Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   (ELYSIA) SUPER SMIESZNE PK BR !!!!! GOOD LOOT(mpa) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32948)

Dathiuss 05-05-2005 19:09

^^

Niezle mu dokopales Nadin :>

Pogromca pk 05-05-2005 22:50

Lol demonic przestan sie podniecac levelem, i zmien sobie w pierwszym poscie z "najlepszy pall" na "najwyzszy level pall". Bo najwyzszy level wcale nie robi cie najlepszym, imo jestes nubem -.-
Zaraz wyskoczysz i powiesz ze nie mam takiego levelu i $#^@^#$^ (to ci akurat najlepiej wychodzi ^_^)

Polaczek jestes i tyle =D

Demonic 05-05-2005 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pogromca pk
Lol demonic przestan sie podniecac levelem, i zmien sobie w pierwszym poscie z "najlepszy pall" na "najwyzszy level pall". Bo najwyzszy level wcale nie robi cie najlepszym, imo jestes nubem -.-
Zaraz wyskoczysz i powiesz ze nie mam takiego levelu i $#^@^#$^ (to ci akurat najlepiej wychodzi ^_^)

Polaczek jestes i tyle =D

LOL

tibia.pl nooby :p (nie mowie o wszystkich)

Pogromca pk 07-05-2005 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonic
LOL

tibia.pl nooby :p (nie mowie o wszystkich)

"Powiedzial co wiedzial"
Idz na tibia.de, mozliwe ze zrozumiesz cos z tego co pisza. :)
(Jak odejdziesz to bede mogl powiedziec "tibia.pl nooby - ale juz jednego mniej")

U r h level u kool u get lost!

Vitihud 07-05-2005 18:02

Plz daj nowy filmik :) Tylko, że zabij więcej ludzi :P

Kietzel 07-05-2005 23:27

Cytuj:

gdybys sie nauczyl angielskiego to zoabczylbys ze na tibia.de kazdemu sie podoba i kazdy mowi "nice aim" albo " great movie".......

idz sie poucz anglika anie przed kompem siedzisz i jakies bzdury na forum piszesz... :baby:

Demonic juz ciebie troche znam i twuj angielski tez nie jest jakis niesamowity chyba ze z innym ownerem rozmawialem...Tak wiec wybacz jesli nie poznalem wszystkich owneruw.I powodzenia w kopalni 24/7

Kietzel 09-05-2005 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevis
Szkoda ze chara sprzedałeś Demonic może niedlugo pójde do ciebie na morgane tym razem jako m sorc :) trzymaj sie

ps
troche przesadziłeś z tym mpa :P

May 09 2005, 01:22:49 CET Killed at Level 75 by Kietzel Pierce

To dostaleś bilecik na morgane.
Powodzenia moze was tam odwiedze..

Rincewind 09-05-2005 15:34

heh Demonic nie podniecalbym sie tak na twoim miejscu postacia. Moze i lvl masz duzy ale takie skille to moj kolega mial na 50 lvlu. (nawet o 1 wiekszy dist).

Tomek14 09-05-2005 17:37

Nie rozumiem Cie Demonic, mnie wysoki lvl w Tibii nie rajcuje jakoś, podziwiam natomiast ludzi nawet z niskim lvlem, którzy zawsze pomagają, wykazują się inteligencją w prawdziwym życiu jak i w Tibii i ludzie odpowiedzialni i samodzielni. Wybacz, ale z w sposób w jaki podchodzisz do życia, marnując go na granie w Tibie nie świadczy o Tobie najlepiej. Gdybyś chociaż 1/10 czasu grania poświęcil na nauke, chociażby języka angielskiego, może mialbyś szanse coś osiągnać prócz wysokiego lvla.

Reasumując, nie wróże Ci kariery, być może będziesz zarabial, robiąc postacie do Tibii na zamówienie. Może dojdziesz do takiej wprawy, że 100 lvl będziesz robil w mniej niż miesiąc a to już spory zarobek, jeśli wziąć Twoje predyspozycje umyslowe i nie tylko.

Mam nadzieje, ze cos wyniesiesz z tego posta, jak i ogolnie z tego tematu i zaczniesz w koncu normalnie zyc.

Pozdrawiam

Demonic 09-05-2005 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kietzel
May 09 2005, 01:22:49 CET Killed at Level 75 by Kietzel Pierce

To dostaleś bilecik na morgane.
Powodzenia moze was tam odwiedze..

postac juz nie moje sprzedalem na 83....

Demonic 09-05-2005 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kietzel
Demonic juz ciebie troche znam i twuj angielski tez nie jest jakis niesamowity chyba ze z innym ownerem rozmawialem...Tak wiec wybacz jesli nie poznalem wszystkich owneruw.I powodzenia w kopalni 24/7

na elysi gralem sam

Wypas 10-05-2005 11:44

Cytuj:

na elysi gralem sam

No własnie się przyznałeś, że teraz juz sam niegrasz. ;)

BOtter 10-05-2005 19:39

Ohoho
Są tacy Polacy co lubią br ??

Ps: br nie są cool, zwłaszcza wtedy kiedy se trenujesz i Ci zabijają stwora :/

Demonic 11-05-2005 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas
No własnie się przyznałeś, że teraz juz sam niegrasz. ;)

wypas zakonczmy klutnie. na elysi gralem sam sellnelem char na 83.
na morganie gram z kolega bo nie jestem komputerowcem zeby grac 24/7.
ty nie jestes noobem bo masz maly lvl etc..

LOOZ :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52.