![]() |
@Anaconde
Nie wiem czego ty chcesz od fak'e Demonga wedlug mnie sa bardzo dobre i dawno nie widzialem tak dobrych. @Demongo No, no, no coraz lepsze te twoje fak'e tylko nastepnym razem sprawdz dwa razy za nim umiescisz je na stronie bo czasami robisz male bledy ale wiekszych zastrzezen co do twoich prac nie mam...czekam z niecierpliwoscia na dalsze czesci. |
Super!!
Bardzo mi sie podoba bardzo dobre wykonanie choc zdazaja sie niewielkie bledy, ale cala fabula bardzo mi sie podoba. Tak trzymac! @edit prosze usunac drugi post.Cos sie zepsulo i wskoczyly 2 :/ |
Super!!
Bardzo mi sie podoba bardzo dobre wykonanie choc zdazaja sie niewielkie bledy, ale cala fabula bardzo mi sie podoba. Tak trzymac!:D |
Cytuj:
|
@Anaconde
Więc nie czepiaj się innych za to, że mają inny gust :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@TOPIC Dalej, dalej!! NEXT PART PLX....!!! |
Gz pomysłu! :cup: Czekam na kolejne advance naszego Vethiego! :D
|
Pierwsza część była w .gif a reszta w .jpg zmieniłem na .jpg bo .gif coś kolory się zmieniały.
|
Cytuj:
@Demongo Rób w .bmp to będzie git. W jpg to się psuje troche, wole patrzeć na normalnego orka, a nie rozmazanego stworka. Co do advenców to zrób orca warriora vs. cyklopa, wypadnie halabarda i sie stanie zerkiem :P . Fajnie by było, gdyby tamten, któremy pomógł to by tym razem pomógł zabić cyklopa. Co o tym sądzisz? :> |
Nigdy nie widzialem lepszego fake 10/10 10/10 super!
|
Cytuj:
|
"Full wypas, jazda po maksie normalnie, zajawkowy melanż" - 12/10 super... czekam na kolejne odcinki ;) ... (masz talent chlopie :D o co jestem strasznie zazdrosny :P :P :P :P )
|
Gratuluje pomyslu zrobienia takiego fake'i. Jest to jeden z najleprzych fake jak ogladalem, bo to jest moj pierwszy, ktory obejrzalem :p .Nastepne czesci zrob dokladniej i staraj sie nie popeniac takich bledow jak dotychczas.
Ale ogolnie te przygody sa zaje*** i sam poczatek bul troche wzruszajacy ;( . Zniecierpliwoscia czekam na dalsze czesci przygod orca Vethiego. |
Suuper fake, trzyma j tak dalej! czekam z neicierpliwoscia na nast. czesci!! :] :] :] :] :]
|
Musze przyznac ze masz talent ... bardzo mi sie te fejki podobaja ;p swietna fabula itp. itd
jednym slowem GRATZ !! |
Cytuj:
No to za zwrócenie się przez "Mrs" to przepraszam i oddaje honor.... A co do gadki do autora to coś dziwnie szybkoi zmieniłeś zdanie i jescze jedno... Czemu odrazu w zerka?:P A shaman?? Mógłby znależć Magic light want i np. cialo snake'a i stać się shamanem ;)... Mógłby też znależć np. jakąś podziemną grupe Orców planujących atak na...... No to już zostawiam autorowi tematu:P |
Cytuj:
@topic: Demongo, powiedz co sądzisz o moim pomyśle (mój poprzedni post) . Historyjka nabrałaby wg. mnie poglądu na przyjaźnie orków :D @re:up No spoko. Tylko jak się tak zamienia w orki nieumagicznione to nie wiem. Chciaż mógłby uznać, że magia jest głupia lub pożucić halabardze i wziąć do ręki laskę (dziwnie wyszło to zdanie ;D ) . |
Rób więcej, bo nie mam co robić jak trenie. Ogólnie cool tylko pośpiesz się, nie jestem cierpliwy. :P
|
Pomocy
Wiecie mam problem zawsze robiłem printscrn i było wszystko dobrze ale teraz jak wciskam printscrn to się pojawia komunikat Brak dostępnej pamięci aby utworzyć lub wyświetlić grafikę. Zakończ działanie jednego luk kilku programów i ponów. Pomórzcie bo nie mogę robić dalszych losów. ;( ;( ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |