![]() |
Nie no ta gildia chyba jest w pierwszej 3 na serwerze... paczka niby kumpli a nie moga sie obronic prezed jakims kolesiem ktoremu sie bardzo nudzi w domu i zaczal sobie ja huntowac..... mozecie miec 15lvl ale w kilki spokojnie byscie mu dali rade.... i to ma byc gildia? ;/ nie chcialbym was widziec w walce z inna gildia... czyzby byla to porazka do 0 ;]
|
Eternal Cid: Jak widze wypowiedzi n00bow jak Ziomek z hessling to mi sie hcce ich zabijac. POWODZENIA WYBIJ WSZYSTKICH
|
:/
Nie wiem Cid ale wydaje mi się ,że masz coś z głową skoro lubisz ubijać low-leveli jeszcze tak nie zgranych jak ta gildia. Jak kilka osób mówiło to tylko wklejasz zdjęcia z listy dead'ów i mówisz, że jest 0:10 czy iluś tam, a i tak pewnie byś nie pokazał jak ciebie zabili -.-. Noob i tyle. Też gram na Forcie i uwież mi jak złapiesz Red Skulla to -=Bój Się Boga=- i tyle. -.-
|
Cytuj:
tylko ze ekhm pod samym gh dwoch knightow sie wylogowalo a pal uciek bo zobaczyl 40 lv z white skulem ktory kolo nas przebiegal i myslal ze to od was ziom a ja ucieklem bo sam nie bede na was ruszal :P |
Cytuj:
|
do dupy ta wasza gilidia. eternal cid powybijaj ich wszystkich. szkoda ze nie gram na forcie :(
|
Dziwi mnie tylko, czemu chcecie go huntować, jak zrobi red skulla. Boicie się zrobic skulla kolo waszej gildii, gdzie nikogo nie ma??
Wróce w wakacje i wtedy będzie jazda. |
Cytuj:
JAK MOZNA ROBIĆ TAK GŁUPIE BŁĘDY ?! |
@Cid
Gdybym grał na forterze nie wahał bym sie zeby cie zabic. Moim zdaniem wlasnie takie nooby jak ty pogarszają tibie. Ave P.S Nie masz honoru. |
Cid robi to co uważa za sluszne :] i trzeba chlopakowi pogratulowac tego ze sam daje rade
jak mu sie znudzi to przestanie :] a tak wracajac do tego zdjecia z walki ktore bylo wyzej tylu was bylo i nie daliscie rady? o.O |
Cytuj:
|
Prawda prawda 1:70.
Nie chce nic mówić, ale Ci z Healsingu próbują sellować bp hmm po 1,5k co jest barbarzynstwem..... W sumie chętnie ci Cid pomoge :P |
Cytuj:
a wracajac do zdjecia walki .... gdze byl eternal i 3 skulle ... 1. Sorc nie przygotowany do walki ... 2. 2 sorc który walną 1 z hmm i spier**olil 3 pall na 11 ze skillami do niczego ... broniac kolegi < wiedzialem ze padne :P > wiec to nawte nie byla walka ... jeszcze 1 eteran wysyla pod gh noobow na 10 , 8 ,11 które siedza i czekaja az zrobimy sobie skulla zeby mogl nas bezkarnie pozabijac < gratz pomyslu :P> |
1 gosc wybija cala guildie buahaahahahaha to jest cos niesamowitego :P wy macie owiele wieksze lvl ;P od niego :P normalnie :D rzadzicie ;D paap ;D
|
Cytuj:
|
gildia n00bow i tyle co porodzic eternal bij ich do znudzenia az wszyscy zaplaca albo odejda z gildi !!
|
Cytuj:
Skoro niby ma takie słabe skille to czemu go nie zabijecie? Takimi tekstami, że on jest słabszy pogarszacie swoją sytuację... A skoro on według was jest 'noobem' i wy go nie możecie zabić, to niezłe z was newbie..:P |
Cytuj:
hmmm ... jush odchodza wieksze levele zostaly tylko 15 + :P |
Cytuj:
łyso ci? ;] dalej dalej wymiataj cid |
Macie problem
Mnie wywalili z gildii Heslling nie wiem za co ale to chyba dobrze _____________________________________ siwat: Fortera nick: Nupegi LvL: 22(prawie 23) mlvl: 14(jeszcze 50% i 15) profesja: Palladyn skille: 67/56(wiem że słabe) Jak chce ktos prosic o pomoc to zgłosic sie do mnie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |