Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowi moderatorzy forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32252)

Magus 16-04-2005 02:00

Cytuj:

Ej byście Tanę wybrali to przynajmniej byście się dofeminizowali
Ta, imho przydala by sie jeszcze jedna kobieca reka no ale ja tu tylko sprzatam.
@Nowi
Gratz
@Cors Ent
Witaj na pokladzie :)
@Raul
Trza to opic, lubelaku.

Dr. Omader 16-04-2005 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus
@Raul
Trza to opic, lubelaku.

To teraz juz wiem dlaczego byles za nim!
Raul placi Ci przelewem? ;)
0.7l czy 1l? :p

Specter 16-04-2005 06:50

szczerze przyznam że bylem pewien ze zostanie superman (nawet obstawialem za niego z kumplamy, MatKus wisisz mi dyche :P) no ale i tak wielkie gz nowym moderatorom, mam nadzieje że forum bedzie regularnie patrolowane

a to do tych ktorym sie nieudalo: nie zalamujcie sie! jeszcze pewnie bedzie nie jedna szansa na zostanie modkiem

O$try 16-04-2005 06:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Tak na początek to chciałbym powiedzieć, że jak coś z***ie to nie moja wina. Dopiero się uczę. I jeszcze jedno, wiedziałem od początku, że wygram. :P

Eh Raul tak jak ci mówiłem na gg, podpowiedzialem ze na jaja masz pisac zgloszenie, no i stalo sie - wygrales ;)

Również ogromne gratz dla Dabka ktory mnie zaskoczyl, nie sadzilem ehh gz :p

Charlotte Makantana 16-04-2005 08:32

Gratz dla tych panów...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
I jeszcze jedno, wiedziałem od początku, że wygram. :P

"SKROMNOŚĆ" GODNA PODZIWU...

PiXik 16-04-2005 08:52

gratuluję.widze nawet 2 małych power gamerów.przydadzą się :P
jednak dalej myśle że przydałby się ktoś kto gra 20h per 1 day i ma te 4 godziny do moderowania forum ;)

Vekegi 16-04-2005 09:01

Gratki panowie, ciesze sie że Dabek został bo spoko ziom <hehe> a po drugie to zajefajne szkriny daje :) ogolnie dobrze ze tacy modowie zostali :D

TheNatoorat 16-04-2005 09:05

WTH?!
Qrczę... następne zerwane lokaty na marne. :/

Gratulacje dla nowych modków.
Aha, i pierwszy raz słyszę o Dabku. Jakoś nie widziałem go na forum... :)
No, tak, jak ma się za krewnych milionerów to trudno, by nie zyskać sympatii... powiadam wam, biednemu piasek w oczy!

Bambuko 16-04-2005 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
[...]dobo i gremlin tak samo, n3m1 chyba tez, tak[...]

Jak przyszedłem na forum to modami byli bosal, MatKus, Yogi i Dobo. Po jakimś czasie MatKus dał niusa, że wybrali nowych modów i są nimi n3m3s!s i Gremlin. Potem już zaczęły się konkursy [pierwszy konkurs był poprzedzony przez 'nominację' przez Matiq gimliego, kotomaniaka i mnie na największych spammerów, gdzie MatKus napisał posta, że gimli jest super i w ogóle go kochają, więc już wtedy ludzie mówili, że będzie modem].

EDIT:
Nie ma jeszcze konktatów do nowych modów ani nic w konktakt [zajrzałem tam, bo w 'opinie i sugestie...' jest taki głupi temat i chciałem sprawdzić]. Na dodatek są tam w ogóle jakieś błędne informacje z przed paru lat.

RE DOWN:
Bo ogłoszenia nie było, był tylko konkurs.

arvegil 16-04-2005 09:49

Znowu się spóźniłem i nawet nie widziałem ogłoszenia o konkursie... szkoda :/

Pacek 16-04-2005 09:53

konkurs na moderatorów?? dobrze wiedzieć że coś takiego było, a zresztą i tak bym sie nie zgłaszał bo uważam że to dupna robota. Gratuluje tym co przeszli przez sito twardych eliminacji i grożnych werdyktór jury, teraz to dopiero bedzie pokasowanych tematów, życze miałej i owocnej pracy w pilnowaniu porządku na tym cudownym forum o najglupszej grze na świecie

to mówiłem ja Pacek

djkuter 16-04-2005 09:57

Nom, życzę udanej pracy na nowym stanowisku. Wybór Cors Enta i Dabka wydaje mi sie dziwny (ale ostatnio mało na forum siedze).
@Raul
Wiedziałeś, a czym płaciłeś? Euro ostatnio dobrze stoi

Dwimenor 16-04-2005 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Dwimmenor oraz P.l będą moderatorami działów związanych z multimediami, gazetek, poradników, newsów i FAQ.

Yeach, poradniki, to jest to:cup:

P.S.
Pisze się Dwimenor a nie Dwimmenor. (Odwrotny Syndrom Hege?)

@SuPeR(Down)
^.^

Bambuko 16-04-2005 10:02

Dwimmenor, powiedz to Heggemonowi.

Thero 16-04-2005 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
-potem odpadlo pozostale 55~ osob,
-zostalo 7 kandydatow,
-modkami zostalo 5

Te 7 dało najwięcej, a potem klasyczna partyjka przy kości od gry z siedmoma oczkami? ;p

@Dwim
Czekam aż mi odpowiesz w tamtym topic o niemożliwym, tylko nie zapomnij ;p.

@Topic
Gratz for you, ale widzocznie nie czytaliście dnia z życia moedratora (by Dwim bodajże) :).

Następnym razem, skasuję się wiek, zmieni się avatar, zrobi 70 lvl i się zobaczy jak to będzie z tym moderowaniem ;))

PS. Noi się otsa skasuje w końcu, kiedyś trzeba.

Dj Fara0n 16-04-2005 10:44

Czemu Cors Ent sie jeszcze nie wypowiadal?Moze jeszcze nie wie?hrhr

Gimlos 16-04-2005 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
Czemu Cors Ent sie jeszcze nie wypowiadal?Moze jeszcze nie wie?hrhr

Wie, ale po co sie wypowiadac? Lepiej zabrac sie do pracy :)

Dwimenor 16-04-2005 11:05

@Thero
Oj odpisze, odpisze. Spokojna głowa.

@Dj
Z tym dowiadywaniem się to jest zabawna sprawa. Żebyś widział moją minę, jak chciałem odpowiedzieć wczoraj na jakiegoś posta, zjeżdżam na dół strony i widzę pod "odpowiedz" mój nick na niebiesko......wtedy jeszcze bodajże newsa na stronie nie było.

-Res- 16-04-2005 11:18

ja nawet nic nie wiedzialem o konkursie lol -.-

Dr. Omader 16-04-2005 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
EDIT:
Nie ma jeszcze konktatów do nowych modów ani nic w konktakt [zajrzałem tam, bo w 'opinie i sugestie...' jest taki głupi temat i chciałem sprawdzić]. Na dodatek są tam w ogóle jakieś błędne informacje z przed paru lat.

No tak zpaomnialem o Yogim :/

Co do kontaktow to wieczorem ich dodam, nie pali sie z tym ;)
I o jakich blednych informacjach mowisz? Po ostatniom konkursie wszystko zaktualizowalem i wszystko jest dzialajace i aktualne(Poza tymi paroma modkami ktorzy teraz zostali wybrani). Jesli widzisz jakies bledy to czemu nie piszesz w temacie z bledami o tym jeszcze? :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37.