![]() |
Pomocy
Pierwszy raz wybrałem się na lodową wyspe (Senje).Chciałbym was poprosic abyscie napisali mi co trzeba napisac do Andersona żeby przyplynac do Nelsona.
Prosze o szybką odpowiedz,ponieważ stoje tu juz 2 dni i niewiem co robic. |
Trzeba napisać "hi", a potem nazwę wyspy, na której npc Nelson się znajduje, a potem "yes".
|
Yeti!!!!!!!!!!
HEH Yeti to wielka tajemnica. Niezwykle rzadki i dosyć mocny potwór. Ja bym chciał tylko powiedzieć ze kilka razy udało mi sie z mojimi kolegami spotkać go było dość ciekawie.............. lecz nikt z nas nie przeżył. Spotkaliśmy go blisku punktu E. Tam gdzieś chodzi sobie ale to nie oznacza że jest tam jego resp może byc na każdej części wyspy. X( teraz to bym go zabił z kolesiami ale już mamy problem ze znalezieniem go X(
|
co do pkeruw ja gram na non-pvp ;) poradnik zrobiony jest dobze mapki tez ladne brawo (mam nadzieje ze nie opiszesz mojego expowiska) :p
|
spox poradnik dla tych co nie znaja respu na lodowych wyspach. przydatna rzecz.
|
Fajnie, zawsze mnie ciekawily podziemia Foldy balem sie tam chociaz na niskim lvl gdy tam expilem a jak mialem wysoki nie mialem czasu :p
Thx za mapke fajna rzecz i pzyteczna miej osub dzieki tobie padnie ;) Level :32 Vocaction: Royal Paladin Skills: 68.52 Swiat: Astera Skille slabe bo non pvp narska ! |
Cytuj:
Koles czepiasz sie szczegolow wane ze jest taki poradnik jak ci cos niepasi to rusz tyłek zaprzeproszeniem i zrob sam :) bo jak bytego poradnika nikt nik nie zrobil to bys niewiedzial ze takie wyspy pewnie istnieja na tibi :D |
Komentarz
Ogólnie rzecz biorąc 9/10. Można by było dodać jeszcze kilka szczegółow (np. co znajduje się w Senja Castle), pozatym wszystko jest git. ;)
|
eee...
dobry poradnik
|
Cytuj:
@re: Kamos A komu by się chciało to czytać? Napewno nie mnie... obrazki plax :) |
Co mam napisac zeby wrocic z Foldy? Nie piszcie "napisz gdize chcesz poplynac" albo "hi i nazwa wyspy" Napiszcie DOKLADNIE to co mam powiedziec bo i ja i pewnie pare osob nie wie co napisac.. probowalem: carlin, main, home, go back, kazodroon.. i nic..
|
Wpisz TIBIA.
Hi tibia yes i już jesteś w domku ;) (tzn. na mainie) |
czy jest inne wyjście z -3 poziomu prucz tego w podziemiach zamku senji ?
|
teraz byłem na wyspach i niewiedziałem jak wrócić :D:D próbowałem powiedzieć : Carlin, mainland, nielson etc i nie wiedziałem co zrobić :/ spytałem się tutora a tu trza powiedzieć hi tibia yes....
ups nie przeczytałem całego tematu hyhy |
Cytuj:
|
tylnie wejscie
Mój pierwszy post :baby: witam wszystkich :]
no więc postaram się odpowiedzieć na kilka pytań Cytuj:
Po pierwsze potrzebny jest klucz z poziomu -1 podpowiem ze znajduje sie w skrzynkach kolo fire fildów. Gdy go mamy udajemy sie w miejsce gdzie na tym poziomie jest mino archer uzywamy klucza zabijamy archera na koncu korytarza uzywamy kilka destroy fildow i między dwoma kamieniami kopiemy dziure kilofem i magicznym sposobem jestesmy na -3Do skarbca dostac sie nie mozna. Chyba :P sry za bledy ale moge mam na to papiery :evul: |
Grazt
Świety podręcznik tylko jedno mnie zastanawia jak długo bym musiał chodzić po foldzie żeby spotkać Yeti?? 8o
|
Czy lodowe wyspy są też dla facc, czy tylko dla Pacc (chce poskilować dista)
|
Lodowe wyspy są dla wszystkich ;p
JEŚLI KTOŚ ZNA DOBRE EXPOWISKA DLA 15-20LVL (KNIGHTA) TO NIECH PISZE ;) !!! Gratuluje dobrego poradnika !!! ;) |
Niedlugo wyruszam na te wyspy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |