Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Annihilator (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3334)

Zigi 31-03-2004 23:48

blad

Zigi 31-03-2004 23:48

Cytuj:

2. W present pack są soft boots ktore maja dokladnie takie samo dzialanie jak life ring. Tylko poprostu sie nie wyczerpuja Ale wezcie pod uwage to ze wypadaja one z orca warlorda ;] A taki stone cutter co ma 50attacku i 30deffa i jest jednoreczny..... masakra ) Powinna tam sie znajdowac jeszce jedna skrzynia Z thunder hammerkiem I z super mega kuszą zeby kazda profesja miala do wyboru bron

chyba z twojego starego ..

Po huj piszesz takie herezje !

Pacek13 01-04-2004 19:05

Jak to jest prawdziwe to przestane grac w Tibie :D

blejz 01-04-2004 20:40

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Pacek13
Jak to jest prawdziwe to przestane grac w Tibie :D
to przestan. bedzie latwiej sie logowac... noob plx ? :P

Aexer 02-04-2004 01:10

Przestancie to prawdziwy Qest inchilatora tylko CO BYLO W PREZENCIE !!! ;]

Aexer 02-04-2004 01:12

To jest prawdziwe najwyzsz Qest z możliych :P tylko dt to zrobilo ale i tak h*j im w d**e :]

Wieczny Pustelnik 03-04-2004 07:22

buuuuuu

Nie przeżyłbym ani sekundy!!!!!!!!!!!! :D

Bebilon 03-04-2004 09:42

Bez Tibi Boot by nie im sie nie udalo.
Po tym mieli taki ladny ban :]

krzykul 26-07-2004 14:47

wiecie co jest w prezenciku??

jak by ktos nie wiedzial co sie dostale z prezento to zapraszam tu----->

http://www.tibia.gamigo.com/forum/sh...threadid=57278

wojownik11 26-07-2004 16:16

Ta Soft Buty lecom z Orc Warlorduw Gratz za pomysłowość a demon armor z ratuw?!
Moze Sword of Valor z Rabbituw?!

Niekomentuje tego typa. :baby:

Genesis 007 26-07-2004 16:20

Buhahahahahaha...Chłopie :D To żeś mnie rozbawił. Ale mówiąc serio, to prawda że z tego Questu co panowie wykonali (Del'toro rzecz jasna) wypada Stonecutter axe.Ale nie jest on zawartością prezenciku!!! X( . Nagrody z tego questu są takie: Demon Armor , Stonecutter axe , Magic sword i ten prezencik (w którym znajdą się prawdopodnie soft bootsy, G armor i stell bootsy, ale czy to prawda to nie wiem). Jedyną wadą tego questu jest ta żę nie można tych wszystkich rzeczy wziąść ;( . W tym problem jest, iż można wybrać tylko jedną z tych rzeczy.. :(

Drizzt Do'Urdenn 26-07-2004 16:57

Cytuj:

Nagrody z tego questu są takie: Demon Armor , Stonecutter axe , Magic sword i ten prezencik (w którym znajdą się prawdopodnie soft bootsy, G armor i stell bootsy, ale czy to prawda to nie wiem).
Zal mi ciebie. Po cholere tez wymyslasz?? Juz od dlugiego czasu na innych forach kraza screeny z przedmiotem z prezentu. A jest nim Anihilator teddy bear. I mi tu nie wymyslac noobki

PiXik 26-07-2004 17:07

A ja jakoś słyszałem że ainhalatora zrobili na antice jako pierwsi ludzie i myśle że buble też go zrobiła(czy ta wesoła paczka osub nia grająca)Hmmm używali makro czy tibia bot kto wie:P
W prezencie jest chyba tedy bear tak pisze w encyklopedii tibi:-) albo jest losowane.
btw.Żaden polak of cors ainhalatora nie zrobił to ja bede pierwszy jeszcze 68lvli:P jk:)

Astczarny 26-07-2004 18:26

Widziałem juz te screeny 100 razy i zawsze mam ochote zobaczyć je jeszcze raz - najtrudniejszy quest w Tibii i jak to wygląda... 6 demonów wokóło Ciebie... Gratz Del'Toro! Widziałem też filmik na Tibii cam z Anihilatora, jest na Tibii.de, ale zamkneli forum, więc nie moge dać: linku.

gietol Julera 26-07-2004 19:49

"del'toro i know u have pawer but u dont have brain "
ten cytat jakiegos gracza z isary uznalem za godny wszystkiego :)
del toro sa naprawde silni co widac po wykonaniu anhilaora

Gimlos 26-07-2004 20:01

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
A ja jakoś słyszałem że ainhalatora zrobili na antice jako pierwsi ludzie i myśle że buble też go zrobiła(czy ta wesoła paczka osub nia grająca)Hmmm używali makro czy tibia bot kto wie:P
W prezencie jest chyba tedy bear tak pisze w encyklopedii tibi:-) albo jest losowane.
btw.Żaden polak of cors ainhalatora nie zrobił to ja bede pierwszy jeszcze 68lvli:P jk:)
Cycobujca na Lunarze

Strykkar 26-07-2004 21:01

:)

Ingek zrobil Annihilatora z 3 innymi sorcami, to nie bylo trudne, zrobili go w 3 czy 5 sekund nie pamietam, film byl nudny bo tak naprawde nic ciekawego nie pokazali :P Del'Toro sie meczyli bo zabijali wszystkie 6 demonów, mogli poprostu zabic te 2 przed drzwiami, Paladinka robila annihilator ale padla, 2 wtedy zrobilo i 2 padlo.Co do Del'Toro to podobno teraz sa w porzadku, na poczatku kiedy powstawala Isara chcieli zeby panowal na nim pokój ale sie nie udalo, nie wiem co sie pózniej stalo, ale zaczeli walczyc, i Gottar padl 2 razy przez nich, oczywiscie walka byla nie fair, ich bylo 15 on jeden, oczywiscie jak to zwykle bywa na wojnie, wykorzystuje sie liczebnosc by zabijac tych lepszych, takze na innych swiatach.Na Isarze gottara zabijalo kilku, na Julerze Setzera Gamblera zabijalo kilku, na Valorii Huch'neta kilku...

Co do tego prezentu to nikt nie wie co jest ... Kazdy sie boi wziasc bo mu jeszcze 1GP wyskoczy i bedzie wal, kto wie, moze tam sa te wszystkie przedmioty, ale ja nic nie mówie bo nie plotkuje...
Co do tych Soft bootsów to nawet na Tibia.pl bylo ze z Orc Warlorda wypadaja Soft Bootsy ;) Co do tego ze Soft Bootsy regeneruja Mane i HP to sciema, kolesie dostali na Test Serverze i nic ...

Niektozi z was sa smieszni, nie powtarzajcie róznych rzeczy które dowiedzieliscie sie od 10 lvlów.

C u

Karwa 26-07-2004 21:01

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
Cycobujca na Lunarze
Aartus Danubia

Strykkar 26-07-2004 21:02

:)

Huch'neta Kilku próbowalo zabic, Sorry!! On jest nie do pokonania ;)

Villen 26-07-2004 21:02

@Drizzt

Tak tylko ma fajny opis^^ bylo cos w stylu:"przeszedlem tego cholernego anihilatora tylko po tego zasranego misia" cos takiego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21.