Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Muzyka schodzi na psy... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32352)

Wufei 17-04-2005 21:21

to zostaje tylko radio! wg mnie EOT... nic sie już więcej nie wniesie do tego tematu wojna metal vs techno / hip hop będzie chyba zawsze...

Mar Cin 17-04-2005 21:23

Ja tam słucham, to co akurat mi się spodoba... najbardziej lubię metal, ale nie czuje jakiej¶ ujmy na honorze, jak posłucham hh (najbardziej lubię amerykański, ale niektóre polskie kawałki też fajne) czy nawet popu (ale techno niecierpię). IMHO to, że czasem posłucham jakiej¶ "ciłałły" czy ketchup song, nie znaczy, że jestem jakim¶ chorym na mózg, skończonym idiotom z zespołem downa i dysmózgi± -.- Wyzywanie innych, za to, że słuchaj± takiej a takiej muzyki to debilizm... o gustach sie nie dyskutuje :P

Kerin Tale 17-04-2005 21:27

Wufei Dj Jean jest mało kompetentny...sprzedawczyk czy artysta?
my¶lę ze sprzedawczyk.....i on nie tworzy techno :|

Industrial to bardzo dobry gatunek muzyczny sam słucham :) i polecam

Dobo: może i widzisz róznice ale nie zauważasz różnic między komercj± a muzyk±...

Wufei 17-04-2005 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mar Cin
Ja tam słucham, to co akurat mi się spodoba... najbardziej lubię metal, ale nie czuje jakiej¶ ujmy na honorze, jak posłucham hh (najbardziej lubię amerykański, ale niektóre polskie kawałki też fajne) [...]

lol, ludzie lubi± amerykański hip hop bo nie wiedz± o czym oni rapuj±/¶piewaj±
...
przykład 50 cent - candy shop: [...] I'll take you to the candy shop i'll lick you like a lolipop [...] I'm trying to explain baby best how i can i melt on your mouth not on your head[...]

moge sie założyć ,że większo¶ć forumowiczów nie wie co tam jest napisane... -.- (kawałek candy shop)

Kerin Tale 17-04-2005 21:29

Mar Cin to czego słucha przeciętny człowiek(nastolatek) raczej nie jest kwesti± gustu tylko tego co jest akurat na topie...nie licz±c metalu i wg mnie gównianego hip-hopu...ale to już sprawa drugorzędna...w ogole szkoda gadać na ten temat moje mniemanie jest zupełnie odmienne niż wasze...a szkoda

Dan the Automator 17-04-2005 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kerin Tale
Dobo: może i widzisz róznice ale nie zauważasz różnic między komercj± a muzyk±...

Oczywi¶cie że widze :-) Nie wiem do czego zmierzasz? SPotkałem się i z niekomercyjna (ba, nawet jaki¶ underground poznałem :d) jak i z komercyjn±.

Mar Cin 17-04-2005 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wufei

Ja jako¶ (dziwnym zbiegiem okoliczno¶ci) rozumiem, o czym oni ¶piewaj±, i dlatego IMHO połowa amerykańskich (i 95% polskich :P) piosenek to shit :P ale co niektórych s± całkiem niezłe.

Uncle Warrior 17-04-2005 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wufei

Mów za siebie -.-"

Wufei 17-04-2005 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
Mów za siebie -.-"

napisałem ponad połowa..nie musisz sie w niej znajdować
ja rozumiem co rapuj±

$corcerer 17-04-2005 22:29

"A nie mówiłem?"

Zamykam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48.