zapomnij ;p. @Topic Gratz for you, ale widzocznie nie czytaliście dnia z życia moedratora (by Dwim bodajże) :). Następnym razem, skasuję się wiek, zmieni się avatar, zrobi 70 lvl i się zobaczy jak to będzie z tym moderowaniem ;)) PS. Noi się otsa skasuje w końcu, kiedyś trzeba. |
Czemu Cors Ent sie jeszcze nie wypowiadal?Moze jeszcze nie wie?hrhr
|
Cytuj:
|
@Thero
Oj odpisze, odpisze. Spokojna głowa. @Dj Z tym dowiadywaniem się to jest zabawna sprawa. Żebyś widział moją minę, jak chciałem odpowiedzieć wczoraj na jakiegoś posta, zjeżdżam na dół strony i widzę pod "odpowiedz" mój nick na niebiesko......wtedy jeszcze bodajże newsa na stronie nie było. |
ja nawet nic nie wiedzialem o konkursie lol -.-
|
Cytuj:
Co do kontaktow to wieczorem ich dodam, nie pali sie z tym ;) I o jakich blednych informacjach mowisz? Po ostatniom konkursie wszystko zaktualizowalem i wszystko jest dzialajace i aktualne(Poza tymi paroma modkami ktorzy teraz zostali wybrani). Jesli widzisz jakies bledy to czemu nie piszesz w temacie z bledami o tym jeszcze? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |