![]() |
Lol
Sprawdziłem na Tibi.com, tak postać naprawdę istnieje! Dednela 2 razy, ale w to nie wierze!
W dodatku jak kiedyś można było dojść do Ghoula to można było sellnąć w sklepie z niego sprzet: Brass Armor i chyba Scale Armor, a tu na tibi.pl nic o tym loocie nie ma. Lol P.S. zrobienie takiego fake'a zajełoby ok.10-30minut. |
Ehehhe
Brass armor wypada z mino maga a nie z ghoula i nadal można to sprzedać(150), do ghoula nigdy nie było dostępu a do minomaga chyba też nie. TYLKO , kiedyś GM przysummonował mino maga sunriseowi i jego przyjaciołom i zabili(stąd sunrise ma brass arma<bo ma>). Od początku ten temat był mało wiarygodny, jest od cholery rookstayerów i dlaczego akurat jakiśtam 15 lvl miałby zdobyć klucz do mino maga i w dodatku zrobić questa. (O tym że CIPy nie dałyby dwarvena na rooku nie wspominając). |
To w końcu nie rozumiem on tego questa zrobł czy nie .. ?
|
Praktycznie nie
|
A ja mam taki błąd że widac 1 bp na zdjęciu a otworzone 2 i niema takiego znaczku w góre :D :D :D :D
|
hehe
No bo gostek ma drugi plecak w 1 plecaku(na plecach)
|
Nah, głupia literówka :(. Tak ładnie się zapowiadało.
@up: widziałem ss jak sunrise walczy z minomagiem, ale to był ss z testa(stwierdzam tak bo walka toczyła się obok bear roomu. Za chwile zedytuje pierwszego i podważe wszystkie argumenty poza literówką.<zedytowane> |
To wszystko to OTS na 7.4. Też umiem taki fake filmu zrobić. A na końcu dlatego tak szybko sie film skonczyl bo był kick -.- Od razu po sprawdzeniu Look na spike sword.
|
Screen to Fake bo jest w dziale Fake'i czyż nie? :P a co do questa, jest to mozliwe ale nie na 15lvlu -.- moj kumpel chce go wykonac ale... wiecej nei powiem bo zabronione :P
@down: -jak nie mam kumpli? :P - aa to takie buty najpierw tam bylo :P |
up:
więcej nie powiesz bo: -nie masz kumpli -a jeśli nawet masz to nie ma takiego questu dostępnego dla nie go bo nawet nie wie jak go zrobić po drugie ... to było pierw w filmach/zdjęciach a potem zostało przeniesione tu. .. |
Z wypowiedzi master slayera(55 lvl rook)na tibia.de forum (tematu nie pamiętam, ale był ss z mino magiem obok bear roomu) wynika że Mino mag został przysummonowany przez GM, i raczej nie był to test serv bo... sunrise ma brass armora, więc musiał bić mino maga w normalnej tibi, a spike pewnie dostał za lvl.
A teraz pytanie za sto punktów..... Skąd sunrise ma żółty backpack !?!?!? |
Cytuj:
|
Sunrise i fake
Z zsummonowanych potworkow nie wypadaja zadne przedmioty jakby ktos nie
wiedział :p pozatym jest to fake na 100 % - Sword of Fury ??? LOL |
ludzie przeciez wiadomo juz ze to fejk wiec spokoj dajcie ;)
@up: Jak pojdziesz na ta wyspeke gdzie jest spike sword na rooq i spojrzysz na tabliczke to pisze sword of fury... |
..........
|
Ja jush nie wiem czy wierzyc czy nie :baby:
|
A moze ?
Coś mi się nie chce w to wierzyć, a możę jednak on to ma. 8o Chyba se zrobie tam postać i poproszę go o pokazanie owej broni na trade.
|
Cytuj:
Jakby ktoś nie wiedział, to spike sword z rooka nazywa się SoF. Ponadto jest zasypany tunel na części dla PACC, który z tego co pamietam nazywa się "Maze of Fury". @SaTy: plx, nie pisz więcej takich inteligętnych postów, bo mają za wysoki poziom. Z żadnym słownikiem nie moge zrozumieć twoich, zapewne celnych, uwag. -.- @Wymi@t@cz: Życze ci powodzenia. Jeśli będe online, to zapewne by coś sprawdzić. Szansa, że uda ci się złapać fotke wynosi 0,(0)1 . ;] |
Widziałem to już na tibia.org.pl :D Gratz :P
|
Przecierz wiadomo że to fake, spójrzcie na temat Sword of Fury(spike na rooku) - pierwszy fake movie. Jeżeli się myle to sorry.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |