Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Przygody Orca Vethiego (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34142)

Vileppe 07-05-2005 14:58

@Anaconde
Nie wiem czego ty chcesz od fak'e Demonga wedlug mnie sa bardzo dobre i dawno nie widzialem tak dobrych.
@Demongo
No, no, no coraz lepsze te twoje fak'e tylko nastepnym razem sprawdz dwa razy za nim umiescisz je na stronie bo czasami robisz male bledy ale wiekszych zastrzezen co do twoich prac nie mam...czekam z niecierpliwoscia na dalsze czesci.

Tytuss 07-05-2005 15:23

Super!!
Bardzo mi sie podoba bardzo dobre wykonanie choc zdazaja sie niewielkie bledy, ale cala fabula bardzo mi sie podoba. Tak trzymac!
@edit
prosze usunac drugi post.Cos sie zepsulo i wskoczyly 2 :/

Tytuss 07-05-2005 15:24

Super!!
Bardzo mi sie podoba bardzo dobre wykonanie choc zdazaja sie niewielkie bledy, ale cala fabula bardzo mi sie podoba. Tak trzymac!:D

Anaconde 07-05-2005 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vileppe
@Anaconde
Nie wiem czego ty chcesz od fak'e Demonga wedlug mnie sa bardzo dobre i dawno nie widzialem tak dobrych.

Każdy ma swój gust. Mi się akurat niezbyt podoba, ale ujdzie. Twój nick jest w tej historyjce jest więc ci się to może najwięcej podobać ;)

Vitihud 07-05-2005 15:38

@Anaconde
Więc nie czepiaj się innych za to, że mają inny gust :)

Anaconde 07-05-2005 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vitihud
@Anaconde
Więc nie czepiaj się innych za to, że mają inny gust :)

Ja się nie czepiam, tylko mówię, że pierwsza część była cool ale teraz te kolorki się zmieniły (format jpg plx) . I chyba nie chcemy mieć do końca same advence w orki, nie? Pozatym Vitihudzie jak to Paweł Kukiz mówił: "Każdy orze jak może " . :) Pozatym wprawiasz tutaj niemiły nastrój, koniec kłótni...

Venderer 07-05-2005 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anaconde
Pozatym wprawiasz tutaj niemiły nastrój, koniec kłótni...

W.g. mnie to ty zaczęłaś tą kłutnie..... -,-... jakoś tylko narzekasz i już chyba napisałaś z 5 post w tym temacie -,-...

@TOPIC
Dalej, dalej!! NEXT PART PLX....!!!

Lady Aneczka 07-05-2005 15:53

Gz pomysłu! :cup: Czekam na kolejne advance naszego Vethiego! :D

Demongo 07-05-2005 15:54

Pierwsza część była w .gif a reszta w .jpg zmieniłem na .jpg bo .gif coś kolory się zmieniały.

Anaconde 07-05-2005 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
W.g. mnie to ty zaczęłaś tą kłutnie..... -,-... jakoś tylko narzekasz i już chyba napisałaś z 5 post w tym temacie -,-...

@TOPIC

Człowieq! Czy ty myślisz? Ja napisałem, że mi sie nie podoba od 2 części, pozatym mój nick brzmi ANACONDE, a nie jak uważasz ANAKONDA. Co do postów to przez Vitihuda, dałem komenta, a on musiał gadać "rób swoje!" "co ci sie nei podoba?!" . Jestem płci męskiej, dlatego napisałem Anaconde...
@Demongo
Rób w .bmp to będzie git. W jpg to się psuje troche, wole patrzeć na normalnego orka, a nie rozmazanego stworka. Co do advenców to zrób orca warriora vs. cyklopa, wypadnie halabarda i sie stanie zerkiem :P . Fajnie by było, gdyby tamten, któremy pomógł to by tym razem pomógł zabić cyklopa. Co o tym sądzisz? :>

Dawid^^ 07-05-2005 16:03

Nigdy nie widzialem lepszego fake 10/10 10/10 super!

Vitihud 07-05-2005 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer

@TOPIC

To jest chłopak :P Chodze z nim do szkoły :]

zaitsev 07-05-2005 18:20

"Full wypas, jazda po maksie normalnie, zajawkowy melanż" - 12/10 super... czekam na kolejne odcinki ;) ... (masz talent chlopie :D o co jestem strasznie zazdrosny :P :P :P :P )

Talcor 07-05-2005 21:48

Gratuluje pomyslu zrobienia takiego fake'i. Jest to jeden z najleprzych fake jak ogladalem, bo to jest moj pierwszy, ktory obejrzalem :p .Nastepne czesci zrob dokladniej i staraj sie nie popeniac takich bledow jak dotychczas.
Ale ogolnie te przygody sa zaje*** i sam poczatek bul troche wzruszajacy ;( .
Zniecierpliwoscia czekam na dalsze czesci przygod orca Vethiego.

Russek 07-05-2005 22:10

Suuper fake, trzyma j tak dalej! czekam z neicierpliwoscia na nast. czesci!! :] :] :] :] :]

Mateuss 07-05-2005 22:25

Musze przyznac ze masz talent ... bardzo mi sie te fejki podobaja ;p swietna fabula itp. itd
jednym slowem GRATZ !!

Venderer 07-05-2005 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anaconde
Człowieq! Czy ty myślisz? Ja napisałem, że mi sie nie podoba od 2 części, pozatym mój nick brzmi ANACONDE, a nie jak uważasz ANAKONDA. Co do postów to przez Vitihuda, dałem komenta, a on musiał gadać "rób swoje!" "co ci sie nei podoba?!" . Jestem płci męskiej, dlatego napisałem Anaconde...
@Demongo
Rób w .bmp to będzie git. W jpg to się psuje troche, wole patrzeć na normalnego orka, a nie rozmazanego stworka. Co do advenców to zrób orca warriora vs. cyklopa, wypadnie halabarda i sie stanie zerkiem :P . Fajnie by było, gdyby tamten, któremy pomógł to by tym razem pomógł zabić cyklopa. Co o tym sądzisz? :>

No to za zwrócenie się przez "Mrs" to przepraszam i oddaje honor....

A co do gadki do autora to coś dziwnie szybkoi zmieniłeś zdanie i jescze jedno... Czemu odrazu w zerka?:P A shaman?? Mógłby znależć Magic light want i np. cialo snake'a i stać się shamanem ;)... Mógłby też znależć np. jakąś podziemną grupe Orców planujących atak na...... No to już zostawiam autorowi tematu:P

Anaconde 07-05-2005 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vitihud
To jest chłopak :P Chodze z nim do szkoły :]

A dokładnie do taj samej klasy (na moje nieszczęście, bo nie zabardzo cie lubie -.- ) .
@topic:
Demongo, powiedz co sądzisz o moim pomyśle (mój poprzedni post) . Historyjka nabrałaby wg. mnie poglądu na przyjaźnie orków :D
@re:up
No spoko. Tylko jak się tak zamienia w orki nieumagicznione to nie wiem. Chciaż mógłby uznać, że magia jest głupia lub pożucić halabardze i wziąć do ręki laskę (dziwnie wyszło to zdanie ;D ) .

Maciosek 08-05-2005 09:41

Rób więcej, bo nie mam co robić jak trenie. Ogólnie cool tylko pośpiesz się, nie jestem cierpliwy. :P

Demongo 08-05-2005 18:50

Pomocy

Wiecie mam problem zawsze robiłem printscrn i było wszystko dobrze ale teraz jak wciskam printscrn to się pojawia komunikat Brak dostępnej pamięci aby utworzyć lub wyświetlić grafikę. Zakończ działanie jednego luk kilku programów i ponów. Pomórzcie bo nie mogę robić dalszych losów. ;( ;( ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57.