![]() |
to zostaje tylko radio! wg mnie EOT... nic sie już więcej nie wniesie do tego tematu wojna metal vs techno / hip hop będzie chyba zawsze...
|
Ja tam słucham, to co akurat mi się spodoba... najbardziej lubię metal, ale nie czuje jakiej¶ ujmy na honorze, jak posłucham hh (najbardziej lubię amerykański, ale niektóre polskie kawałki też fajne) czy nawet popu (ale techno niecierpię). IMHO to, że czasem posłucham jakiej¶ "ciłałły" czy ketchup song, nie znaczy, że jestem jakim¶ chorym na mózg, skończonym idiotom z zespołem downa i dysmózgi± -.- Wyzywanie innych, za to, że słuchaj± takiej a takiej muzyki to debilizm... o gustach sie nie dyskutuje :P
|
Wufei Dj Jean jest mało kompetentny...sprzedawczyk czy artysta?
my¶lę ze sprzedawczyk.....i on nie tworzy techno :| Industrial to bardzo dobry gatunek muzyczny sam słucham :) i polecam Dobo: może i widzisz róznice ale nie zauważasz różnic między komercj± a muzyk±... |
Cytuj:
... przykład 50 cent - candy shop: [...] I'll take you to the candy shop i'll lick you like a lolipop [...] I'm trying to explain baby best how i can i melt on your mouth not on your head[...] moge sie założyć ,że większo¶ć forumowiczów nie wie co tam jest napisane... -.- (kawałek candy shop) |
Mar Cin to czego słucha przeciętny człowiek(nastolatek) raczej nie jest kwesti± gustu tylko tego co jest akurat na topie...nie licz±c metalu i wg mnie gównianego hip-hopu...ale to już sprawa drugorzędna...w ogole szkoda gadać na ten temat moje mniemanie jest zupełnie odmienne niż wasze...a szkoda
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
napisałem ponad połowa..nie musisz sie w niej znajdować ja rozumiem co rapuj± |
"A nie mówiłem?"
Zamykam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |